Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Man tai sake, kad nesvarbu, kuri ranka. 

Atsakyti

Nu va, Intemora jau paipaliojasi, ryt ais, kap bite pas daktarŲ :rolleyes: Pinot, inkalk migdomuju truputi, ar kokiu uspakajoncu ir viskas. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 06 balandžio 2021 - 22:34

Greiskeli, 06 Bal 2021 - 23:32, parašė: Man tai sake, kad nesvarbu, kuri ranka.
Gal čia koks naujas išradimas.gal prieš kelis mėnesius taip nebuvo.
Atsakyti

Piene, o tu kaip jauteisi? 

Atsakyti

Gal čia koks naujas išradimas.gal prieš kelis mėnesius taip nebuvo.

As kaire atkisau. 

Atsakyti

Greiskeli, 06 Bal 2021 - 23:40, parašė: As kaire atkisau.
Tai manęs klausė distemoj ir ta skiepytoja klausė kokią parašiau.aš kažkodėl dešinę.pagalvojau,kad toliau nuo širdies😃😃😃
Atsakyti

Nu , kai jau per valdžios vartus eini ,registruojiesi ir klausia kurią ranką.tai matyt ir pinot klausė.

Aš nesiregistravau. Į sąrašus mane įrašė  šeimistė, dabar gi skiepija su lėtinėm ligom.

Man atėjo sms su data, laiku, atsakyti TAIP ar NE dėl atvykimo.

O dėl rankos, tai nežinau, man skauda šiuo metu dešinę, nesuprantu kodėl, toje vietoje, kur būna  bet koks skiepas įprastai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 06 balandžio 2021 - 22:55

Todėl, kad be pasipūtimo, teisuoliškumo, "visažiniškumo" ir buko užsiciklinimo vienoje tiesoje nepamačiau jokių rimtų, pasvertų, verčiančių susimąstyti argumentų.

O tau čia šitas forumas rimtas šaltinis, kad net tokius sprendimus lemia?

Atsakyti

Labas rytas 🌷

Intemora, tikiuosi, tau geriau.

Pinot, viskas bus gerai. Aš biški panikavau irgi prieš pirmą skiepą. MB vežė, man taip ramiau buvo. 

Dabar nerimauju dėl jo. Bet tikrai nebus blogiau, nei kažkada buvo, kai rotu sirgom, pvz. Priruošiu karštų gėrimų ir galės pasirgti truputį. Nors MB tėvai beveik jokių simptomų nejautė. Tai visko gali būti, kad ir nebus nieko.

Ar ne Madam sūnus tris dienas kankinosi su šalutiniais po skiepo???

Atsakyti

Negeriau.prabudau su galvos skausmu ir drebuliu..prigėriau ibumetino ir varysiu pas dantistę;nes sakė,jei šiandien neatvarysiu,tai tik kitai savaitei talonas bus.kad tik be tempos spėt nuvaryt.negakiu du ta švarple daugiau būt.visiška neviltis.

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 07, 05:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72809340" data-time="1617736652"><div><p>Todėl, kad be pasipūtimo, teisuoliškumo, "visažiniškumo" ir buko užsiciklinimo vienoje tiesoje nepamačiau jokių rimtų, pasvertų, verčiančių susimąstyti argumentų.</p></div></blockquote><p>O tau čia šitas forumas rimtas šaltinis, kad net tokius sprendimus lemia?</p>

Ne, čia šaltinių apskritai nėra (LRT ir delfio šaltiniais nelaikau). Bet puikiai matau tų šaltinių vertinimus. Ir šiaip. Nesvarbu. Sprendimo nelėmė, bet kažkiek įtakojo pasirinkimą. Tiesiog, skaitau, matau, girdžiu, viskas po kruopelę "gulasi" apmąstymuose ir suprantu, kad kaimo boba su trim klasėm bent kokius ateinančius 1-2 metus neturi nei vieno tikrai rimto argumento skiepytis būtent nuo covid-19.

Beje, citatų neprisirinkau, bet tas besidraskantis lenciūginis ne tai kad durnai, bet labiau apgailėtinai atrodo...
Atsakyti

Matai, visgi tas lenciuginis, kaip ten bebutu, is visu musu turi daugiausiai kompetencijos biologijoje ir yra siai dienai arciausia medicinos ir mediku nuomoniu. 

Atsakyti