tai ką bežaidžiat? aš tai parsisiunčiau Dynasty, kam patiko Zuma - tai panašus tik kiek principas kamuoliukų dėjimo skiriasi, bet visai smagus
a tai va kur jus pasidejot
galvojau, gal jau niekas nieko nebezaidzia
man tai dynasty valdymas nepatinka
QUOTE(astute @ 2006 09 16, 11:49)
parsisiunciau ir as, man visai patinka
Gal žinot kaip kelyje 2 įvest kodus, nes reikia spaust pause ir kodą bet , kad man ten niekas nesiveda ir gal žinot kaip ten žemėlapį pamatyt?
QUOTE(atikutė @ 2006 09 18, 20:48)
Gal žinot kaip kelyje 2 įvest kodus, nes reikia spaust pause ir kodą bet , kad man ten niekas nesiveda ir gal žinot kaip ten žemėlapį pamatyt?
as irgi kartais žaidžiu kelyje 2 tai žemėlapis atsiranda paspaudus TAB mygtuką
O as tai saudau. Losiu counter-strike zaidima. Nescia pradejau tai db jau antra pc nusipirkom kad visi galetume lost,nes seimoj trys counteristai.
QUOTE(_Kamilytė_ @ 2006 09 18, 21:42)
as irgi kartais žaidžiu kelyje 2 tai žemėlapis atsiranda paspaudus TAB mygtuką
(mano klaviatūroje ant jo nupiestos dvi rodyklytės į skirtingas puses), o kam tie kodai reikalingi
?
Kad gautai pinigų ar parodytų slaptus kelius, dar pripildo kuro ir t.t., bet man tai neišeina niekaip
QUOTE(atikutė @ 2006 09 18, 20:48)
cia is kur toki zaidima parsisiuntei
QUOTE(joreta @ 2006 09 08, 18:48)
tai ką bežaidžiat? aš tai parsisiunčiau Dynasty, kam patiko Zuma - tai panašus tik kiek principas kamuoliukų dėjimo skiriasi, bet visai smagus 
geras ziadimas dynasty, jau pabaigiau,. pradzioje biski keista pasirode nes pavasari Luxora zaidziau, tai akis buvo pripratusi biski kitaip tuos kamuoliukus matyti, bet isizaidus labai
QUOTE(naaringiux @ 2006 09 21, 21:28)
as tai diska esu is draugės persirašius, nemanau, kad internete kur yra...
Aš tai nusipirkus esu, bet man atrodo per emule yra atsisiųst