Ai nu vis tiek, ne malonumas juk. Ir tai sveikata, kaip bežiūrėtum.
Karynka., 14 Kov 2021 - 18:36, parašė: Ai nu vis tiek, ne malonumas juk. Ir tai sveikata, kaip bežiūrėtum.Ne,bet ten kur j Ką skauda,suka,tai ai..bet švarplėėė...čia jau virš mano galimybių nesiskundimo ribos.🙈 Net negaliu apsispręst ar valytis dantis.bijau.🙄
O kam isvis det paciam gale?
Galas-tai vienu arčiau nei protinis. Išlūžo per pirmą karantiną, kai visa odontologija buvo uždaryta. gal jei būčiau turėjus galimybę patekti anksčiau, nebūtų reikėję išraut, nežinau. Dar pusmetį laukiau, nes bijojau eiti dėl covido.
Man atrodo, kad turi susidaryti kažkoks kramtymo lankas, ar kaip ten, kad nebūtų apkrauti sekantys.
O didžiausia motyvacija man - tai visų dantų turėjimas, kad nereikėtų senatvėj išsitraukt ir pasidėt nakčiai ant šėpukės. brr.
Ne,bet ten kur j Ką skauda,suka,tai ai..bet švarplėėė...čia jau virš mano galimybių nesiskundimo ribos.🙈 Net negaliu apsispręst ar valytis dantis.bijau.🙄
Nu išgyvensi juk.
O jei bus švarplė, įdėk į fb foto.
Tokia very bjūtiful vumen, niekas nepatikės, kad iš tiesų.
Galas-tai vienu arčiau nei protinis. Išlūžo per pirmą karantiną, kai visa odontologija buvo uždaryta. gal jei būčiau turėjus galimybę patekti anksčiau, nebūtų reikėję išraut, nežinau. Dar pusmetį laukiau, nes bijojau eiti dėl covido.
Man atrodo, kad turi susidaryti kažkoks kramtymo lankas, ar kaip ten, kad nebūtų apkrauti sekantys.
O didžiausia motyvacija man - tai visų dantų turėjimas, kad nereikėtų senatvėj išsitraukt ir pasidėt nakčiai ant šėpukės. brr.
senatvej isidesi 4 implantus ir visa zandikauli ant jo. Neisimama. Fsio.
Rimtai? Užtenka 4 implantų tik? Gal žinai vietoj kelintų suka juos?
Pinotija, 14 Kov 2021 - 19:20, parašė: Nu išgyvensi juk. O jei bus švarplė, įdėk į fb foto.Aš tai sėdžiu ir fantazuoju,kad jau kai sutvarkys,tai įsidėsiu fb profilio nuotrauką su šypsena plačiausia.net gera nuo minties.🙄Tokia very bjūtiful vumen, niekas nepatikės, kad iš tiesų.
Gal dar kokių technologijų atsiras, tikėkimės.
Aš tai sėdžiu ir fantazuoju,kad jau kai sutvarkys,tai įsidėsiu fb profilio nuotrauką su šypsena plačiausia.net gera nuo minties.🙄
na va, mąstyk pozityviai.
Gal dar kokių technologijų atsiras, tikėkimės.
Tai 4 vienam žandikauliui. Dviem jau dvigubai.
Ryt reik varyt plytelių ieškot...