Aš tai globaliau žiūriu į situaciją, ne tik ar asmeniškai sutiksiu vyrą, o gal paauglį su moters statusu, vien pasikeitus asmens dokumentą. Paauglystėje tokius dalykus leisti nuspręsti išvis baisu 🙈 Čia mano toks požiūrisTai neabejotinai, paaugliams duoti ta galimybe yra nesamoniu nesamone. Tik rasau, jei kokis diedas su šlebe kada ateis pasikt i moteru tulika, tai man neskaudes.
Nu va - aš kiek straipsnių, filmų prikėliau kažkada... Durnelė.
Ok. Gyvenu ir mokausi.
Na, tuomet tik parašysiu, kad tai nesąmonės ir melagiena.
Kokių dar straipsnių, filmų 😄
Mokausi ir aš.
O kad parašysi melagiena, faktas tokiu netaps. Eik pasieškok informacijos pati.
O diedukui tai jau visai marazmai, inkiliuka koki geriau varnenam sukaltu...
As esu pora kartu lekus akis isdegus I vyru tualeta, nes šlapimas buvo jau kruminius apsėmęs

Galima pagal nūdienos aktualijas ir realijas

Ok. Gyvenu ir mokausi.
Na, tuomet tik parašysiu, kad tai nesąmonės ir melagiena.
</p></div></blockquote><p>Kokių dar straipsnių, filmų 😄 </p><p>Mokausi ir aš. </p><p>O kad parašysi melagiena, faktas tokiu netaps. Eik pasieškok informacijos pati.</p>
Nei tu mane varinėk, nei aš tavęs klausysiu. Tik man keista, kad šaltinio niekas neprašo, nes o jei kartais ne delfi ar LRT

O gal čia savaime aišku, kad info iš "oficialių" delfių, nes tik aš belekokį fake įkeldavau

Galima pagal nūdienos aktualijas Nei tu mane varinėk, nei aš tavęs klausysiu. Tik man keista, kad šaltinio niekas neprašo, nes o jei kartais ne delfi ar LRT
.
O gal čia savaime aišku, kad info iš "oficialių" delfių, nes tik aš belekokį fake įkeldavau
Gana verkšlent 😃

Gana auklėt

As esu pora kartu lekus akis isdegus I vyru tualeta, nes šlapimas buvo jau kruminius apsėmęs
Pffff... desimtis kartu... nelaukiu niekad, kai prie bobu wc eile, o prie vyru tuscia.
Pffff... desimtis kartu... nelaukiu niekad, kai prie bobu wc eile, o prie vyru tuscia.
Nu a žinias klausei. Norima leisti lytį apspręsti nuo 14-os metų. Ale, jei lytiniai organai bus "neperdaryti" ir būdamas a la vyras, galėsi į ciocių wc ait. Jau nieko nebesuprantu.
Nu a žinias klausei. Norima leisti lytį apspręsti nuo 14-os metų. Ale, jei lytiniai organai bus "neperdaryti" ir būdamas a la vyras, galėsi į ciocių wc ait. Jau nieko nebesuprantu.
Tai tegu eina į tą wc. Kiba ten moterys nuogos laksto