Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Karinka,kam tau tie briedai?

Kažkaip atrodo,kad viskas nesąmones perskaityt ir apmąstyt labai jau svarbu.

Visai ne, gal tik įspūdis toks, nes pasidalinu čia, ką randu  :D​  aš gi nešioju kaukes ir toliau nešiosiu, tik lauke ne.

Atsakyti
Ir vel jus apie ta pati biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 03 30, 09:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Karynka." data-cid="72806410" data-time="1617090382"><div><p>Esu kažkioje grupėje apie covid, ten ir dalinasi žmonės, autonatiškai fb išmeta į srautą kokį populiaresnį postą, tai ir paskaitau kartais. Visko susekt ten neįmanoma, reiktų sėdėt visą dieną ir skaityt.</p></div></blockquote><p>Išeik iš tos grupės. Yra nornali grupė ta tema: Koronavirusas - tikra info</p><p></p><p></p>

Aimeja, tu gali atsakyti ar turi advokata kovoje su exu?
Atsakyti

Intemora, radau puikia dekoracija tavo namu ukiui :D Ir praktiskai panaudojama, ir isradinga, ir grazu :D

https://www.facebook...67070696824461/

Atsakyti

Nu kodėl aš turiu išeit iš gruoės kažkokios  :D  Kur įrodymai, kad tavojoj grupėj tikrai tikra info?  :D​ Amadėja.

Atsakyti

Intemora, radau puikia dekoracija tavo namu ukiui :D Ir praktiskai panaudojama, ir isradinga, ir grazu :D

https://www.facebook...67070696824461/

Ir ant vartelių lentelę pakabint „Atsargiai, piktas šo!”  :D​ 

Atsakyti

Ir vel jus apie ta pati biggrin.gif
Papildyta:
Aimeja, tu gali atsakyti ar turi advokata kovoje su exu?

Pati sau advokatė  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Vaxzevria

Atsakyti

Juos paskaičius, tikrai panašu, kad gyvena tik tuo, ieško sąmokslo teorijų, jeigu ne skiepų čipuose, tai kaukių gyviuose, jeigu ne kaukėse, tai testų pagaliukuose, nes atseit, jie išmirkyti pavojingame skystyje ir taip nori susargdint žmones.

Bet tai kur tu tokių nesamonių ir užmatai  :blink:  :hmm:​ 

Jau perskaičiau  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mona.mona: 30 kovo 2021 - 11:19

Man tai įdomesni tokie dalykai:

Šimonytė pateikė variantą, kad po balandžio 6 dienos judėjimas tarp savivaldybių galėtų būti atlaisvinamas tiems žmonėms, kurie yra paskiepyti ar turi neigiamą koronaviruso testo atsakymą.

Arba:

Dalis ekspertų yra siūlę, kad kai kurios veiklos žmonėms būtų atveriamos tik dieną. Premjerės manymu, tai galėtų būti vienas iš tolimesnių karantino scenarijų.

Vis kažkoks judėjimas pirmyn ir mokymasis gyventi su virusu, nes vargu ar liksime be jo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 30 kovo 2021 - 11:31

Man tai įdimesni tokie dalykai:

Šimonytė pateikė variantą, kad po balandžio 6 dienos judėjimas galėtų būti atlaisvinamas tiems žmonėms, kurie yra paskiepyti ar turi neigiamą koronaviruso testo atsakymą.

Šitas labai geras bajeriukas, turbūt nori sukilimo. 

Atsakyti

Šitas labai geras bajeriukas, turbūt nori sukilimo. 

Tau geriau, kai neleidžia visiems?

Ar kai su neigiamu gali skristi į kitą šalį, bet negali važiuoti į kitą miestą?

Atsakyti

Skiepyti masisškai tai neskiepija, tai dabar namuose dar laikys iki Kalėdų. O kur dar vaikai... ar jiems negalios tai.

Atsakyti