Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Kartosi visus tris iš naujo?

Taip, teka...pirmus du gavau iš darbovietės, o po to pakeičiau darbą ir šiaip buvo sunkus laikas ir pamiršau tą skiepą, kai prisiminiau buvo vėlu. 

Tai dabar su žorikėliu imsim visus kartu :)

Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2021 04 06, 20:59)
<p>Aš irgi jautriai reaguoju į visus skausmus, bet man diena dvi to diskomforto atrodo geriau, nei nuolatinė baimė ir įtampa.</p><p></p><p>O visokių baisių šalutinių ten belekiek pvz antibiotikuose. </p>

Nu. Dar nesu girdejuai, kad nuo antibiotiku kas butu gaves mirtiną alerginį šoką.
Na gerai, šokas tai šokas. Prie normaliu gydytoju mirties galima isvebgti. O prie tokiu vietiniu kaimo 'veterinaru', kurie autoimuninės sistemos ligą gydo antibiotikais (kaip man buvo) as nesiruosiu skiepytis jokia vakcina, kuri turi bent kokius alerginuus side effects
Atsakyti

Taip, teka...pirmus du gavau iš darbovietės, o po to pakeičiau darbą ir šiaip buvo sunkus laikas ir pamiršau tą skiepą, kai prisiminiau buvo vėlu. 

Man tai atrodo, kad reikia pasidaryti tyrimus, kurie parodys ar turi imunitetą. Gal nereikia vėl visų trijų. O gal visai nebereikia. Pasidomėk. 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 06, 21:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72809303" data-time="1617733707"><div><p>Iki šiol nebuvau apsisprendus dėl skiepo. Na, galvojau, susirinksiu abu erkinio encefalito, tada pagalvosiu. Beeeet... Pasijuskit svarbios, reikšmingos ir įtakingos: po kai kurių „ekspertinių“ pasisakymų jau žinau – aš nesiskiepysiu.
Ačiū už apsisprendimą vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Vaje koks nuostolis 🤣</p><p>Tikiuosi kad įves  žaliuosius pasus ir tokie sėdės karantine, kad nekeltų grėsmės visuomenei</p>

Tu savo pagiežą nukreipk kokia naudingq linkme, o ne cia skeryciokis su savo palinkejimais.
Atsakyti

Pasidaryk antikūnius, gal turi pakankamai ir užtektų vieno. 

Atsakyti

Nu. Dar nesu girdejuai, kad nuo antibiotiku kas butu gaves mirtiną alerginį šoką.
Na gerai, šokas tai šokas. Prie normaliu gydytoju mirties galima isvebgti. O prie tokiu vietiniu kaimo 'veterinaru', kurie autoimuninės sistemos ligą gydo antibiotikais (kaip man buvo) as nesiruosiu skiepytis jokia vakcina, kuri turi bent kokius alerginuus side effects

Nu aš tiek visokių receptinių vaistų esu vartojusi, kad po to net pradėjau nebeskaityt tų galimų šalutinių, nes paskaitai ir pradedi laukti. Po vieno apsiskaitymo tokio net su greitąja išvažiavau, bet man regis ne dėl to, kad iš tikro kas buvo, o dėl to, kad prisiskaičiau ir supanikavau  :oh:​ 

Atsakyti
QUOTE(mona.mona @ 2021 04 06, 21:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72809333" data-time="1617736224"><div><p>Nu. Dar nesu girdejuai, kad nuo antibiotiku kas butu gaves mirtiną alerginį šoką.
Na gerai, šokas tai šokas. Prie normaliu gydytoju mirties galima isvebgti. O prie tokiu vietiniu kaimo 'veterinaru', kurie autoimuninės sistemos ligą gydo antibiotikais (kaip man buvo) as nesiruosiu skiepytis jokia vakcina, kuri turi bent kokius alerginuus side effects</p></div></blockquote><p></p><p>Nu aš tiek visokių receptinių vaistų esu vartojusi, kad po to net pradėjau nebeskaityt tų galimų šalutinių, nes paskaitai ir pradedi laukti. Po vieno apsiskaitymo tokio net su greitąja išvažiavau, bet man regis ne dėl to, kad iš tikro kas buvo, o dėl to, kad prisiskaičiau ir supanikavau  doh.gif​ </p>

Prie ko cia tu? Zmones serga rimtomis ligomis, del kuriu inegali skiepytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 balandžio 2021 - 21:17

Nu aš tiek visokių receptinių vaistų esu vartojusi, kad po to net pradėjau nebeskaityt tų galimų šalutinių, nes paskaitai ir pradedi laukti. Po vieno apsiskaitymo tokio net su greitąja išvažiavau, bet man regis ne dėl to, kad iš tikro kas buvo, o dėl to, kad prisiskaičiau ir supanikavau  :oh:​ 

Gyvenime neskaitau. Jei daktaras skyre, tai ir naudoju. Arba ne, bet ne del salutiniu.

Statinu, va, negeriu. Bet itariu, kad teks pradet. 

Atsakyti
QUOTE(Karynka. @ 2021 04 06, 21:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72809303" data-time="1617733707"><div><p>Iki šiol nebuvau apsisprendus dėl skiepo. Na, galvojau, susirinksiu abu erkinio encefalito, tada pagalvosiu. Beeeet... Pasijuskit svarbios, reikšmingos ir įtakingos: po kai kurių „ekspertinių“ pasisakymų jau žinau – aš nesiskiepysiu.
Ačiū už apsisprendimą vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kodėl taip nusprendei?</p>

Todėl, kad be pasipūtimo, teisuoliškumo, "visažiniškumo" ir buko užsiciklinimo vienoje tiesoje nepamačiau jokių rimtų, pasvertų, verčiančių susimąstyti argumentų.
Atsakyti

Prie ko cia tu? Zmones serga rinmomis ligomis, del kuriu inegali skiepytis.

Sutinku, kad turintys rimtas ligas, turetu konsultuotis su daktarais. 

Atsakyti

Prie ko cia tu? Zmones serga rinmomis ligomis, del kuriu inegali skiepytis.

Kaip tai prie ko, mane cituoji ir prie ko aš 🤣🤣🤣 

Aš rašau apie savo patirtis ir kiek informacinių lapelių esu skaičiusi su baisiais galimais šalutiniais poveikiais. 

Atsakyti

Todėl, kad be pasipūtimo, teisuoliškumo, "visažiniškumo" ir buko užsiciklinimo vienoje tiesoje nepamačiau jokių rimtų, pasvertų, verčiančių susimąstyti argumentų.
Tokiu argumentu ieskok pas medikus. Bet ir jie jau seniai savo zodi pasake.

Bet butu isties labai gaila, jei del savo uzsispyrimo sunkiai nukentetum del covido.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 06 balandžio 2021 - 21:20