Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Žinai, nežinau, kaip būtų, jei būtų.

Aš taip pat nežinau, ir matyt, nesužinosiu, kokia ta mano reakcija būtų. Niekas nežinom. Teoriškai galim šnekėt, ką norim.

Atsakyti

Aš taip pat nežinau, ir matyt, nesužinosiu, kokia ta mano reakcija būtų. Niekas nežinom. Teoriškai galim šnekėt, ką norim.

Bet mūsų vaikai ir liks mūsų.

Atsakyti

Tai va. Paasarotumeme ir susitaikytumeme.

Jaunimas gana atlaidziai ir draugiskai ziuri i sias transformacijas. Senimas nuo amziu amziaus viskuo, kas nauja, baisisi.Taip buvo, ir taip bus. Bet pasaulis nuolat keiciasi, ir musu aikciojimai nieko nepakeis.

Asmeniskai pazinojau vyra moters kune. Stasele tokia. Dar klasiokes sesuo irgi buvo ONO, kaip tada vadindavo. Sunkus ju gyvenimas,amzini patyciu objektai, neduok Die. Todel manau, kad gerai, kad jiems siais laikais gyvenimas  pageres. 

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2021 03 24, 19:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72804345" data-time="1616607510"><div><p>Tai taip iseina, kad ir alkoholi gales pradeti pirkti 14'kos, ir lytiniai santykiai su 14'meciais jau nebus pedofilija....</p></div></blockquote><p>Pas prancūzus - tai tikrai lytinius įteisino nuo 14. Jeigu jau 14 ir savo noru - jokio nusikaltimo </p>

Eina jie nx, jau jeibogu.
Papildyta:
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 03 24, 20:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72804349" data-time="1616607895"><div><p>Manau ne uz kalnu ir jie.</p></div></blockquote><p>Kažkaip, lyg ir tolerantiška, ale šito gal nenoriu sulaukt. Kažkokie dėsniai turi būt gyvenime.</p>

Jau pries keleta metu as kalbejau, kad pamatysit, jog ir pedofilija bus iteisinta viena diena.
Papildyta:
QUOTE(Intemora @ 2021 03 24, 20:32)
<p>Bus kaip bus.net nežinau,kai aš nesu didelė vyrų mylėtoja.tik tas seksualinis potraukis ,deja vyrams skirtas😀 Tai gal pusė velnio tos lezbietės.man visai nieko.😀</p>
<p>Bet jei sugalvotų ,kad vyras😀</p>
<p>Tada nežinau.😀</p>

Tu biseksualė ar lezbė? Ka pati apie save galvoji?
Atsakyti

Tai va. Paasarotumeme ir susitaikytumeme.

Jaunimas gana atlaidziai ir draugiskai ziuri i sias transformacijas. Senimas nuo amziu amziaus viskuo, kas nauja, baisisi.Taip buvo, ir taip bus. Bet pasaulis nuolat keiciasi, ir musu aikciojimai nieko nepakeis.

Pasaulis keičiasi visokeriopai, tik reikia atsirinkti, ką priimi, o ko ne.  Nes visko priimti neįmanoma.

Ypač panašių dalykų.

Kas gali paneigti, kad  pe dofilija po kokių 20 nebus laikoma iškrypimu ir nusikaltimu, o tiesiog žmogaus lytinis pasirinkimas, ar kažkoks lengvas sutrikimas. Ar žmogaus teisės įgyvendinimas. Nes pasaulis keičiasi.

Yra toks dalykas kaip "stataus šlaito efektas". 

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2021 03 24, 21:49)

Sito dar negirdejau. Einu googlintis rolleyes.gif biggrin.gif
Na taip, labai teisingas apibudinimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 24 kovo 2021 - 21:55

Pasaulis keičiasi visokeriopai, tik reikia atsirinkti, ką priimi, o ko ne.  Nes visko priimti neįmanoma.

Ypač panašių dalykų.

Kas gali paneigti, kad  pe dofilija po kokių 20 nebus laikoma iškrypimu ir nusikaltimu, o tiesiog žmogaus lytinis pasirinkimas, ar kažkoks lengvas sutrikimas. Ar žmogaus teisės įgyvendinimas. Nes pasaulis keičiasi.

Zinau. Viens akmuo isjudina kita. Bet taip ir vyksta pasaulio evoliucija. Stataus slaito budu. Po truputi.

Atsakyti

Netikiu, kad kada nors pedofilija bus įteisinta, nes tau pažeidžia kito žmogaus teises, žaloja sveikatą ir pan. Čia visai kas kita. 

Visi dalykai, apie kuriuos dabar kalbama, tai laisva valia žmogaus pasirenkami. 

Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2021 03 24, 22:13)
<p>Netikiu, kad kada nors pedofilija bus įteisinta, nes tau pažeidžia kito žmogaus teises, žaloja sveikatą ir pan. Čia visai kas kita. </p><p>Visi dalykai, apie kuriuos dabar kalbama, tai laisva valia žmogaus pasirenkami. </p>

Kokio žmogaus? 14 metų vaiko?
Tu savo 14 metu dukrą paguldytum po seniu, nu nes jau 14?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 24 kovo 2021 - 22:19

Vaiko. O kiek vaikui metų nesvarbu. 

O jei čia kalbi apie tai, kad kažkur 14 įteisinami sex santykiai tai vis tiek kalba eina apie santykius abipusiu noru. O prievarta ar prieš vaiką, ar prieš suaugusį, vis tiek yra prievarta. 

Taip, gal tie pedofilai nebūtinai jėga tuos vaikus prievartauja, bet tai būna psichologinis smurtas. SMURTAS. 

Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2021 03 24, 22:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72804428" data-time="1616617109"><div><p>Kokio žmogaus? 14 metų vaiko?</p></div></blockquote><p></p><p>Vaiko. O kiek vaikui metų nesvarbu. </p><p>O jei čia kalbi apie tai, kad kažkur 14 įteisinami sex santykiai tai vis tiek kalba eina apie santykius abipusiu noru. O prievarta ar prieš vaiką, ar prieš suaugusį, vis tiek yra prievarta. </p><p>Taip, gal tie pedofilai nebūtinai jėga tuos vaikus prievartauja, bet tai būna psichologinis smurtas. SMURTAS. </p>

Koks susitarimas? Tai ir su desimtmeciais pedofilai suaitaria. Tu bent jauti kad tu pateisini pedofilija?

Kiek tau buvo metu, kai i tave artimiausios aplinkos vyrai pradejo glamoneti akimis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 24 kovo 2021 - 22:26

Tu savo 14 metu dukrą paguldytum po seniu, nu nes jau 14?

Ne prie ko čia seniai. Dažniausiai tie vaikai tarpusavy žaidžia suaugusius. Ir aš tikrai esu prieš, bet kam rūpi, ką aš manau. 

Atsakyti