Įkraunama...
Įkraunama...

sunkumai darbe

QUOTE(Enija @ 2005 12 04, 18:01)
Smulkūs kenkėjai yra mūsų sielos tobulintojai, todėl neįsileisk pagiežos į širdį, žiūrėk į viską iš aukščiau, taip kaip žiūrėtum į neišauklėtą svetimą vaiką. visokie pykčiai ir susierzinimas iš tavo pusės, pademonstruos ne pačias geriausias tavo puses tam vyrui. Darbe dažnai būna konkurencija ir bandymas kitą gramzdinti, jeigu užsiimsi emocijomis, gali būti suklaidinta ir padaryti lemtingą klaidą. Rask savo privalumus, o taip pat garbingai pripažink anos pranašumus. Jūs abi nekaltos, kad gyvenimas atvedė į vieną vietą šalia to paties vyro. Kam gaišti laiką pykčiams, neverta aukoti savo  laiko tiems kurie tau yra nemalonūs.

Suprantu viska ir zinau, kad neverta pasiduoti emocijoms, stengiuosi atrodyt isdidi ir vaidinu, kad man nusispjaut i ju santykius...Bet kai pamatau, kad jis ja apkabina verysad.gif tai isveda mane is pusiausvyros...
Atsakyti
QUOTE(Indruska @ 2005 12 04, 19:20)
Suprantu viska ir zinau, kad neverta pasiduoti emocijoms, stengiuosi atrodyt isdidi ir vaidinu, kad man nusispjaut i ju santykius...Bet kai pamatau, kad jis ja apkabina verysad.gif tai isveda mane is pusiausvyros...

uj pavydas... nieka gero iš jo... o bandyt susidraugauti neišeitų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(being @ 2005 12 04, 20:24)
uj pavydas...  nieka gero iš jo... o bandyt susidraugauti neišeitų? ax.gif

Nezinau, ar istverciau draugyste su ja ax.gif nebent del tam tikru priezasciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Indruska @ 2005 12 04, 22:10)
Nezinau, ar istverciau draugyste su ja ax.gif nebent del tam tikru priezasciu blush2.gif

Gavai sunkų išbandymą. Nebūtinai jų bendravimas gali kenkti tavo ateičiai, nebent ten pas juos jau viskas labai pažengę, o pati savo širdžiai neįsakysi...
Jei savimi pasitiki, tai ženk ryžtingą žingsnį to vyro klausimu. Recepto nieks nepateiks, bet širdis pasakys. kol kas man atrodo, kad jautiesi pralaiminti.
Atsakyti
situacija labai nemaloni,o dar blogiau,kad isiziurejot ta pati vyruka...o jis kaip speju i jus abi neziuri, arba ziuri kaip i bedradarbes...pasakyciau,kad nekreipk demesio ir pan,bet tikiu,kad tai neimanoma...o gal dar viskas apsislifuos?
siaip,as irgi turiu bendradarbe,kuri mane nervina,nes vaidina labai protinga...tipo baigus VU psichologijos magistra-tai kruta...bet is tiesu tokia tupa, tupa...o vaidina nezinia ka...ir visur kisa savo nosi...tas ziauriai nervina ir ne mane viena...visai jokio takto ir pan...o dar kai su savo vaikinu pradeda ciulbetis...ir dar taip,kad visi girdetu-nu taip vaikiska ir kvaila, nors moteris kaip ir subrendus-siaip ar taip 24 metu blush2.gif svarbiausia,kad jos "noriu taves" ir pan., girdi ir klientai su kuriais kalbama telefonu...bandai jai sakyt-lyg ir isgirsta,bet...taciau ji mane nervina tik del to ir del to,kad visur kisasi-mazdaug ka ir kaip man klientas pasake...bet as su ja neturiu jokiu podarbiniu baliuku, net pietauti kartu neinam,nors ji gal ir noretu smile.gif tiesiog stengiuosi jos nematyti, nors ji sedi visai salia manes doh.gif
gal ir tu pasistenk tiesiog visai ignoruoti ja ir viskas mirksiukas.gif o del to bendradarbio tai...ar tu manai,kad ji tau konkurente? ar siaip pavydi,kad stai i tave tiek laiko kaip i bendradarbe ziurejes bendradarbis yra malonus ir su kitomis bendradarbemis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunita: 04 gruodžio 2005 - 22:07
Net nezinau del to pazengimo...Na, buciavomes mes, pora karta pas ji nakvojau... ax.gif is tikruju, tai is dalies tu tesi..jauciuos pralaiminti ir negaliu su tuo susitaikyti schmoll.gif jis man pats pasake, kad as jam labai patinku, bet ta pana seksuali...tai vat pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Indruska @ 2005 12 04, 23:05)
Net nezinau del to pazengimo...Na, buciavomes mes, pora karta pas ji nakvojau... ax.gif is tikruju, tai is dalies tu tesi..jauciuos pralaiminti ir negaliu su tuo susitaikyti schmoll.gif  jis man pats pasake, kad as jam labai patinku, bet ta pana seksuali...tai vat pioneer.gif

ale sekasi tam tavo bendradarbiui mirksiukas.gif bet...jus juk ne pora,ane?
Atsakyti
Ne pora... As pati nesuprantu, kas man darosi..Viskas lyg ir nekaltai prasidejo, flirtavom flirtavom, o dabar suprantu, kad jis man rupi daugiau negu turetu... verysad.gif ir kai matau ji su ta tai taip skauda sirdi...
Atsakyti
Žaviuosi, kad Jūs šią temą atidarėte skyrelyje"Kertelė Sielai", juk niekas taip nebjauroja sielos kaip bjaurūs bendradarbiai. Kita vertus, jeigu Jūs su ta moterimi dirbate tą patį darbą ir domities tais pačiais vyrais, esate panaši į ją kaip 2 vandens lašai! Nepavydėkit, kad ji seksualesnė, juk smileysex.gif dar neviskas~:-*~
Pabandykite vadovautis bendražmogiškais-katalikiškais principasi.Paskaitykite skyrelį "Pyragas kaimynei"-tai apie toleranciją ir Supratingumą.
Atsakyti
Nugis priimk tu jai dar kokį mielesnį bendradarbį biggrin.gif Arba sau... Ir bus ramybė smile.gif
Atsakyti
ne nu bet ir nafig tau toks vyras reikalingas, kuris tau tiesiai sviesiai pasako i akis, "va ta paukstyte tai sexuali" , haha taigi matosi kad pislius yra ir tiek, ta sexuali nusibos, susiras kita sexualia. Kazkoks stuobrys be visisko supratimo ka moterims galima sakyti garsiai, o ka geriau nutyleti. Sorry kad taip grieztai.
O del bendradarbiu, tai visiuose darbuose atsiranda zmoniu su kuriais tiesiog biolaukai nesutampa. Ir pas mus yra tokia vieva bendradarbe, kurios dauguma nemegsta, as ne isimtis, todel stengiuosi kuo maziau su ja bendrauti. Dziaugiuosi kad nesedime viename kabinete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klumpele @ 2005 12 05, 10:23)
ne nu bet ir nafig tau toks vyras reikalingas, kuris tau tiesiai sviesiai pasako i akis, "va ta paukstyte tai sexuali" , haha taigi matosi kad pislius yra ir tiek, ta sexuali nusibos, susiras kita sexualia.  Kazkoks stuobrys be visisko supratimo ka moterims galima sakyti garsiai, o ka geriau nutyleti. Sorry kad taip grieztai.
O del bendradarbiu, tai visiuose darbuose atsiranda zmoniu su kuriais tiesiog biolaukai nesutampa. Ir pas mus yra tokia vieva bendradarbe, kurios dauguma nemegsta, as ne isimtis, todel stengiuosi kuo maziau su ja bendrauti. Dziaugiuosi kad nesedime viename kabinete smile.gif

Kai jis taip pasake, tai abu biski alc.gif buvom ax.gif uzkniso, kad prie manes vaidina, kad su ja nebendrauja, o po to suzinau, kad pas save namo kvieciasi, tai vat po darbo kazkada gramuka padarem ir tiesiai sviesiai jo paklausiau kaip cia taip yra blush2.gif zinau, kad pislus, bet kartais sirdziai neisakysi wub.gif o ta pana visiskai kvaila, bet visa tokia saldute nail.gif brunette.gif vaiksto aplink ji ir vis mazuti mazuti kartoja bash.gif
Atsakyti