Įkraunama...
Įkraunama...

Žaidimų kodai

QUOTE(zuikute @ 2006 11 12, 21:25)
Nu man dabar paaiškinkit su tuo RapidShare.Spaudžiu free, man rašo "Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 11 minutes)" Laukiu... ir nieko.O ką turi rašyt ir ką turiu poto spaust?

sulauk kol baigsis laikas paskui turi irashyti tris simbolius kuriuos tau pateiks ir download .....
Atsakyti
Ar ką nors žaidžiat?
Aš tai cinema tycoon gold žaidžiu,labai patinka bent jau man
Atsakyti
Parsisiunčiau vakar ir aš cinema, nieko nesuprantu, bet labai noriu suprast, gal padėsi?
Atsakyti
O ko nesupranti?
Ten pasirenki filmą, apačioj parašyta žanras koks dabar populiarus ir ne, nusistatai kaip nori ir spaudi start ir eina diena.
Klausk, jei mokėsiu paaiškint tikrai parašysiu
Atsakyti

atikutė  Paskelbta Šiandien, 20:21
  Ar ką nors žaidžiat?
Aš tai cinema tycoon gold žaidžiu,labai patinka bent jau man

DABAR ZHAIDZHIU Splinter Cell Double Agent thumbup.gif assa.gif triniti.gif gun_smilie.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ycikas555: 22 lapkričio 2006 - 22:56
Jau sužaidžiau cinema tycoon, neblogas visai ir nesunkus, kaip galvojau biggrin.gif

Dabar žaidžiu believe in Santa, panašus į kažkada žaistą žaidimą su pyragais smile.gif
Atsakyti
Gal žimote iš kur nemokamai parsisiųsti Simsus? tongue.gif
Atsakyti
Gal žinot kaip nulaužt žaidimus iš Play first puslapio?
Atsakyti
Man kitiems žaidimams naujas krekas tinka, bet Ricotchet Lost Worlds Recharged netinka.Ir su senu bandžiau, nieko schmoll.gif Kaip jums?
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2006 11 30, 17:50)
Gal žimote iš kur nemokamai parsisiųsti Simsus?  tongue.gif

Cia maciau
Tik reikes prisiregistruoti!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristte: 07 gruodžio 2006 - 19:24
laba.... lb noreceu parsisiuti zaidimu,na kad ir pvz "Delicious Deluxe" skaiceu sita tema,bet niekaim nesuprantu kaip galeceu tai padaryti...siunceusi is ywairiu swetainiu bet parsiuncia tik demo versijas sad.gif jus wis kalbat apie kazkokius vaistuku,bet gal kas gali paaiskint wiska isamei kaip,ir iskur galeceu parsisiusti wisa zaidima ... busiu lb dekinga smile.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(editutetute @ 2006 12 16, 16:14)
laba.... lb noreceu parsisiuti zaidimu,na kad ir pvz "Delicious Deluxe" skaiceu sita tema,bet niekaim nesuprantu kaip galeceu tai padaryti...siunceusi is ywairiu swetainiu bet parsiuncia tik demo versijas sad.gif jus wis kalbat apie kazkokius vaistuku,bet gal kas gali paaiskint wiska isamei kaip,ir iskur galeceu parsisiusti wisa zaidima ... busiu lb dekinga smile.gif aciu

jei palauksi, galiu imesti si zaidimuka kartu su kodu 4u.gif . kaip tik turiu parsisiuntus ax.gif
Atsakyti