Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Tai aišku, kad su tokiom maikėm tik laisvalaikiu, namuose, ar kur šalia namų, ne į darbą. 

Linksmai atrodo, kelia nuotaiką.

Tai taip ☺

Kodėl madam su dviem šunim gali, o mes su daugiau jau ne 😄

Atsakyti
Kazkaip dabar pagalvojau, kad ar nebus pas moteris ta surugusio kefyro maniera issidirbus del to, kad nesekasi seimoje ar darbe istisai? Nes ziuriu beveik kiekvienoje temoje yra tokiu personazu, kuriems kazkas vis netinka.
Atsakyti

As ant sortu vasara nesiociau ta maike.Visur,isskyrus darba. 

Atsakyti

As ant sortu vasara nesiociau ta maike.Visur,isskyrus darba. 

Va

https://www.lightint...2&prm=1.2.1.391

Atsakyti

Kaip norėčiau į kelias parduotuves nueiti, rūbų pačiupinėti, pasimatuoti 😁 niekad to nemėgau, bet kai tiek laiko to nedariau, tai jau pasiilgau. Tas pirkimas internetu kažkaip nevilioja, tik vaikui perku. 

Atsakyti

mona.mona, 25 Kov 2021 - 20:32, parašė: Kaip norėčiau į kelias parduotuves nueiti, rūbų pačiupinėti, pasimatuoti 😁 niekad to nemėgau, bet kai tiek laiko to nedariau, tai jau pasiilgau. Tas pirkimas internetu kažkaip nevilioja, tik vaikui perku.
Pripratau ir jau daugiau pataikau ,nei ne.įdirbis.akį atmušiau.😃
Atsakyti

O gal kuri tokios norėtų :lol:

Priedas  Screenshot_20210325-203408_Chrome.jpg   119,65KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Pripratau ir jau daugiau pataikau ,nei ne.įdirbis.akį atmušiau.😃

Aš tai sunkiai įsivaizduoju. Kokią laisvesnę suknelę tai dar dar, bet pvz kelnės. Aš ir parduotuvėj būdavo pasiimu kokias 5, kurios jau patinka, bet pasimatavus nei vienos netinka. O tai internetu... 

Atsakyti

mona.mona, 25 Kov 2021 - 20:37, parašė: Aš tai sunkiai įsivaizduoju. Kokią laisvesnę suknelę tai dar dar, bet pvz kelnės. Aš ir parduotuvėj būdavo pasiimu kokias 5, kurios jau patinka, bet pasimatavus nei vienos netinka. O tai internetu...
Kažkokia vidinė nuojauta įsijungia po 25 pirkimo.😃 Pradedi matyt ir suprast vaizdą🙊
Atsakyti

Kažkokia vidinė nuojauta įsijungia po 25 pirkimo.😃 Pradedi matyt ir suprast vaizdą🙊

Ojėj, nemažai pinigų reikia iššvaistyti, kol ta nuojauta įsijungia 🤣

Atsakyti

mona.mona, 25 Kov 2021 - 20:35, parašė: O gal kuri tokios norėtų :lol: attachicon.gif [url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=269944"]Screenshot_20210325-203408_Chrome.jpg[/url]

O šita tau tada 😁 

Priedas  20210325_204830.png   1,34MB   11 Parsiųsta kartų

Atsakyti

O šita tau tada 😁 

attachicon.gif20210325_204830.png

Mmm, gal reiktų nusipirkti po namus vaikščioti 😅 bet po to nuo mb neatsiginsiu 😂

Atsakyti