Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

https://www.tv3.lt/m...akeres-n1088808

Va, siemet darysiu taip. 

Atsakyti

Karynka., 30 Kov 2021 - 14:45, parašė: Aha, ir kodėl nenori? Taviškė didžioji nori?
Ne.maniškė nori. Pas mus buvo tokia apkalusa.neina skiepytis tie dvyliktokai.arba jiems dzin arba prisiklausė visko ir tiki.
Atsakyti

Ne.maniškė nori. Pas mus buvo tokia apkalusa.neina skiepytis tie dvyliktokai.arba jiems dzin arba prisiklausė visko ir tiki.

tai zinai, ir nuo kontingento priklauso

Atsakyti

„Jūs galvojate, kad sumažinimas mobilumo, skaičiuojant kilometrais, turi įtaką virusui? Virusui turi įtaką kontaktai su kitais žmonėmis skaičius“, – dar kartą aiškino jis.

Profesorius pateikė ir konkretų pavyzdį – jei jam nėra leidžiama nuvažiuoti pas koronavirusu persirgusį brolį į Šakius, tai jis tą patį laiką kontaktuos su kitais žmonėmis Vilniuje. 

"Važiavimas tolimu atstumu man gerokai sumažina kontaktų skaičių. O aš laisvalaikiu, būdamas Vilniuje, kaip tik kontaktuosiu su gerokai daugiau žmonių. Tiesiog sveikas protas rodo, kad tai nepadeda."

Daugiau: https://m.delfi.lt/l...php?id=86823301

Atsakyti

Greiskeli, 30 Kov 2021 - 14:51, parašė: tai zinai, ir nuo kontingento priklauso
Turbūt.o yra visokio .ir labai protingų vaikų,bet ne ir viskas. Maniškė iegi sako,kad daug jos pažįstamų nenori,nereikia ir niekur neis. Nežinau kaio čia susiskiepyr reiks savanoriškai kažin ar pavyks.
Atsakyti

JUlaunimas nenorinl skiepytis masiškai. Buvo pas mus apklausa.beveik niekas.

1. Kol kas jiems neleidžia rinktis vakcinos, o tik Astra Zeneca. Sulauks bendros eilės, kai leis rinktis.

2. Dvyliktokai sirgti nebijo, jų tarpe mirčių nėra. 

3. Norėtų ir dabar, jeigu skiepas suteiktų kitų naudų (atostogos, kelionės, renginiai, susitikimai, pramogos...). Va tokie sprendimai motyvuotų ir juos, nes retas kuris jaunuolis žiūri globaliai, vat išgelbėsiu kokį senolį. Jam reikia asmeninės skiepo naudos. 

Atsakyti

tai nesvarbu priežastys.eilės ne eikės. Buvo apklausa ir visi masiškai sakė,kad nenori skiepytis jokia vakcina. Taip ir nešios gal.ką aš žinau.

Ir labai didelė dalis nenori,nes bijo.jiems atrodo,kad mirs paeiskiepiję.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 30 kovo 2021 - 14:32

Turbūt.o yra visokio .ir labai protingų vaikų,bet ne ir viskas. Maniškė iegi sako,kad daug jos pažįstamų nenori,nereikia ir niekur neis. Nežinau kaio čia susiskiepyr reiks savanoriškai kažin ar pavyks.
Norės į kelionę kokią-skiepysis, nes kitaip greičiausiai reiks kišt pinigus testams.

Aš tai manau motyvuot puikiai būtų galima su leidimais pasiskiepijusiema gyventi patogiau (barai, kavinės, pramogos, spa ir t.t. tik su skiepu, būt prasirgus arba testu).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 30 kovo 2021 - 14:34

Aišku, reik didesnių skiepijimo mąstų. Dabar dar permažai... bet tai laiko klausimas.

Atsakyti

Kiek kalbėjau,jiems dzin.reiks-prasitestuos,bet nesiskiepys.

Atsakyti

Amadėja*, 30 Kov 2021 - 15:32, parašė: Norės į kelionę kokią-skiepysis, nes kitaip greičiausiai reiks kišt pinigus testams. Aš tai manau motyvuot puikiai būtų galima su leidimais pasiskiepijusiema gyventi patogiau (barai, kavinės, pramogos, spa ir t.t. tik su skiepu, būt prasirgus arba testu).
Sunkai įsivaizduoju tikrinimą bare.ar tu su skiepu?! Taip manau nebus. O tie kiek jie keliauja ,tai ir prasitestuos,jau taip daro,jei reikalas yra.
Atsakyti

Sunkai įsivaizduoju tikrinimą bare.ar tu su skiepu?! Taip manau nebus. O tie kiek jie keliauja ,tai ir prasitestuos,jau taip daro,jei reikalas yra.

Na Izraelis naudoja ir šalies viduje žaliąjį pasą.

Atsakyti