Tai aišku, kad su tokiom maikėm tik laisvalaikiu, namuose, ar kur šalia namų, ne į darbą.
Linksmai atrodo, kelia nuotaiką.
Tai taip ☺
Kodėl madam su dviem šunim gali, o mes su daugiau jau ne 😄
As ant sortu vasara nesiociau ta maike.Visur,isskyrus darba.
Va
mona.mona, 25 Kov 2021 - 20:32, parašė: Kaip norėčiau į kelias parduotuves nueiti, rūbų pačiupinėti, pasimatuoti 😁 niekad to nemėgau, bet kai tiek laiko to nedariau, tai jau pasiilgau. Tas pirkimas internetu kažkaip nevilioja, tik vaikui perku.Pripratau ir jau daugiau pataikau ,nei ne.įdirbis.akį atmušiau.😃
O gal kuri tokios norėtų
Screenshot_20210325-203408_Chrome.jpg 119,65KB
1 Parsiųsta kartų
Pripratau ir jau daugiau pataikau ,nei ne.įdirbis.akį atmušiau.😃
Aš tai sunkiai įsivaizduoju. Kokią laisvesnę suknelę tai dar dar, bet pvz kelnės. Aš ir parduotuvėj būdavo pasiimu kokias 5, kurios jau patinka, bet pasimatavus nei vienos netinka. O tai internetu...
mona.mona, 25 Kov 2021 - 20:37, parašė: Aš tai sunkiai įsivaizduoju. Kokią laisvesnę suknelę tai dar dar, bet pvz kelnės. Aš ir parduotuvėj būdavo pasiimu kokias 5, kurios jau patinka, bet pasimatavus nei vienos netinka. O tai internetu...Kažkokia vidinė nuojauta įsijungia po 25 pirkimo.😃 Pradedi matyt ir suprast vaizdą🙊
mona.mona, 25 Kov 2021 - 20:35, parašė: O gal kuri tokios norėtų![]()
[url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=269944"]Screenshot_20210325-203408_Chrome.jpg[/url]
O šita tau tada 😁
20210325_204830.png 1,34MB
11 Parsiųsta kartų
O šita tau tada 😁
Mmm, gal reiktų nusipirkti po namus vaikščioti 😅 bet po to nuo mb neatsiginsiu 😂