Įkraunama...
Įkraunama...

Itališki baldai

QUOTE(juu @ 2008 10 09, 20:13)
Jeigu nelabai zinote, tai gal neteikite taip tvirtai?  mirksiukas.gif

Ir jeigu jus ar jusu kaimynas "nesvaigsta" del skandinavisko dizaino, nereiskia, kad jie nera populiarus.

Baldai yra ir stilizuojami, taciau galima nusipirkti ir originalaus dizaino iki siu dienu gaminamu baldu  smile.gif

labai atsiprašau, jei Jus, miela ponia, užgavau, bet reikalas tame, kad tai - mano duona kasdieninė 4u.gif kiekvieną pavasarį aš važiuoju į Milano baldų mugę, o tai, kaip žinia, vieta, labiausiai atspindinti nuo ko pasaulis svaigsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ex-s @ 2008 10 10, 23:54)
labai atsiprašau, jei Jus, miela ponia, užgavau, bet reikalas tame, kad tai - mano duona kasdieninė  4u.gif kiekvieną pavasarį aš važiuoju į Milano baldų mugę, o tai, kaip žinia, vieta, labiausiai atspindinti nuo ko pasaulis svaigsta  4u.gif

Nors po Milano mados savaites nevazineju, taciau taip pat dirbu sioje srityje. Sis renginys paprastai vistiek labiau orientuotas i nauju baldu mados tendencijas ir naujausias technologijas, tad teigti "ten buvau, todel viska zinau" nebutu labai teisinga biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juu: 11 spalio 2008 - 11:39
Sveikos,
kiek zinau, NATUZZI salonas Vilniuje atsidare (dar vasara, man atrodo), Jaksto gatveje. Va ten tai baldai..... thumbup.gif
Tik kainos, aisku, kandziojasi blink.gif
Atsakyti
As tai Arrital virtuve susiprojektavau Kaune, velvet galery savanorių prospekte. Ten pas juos didelė ekspozicija Artyje ir superiniai projektuotojai, nepalyginsi su Carveon. Uzsakiau Vilniuje, tos pacios įmonės filiale, nes kaina buvo geresne ir aptarnavimas superinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ex-s: 02 lapkričio 2008 - 22:52
QUOTE(ex-s @ 2008 11 02, 23:49)
As tai Arrital virtuve susiprojektavau Kaune, velvet galery savanorių prospekte. Ten pas juos didelė ekspozicija Artyje ir superiniai projektuotojai, nepalyginsi su Carveon. Uzsakiau Vilniuje, tos pacios įmonės filiale, nes kaina buvo geresne ir aptarnavimas superinis.

Labas gal pasakisy kur kauno filialas as nerandu?
Atsakyti
savanoriu pr. Artyje
Atsakyti
QUOTE(ex-s @ 2008 11 04, 15:17)
savanoriu pr. Artyje

Parasik kokia imone ir kur je randasi Vilniui. Aciu.
Atsakyti
vilniuje Skrajoj, bet Vilniuje jie turi tik vieną virtuvę. II aukšte stovi klasikinė virtuvė. Paskui atvažiuoja normaliai iš Kauno ir viską labai gerai padaro - aptarnauja ir t.t.
Atsakyti
Pirkau italiskus baldus Dviviete ir triviete sofas.Apie pristatyma net nesneku,kad ne laiku atveze,bet triviete sofa jau suluzo.Tiksliau man atrodo ji is kart su defektu buvo.Nei kojytes i vietas susisuko ir is kart issisedejo...Gerai kad metam garantija,bet vel lauk kol pakeis...Dabar dar laukiu italiskos spintos.Ziuresiu kas bus...
Nors ir nelabai pasiseke su viena sofa,vistiek pirkciau tik italiskus
Atsakyti
Kiek žinau supermamoje daugiau baldininkų lankosi, tad galite siųsti tokius paklausimus su nuotraukomis į forumą ir atsilieps.

Lietuvaičiai moka gaminti baldus, tad įmanoma pagaminti viskas.

Jei nėra konkrečioje įmonėje kokių nors spec. staklių, tai jei padorus gamintojas, suras kolegas, kurie pagelbės.

Pvz. gali daugumai iškilti problemų dėl raižinių ar inkrustavimų (dekoracijoms). Vat čia tikrai ne bėda. O odos ar gobeleno atspalvių tikrai didelė gausa.

Tad vietoje pasigaminti baldai tikrai gali būti nuo 30-50 proc. minimum pigesni. Juk vardas ir tolimas transportas kainuoja atitinkamai.
Atsakyti

Sveiki,

Gal kas galite rekomenduoti baldų salonus Vilniuje (reikalingas kokybiškas valgomojo stalas su kėdėm) ?

Atsakyti