Įkraunama...
Įkraunama...

Žaidimų kodai

Na va nieko man neišeina su tuo gamehouse, rašo kad jau atrakytas,o kai bandau žaisti rašo, kad galiu naudotis tik 90min g.gif
Atsakyti
QUOTE(atikutė @ 2006 10 03, 22:27)
Na va nieko man neišeina su tuo gamehouse, rašo kad jau atrakytas,o kai bandau žaisti rašo, kad galiu naudotis tik 90min g.gif

Pabandziau parsisiusti zaidimuka ir as is ten. Super Collapse! 3....tai su Patch'u is 5 zinutes irgi parase, kad Patch Done, bet nenusilauze, tada pabandziau su Patch'u is 4 zinutes ir gavosi smile.gif Patch'int reikia failiuka su galune .dll.
O siaip man atrodo beveik visi zaidimai yra ir reflexive.com saite, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Caffe @ 2006 10 03, 23:29)
Pabandziau parsisiusti zaidimuka ir as is ten. Super Collapse! 3....tai su Patch'u is 5 zinutes irgi parase, kad Patch Done, bet nenusilauze, tada pabandziau su Patch'u is 4 zinutes ir gavosi smile.gif Patch'int reikia failiuka su galune .dll.
O siaip man atrodo beveik visi zaidimai yra ir reflexive.com saite, ar ne?

Na ne visi yra, o man niekaip neišeina nei su tuo nei su kitu
Papildyta:
Na va ir man jau išėjo
Atsakyti
Merginos, help.gif help.gif help.gif
Gal padesit rast crac'ką žaidimui SPONGEBOB DINER DASH? Nu niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kamilytė_ @ 2006 10 05, 20:23)
Merginos,  help.gif  help.gif  help.gif
Gal padesit rast crac'ką žaidimui SPONGEBOB  DINER DASH? Nu niekur nerandu  doh.gif

O čia iš kokio puslapiuko?
Atsakyti
QUOTE(LinaBoo @ 2006 10 05, 22:07)
O čia iš kokio puslapiuko?

is play first puslapio... galiu parsisiusti, ir is kokio kito, bet reflexite puslapyje sito zaidimo nera doh.gif jau tiek crack'u isbandziau - netinka protest.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kamilytė_ @ 2006 10 06, 14:07)
is play first puslapio... galiu parsisiusti, ir is kokio kito, bet reflexite puslapyje sito zaidimo nera  doh.gif  jau tiek crack'u isbandziau - netinka  protest.gif

Šitam nežinau vaistų. Jei gali iš kur kitur parsisiųst, pabandyk žvilgtelėt praietam psl. Ten yra nuoroda į tinklapį, kur daug visokių vaistų yra. Paskaityk kuriems psl. yra ir iš ten siųskis.
Atsakyti
jau radau smile.gif jei kam reikes, parašykit į až emeila, nes neatsimenu kur radau blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Merginos ir as prasau pagalbos, gal kuri turite toki zaidima ir zinote jo koda
Zaidimas vadinasi Magic Inlay 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 10 08, 16:10)
Zaidimas vadinasi Magic Inlay  4u.gif

Tikrai yra www.reflexive.com . Nueik ten, susirask, parsisiųsk. Tuomet pavartyk šią temą, susirask vaistukus ir galėsi žaisti.
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 10 08, 16:10)
Zaidimas vadinasi Magic Inlay  4u.gif

o vaikinai ar gali padeti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ycikas555 @ 2006 10 08, 21:52)
o vaikinai ar gali padeti?  rolleyes.gif

jeigu gražiai paprašys... biggrin.gif
Atsakyti