Šiame darbe, kiek žinau, prieš mane dirbusias merginas pramesdavo maždaug po pusės metų, bet kolegos labai mažai apie tai atvirauja :/ Bet kiek pavyko išpešti, tai viena savo nuomonės neturėjo, nebuvo kūrybinga, kitą šiaip atleido, niekas net neįsivaizduoja kodėl.
Kiek žinau, visos čia ardavo...
Aria ir buhalterės, ir administratorė. Vadovė reikalauja ne tik einamus darbus daryt, kurių vienaip ar kitaip nespėjam, bet dar ir analizes daryt, keliom sistemom mokėt dirbt... Apšilt kojų man davė kokią savaitę, sako, ateik, pasimokysi. Tai mano mokymasis ir buvo toks, kad sėdėjau viena kabinete ir žiūrėjau prieš tai buvusios marketingistės failus. Niekas nieko man nepasakojo, neaiškino, nors ne vieną kartą užsiminiau, kad man trūksta informacijos. Liepdavo eit pas administratorę, kad programa išmokytų dirbti, bet ana nelabai džiugiai tą darydavo, tai nenorėjau jai trukdyti.
Esmė visose darbovietėse yra tokia: jei kas nors tau neaišku, geriau neklausti, nes laikys nesavarankišku.
Jeigu kažko nemoki, neprašyk, kad parodytų, ar mokytų, nes laikys tinginiu.
Jei viską moki ir viskas aišku, tai tada jau darbų nežmogiškai krauna.
Prieš tai buvusiame darbe ėjau serviso administratorės pareigas. Per mėnesį staiga tapau visos įmonės administratore

Tada radau šį darbą pagal specialybę, dar, beje, jame ir pakankamai įtakingi žmonės dirba, žinomi Lietuvoje, galvojau, bus ko iš jų pasimokyti... Deja...
Pasimokyt gali tik naglumo ir žiūrėt į žmones kaip į vaikščiojančius eurus.
Papildyta:Beje, aoie karjerą čia net negalvoju, noriu pratempt bent metus laiko, kas turėčiau, kuo CV papildyti, bet dabar matau, kad kažin ar tiek ištempsiu