Įkraunama...
Įkraunama...

Žaidimų kodai

QUOTE(lotute @ 2006 10 17, 14:01)
Merginos, gal turite antros dalies diner dich vaistukus?pirma pazaidziau,o antra galvoju reik su vaistai zaisti  blush2.gif

Sitoj temoj TIKRAI YRA NUORODA i vaistukus zaidimams is reflexive.com ir is kitu zaidimu saitu...Taip pat ir Diner zaidimui galioja.
Atsakyti
merginos radau kita tinklalapi is kurios susiinstaliuoja diner dash 3 http://www_avaxhome_.../date_2006_9_24 tame puslapyje nuo galo trecia nuoroda su rapidshare atsisiuncia SEKMES
Atsakyti
QUOTE(Caffe @ 2006 09 06, 21:13)
Parsisiusk "vaistukus" is cia.
O cia paskaitykkaip naudotis.
Sekmes  smile.gif

pasinaudojau sia nuoroda, parsisiunciau vaistukus, viska spaudziau kaip buvo nurodyta, bet kazkodel nepavyko unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiauškutė @ 2006 10 17, 00:20)
Linkas geras , o spaust reikia 2 (apibrėžiau raudonai ) ir tai pilna versija , aš jau 30 kambary.
user posted image

Ačiū Tau labai biggrin.gif
Parsisiunčiau ir kol kas 11 lygy smile.gif

Tik nesupratau kokia esmė kai keiti drabužius - gal klientam labiau patiksi? lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš dar tik 14 lygį, bet irgi nežinau ką tie drabužių keitimai reiškia g.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 10 17, 12:46)
pasinaudojau sia nuoroda, parsisiunciau vaistukus, viska spaudziau kaip buvo nurodyta, bet kazkodel nepavyko  unsure.gif  verysad.gif

sveikutes..ir man neiseina atsisiusti tu vaistuku..ismeta kazkoki idomu puslapi..nerandu nieko kaip cia paaiskinta blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Bandysiu paaiškint ax.gif
Atsidarai vaistus spaudi PATCH ismeta lentelę Can not find the file. Search the file? Spaudi YES , susirandi žaidimą kurį nori nukrekint, gale turi būti exe , pvz. Delicious deluxe.exe arba Diner dash.exe nu ir spaudi OPEN , išmeta lentelę PATCHING DONE.Viskas

Čiauškute gal gali dar kartelį pakartot ką ten reik spaust 2 ir ką apibrėžei raudonai, nes neberodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tarataika @ 2006 10 17, 23:42)
sveikutes..ir man neiseina atsisiusti tu vaistuku..ismeta kazkoki idomu puslapi..nerandu nieko kaip cia paaiskinta blush2.gif  blush2.gif

VAISTUKAI ZAIDIMAMS IS REFLEXIVE.COM SAITO Spausk ten kur rodyklyte, parsisiusk ir toliau viska kaip Zuikute papasakojo daryk. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caffe: 18 spalio 2006 - 10:19
QUOTE(zuikute @ 2006 10 18, 09:32)
Bandysiu paaiškint  ax.gif
Atsidarai vaistus spaudi PATCH  ismeta lentelę Can not find the file. Search the file? Spaudi YES , susirandi žaidimą kurį nori nukrekint, gale turi būti exe , pvz. Delicious deluxe.exe arba Diner dash.exe nu ir spaudi OPEN , išmeta lentelę PATCHING DONE.Viskas

matyt tie vaistukai galioja tik senesniem zaidimam g.gif
Parsisiunciau zaidima Platypus ir tie vaistukai kazkodel nesuveikia g.gif
Atsakyti
Aš irgi parsisiunčiau, bet man viskas tvarkoj g.gif Beje jis ne naujas žaidimas.
Atsakyti
QUOTE(zuikute @ 2006 10 18, 10:32)

Čiauškute gal gali dar kartelį pakartot ką ten reik spaust 2 ir ką apibrėžei raudonai, nes neberodo  4u.gif

Patikrinau , iš ten jau neleidžia siųstis . Bandyk iš čia
Žinai kaip siųstis , galiu paaiškint:spaudi Free , paskui atsidarys tokia lentelė

user posted image
Atsakyti
Neišmeta man tokios lentelės arba aš nemoku su tuo rapidshare blush2.gif
Atsakyti