Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(Pou @ 2021 04 07, 13:47)
Mano organizmas dažnai suvirina negražius randus, nors tepiau ir silikoniniais geliais. Galima su lazeriu ateity pabandyt sumažint, bet čia daugiau estetinė pusė.
Dabar kūno proporcijos gražesnės vis tiek, o kur dar lengvumas.
Mano nebuvo iki bambos, bet tiesiog pečiuose vagos nuo svorio, ranka tirpti pradėjo. Baltinukų tai jau senai nenešiojau, viskas skėsdavosi. Liemenukus sunku išsirinkti, nes apimtis sąlyginai maža, krūtinės ląsta siaura, minimaizerius pirkdavau. Mano šeimistė juokėsi, kad ji nieko nesupranta, nes pas jau tai pripumpinti liemenukai  biggrin.gif Man operaciją rekomendavo neurologė, o vėliau kai kreipiausi pas onkologus dėl darinuko, perdavė plastikams.
Visos intervencijos nieko gero.

Ai, tau tau (norejau rašyti NHS biggrin.gif ) sodra uz operacija sumokejo?

O is tikro kas sumoka uz plastines operacijas Lietuvoje, kai nukreipia patys gydytojai?
Atsakyti

Pou, viska Amadeja zino, 100 kartu jai rasyta, patarineta.   Ir tos seimos vaiku gaila. Ne bobu durnu, uzguitu, be savivertes, kurios dar jam m gimdo vaikus ir su juo gyvena, o vaiku.  As Amadejos vietoje neduociam vaiko. Tiesiog. Del vaiko geroves. Taskas.  Plia, susinervinau.

Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2021 04 07, 13:57)
<p>Pou, viska Amadeja zino, 100 kartu jai rasyta, patarineta.   Ir tos seimos vaiku gaila. Ne bobu durnu, uzguitu, be savivertes, kurios dar jam m gimdo vaikus ir su juo gyvena, o vaiku.  As Amadejos vietoje neduociam vaiko. Tiesiog. Del vaiko geroves. Taskas.  Plia, susinervinau.
</p>

O ko tu cia nervinies? Kodel isvis kazka forume imi I galva? Amadeja cia paraso tik savo dienos naujienas, ji nepasikeis ir neklausys ne vieno personazo nuomones. Jai to nereikia.
Atsakyti

Oooo, gipiurinė liemenėėėlė  :lady: Tik kai nėščia būdavau, tokių turėjau ❤ Kaip jos man gražu ❤❤

O ką nešioji? Braletės mažoms krūtinėms juk labai gražu, medžiaginės, plonytės, tik nešiot ir džiaugtis. 

Atsakyti

O ką nešioji? Braletės mažoms krūtinėms juk labai gražu, medžiaginės, plonytės, tik nešiot ir džiaugtis. 

nieko grazaus, kai krutine labai maza. Grazu, kai maza. 

Atsakyti

O ko tu cia nervinies? Kodel isvis kazka forume imi I galva? Amadeja cia paraso tik savo dienos naujienas, ji nepasikeis ir neklausys ne vieno personazo nuomones. Jai to nereikia.

Nes mes cia metu metais bendraujam, viena uz kita ir pergyvenam, ir dziaugiames. 

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 07, 14:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72809834" data-time="1617796869"><div><p>O ko tu cia nervinies? Kodel isvis kazka forume imi I galva? Amadeja cia paraso tik savo dienos naujienas, ji nepasikeis ir neklausys ne vieno personazo nuomones. Jai to nereikia.</p></div></blockquote><p>Nes mes cia metu metais bendraujam, viena uz kita ir pergyvenam, ir dziaugiames. </p>

Bet net plika akimi matosi, kad bet kokie patarimai jai kaip zasiai vanduo nuo plunksnu. Ji cia raso godas, kitos cia del jos pergyvena, patarimais apdalina, o ji ir toliau varo savo vaga.
Atsakyti

Bet net plika akimi matosi, kad bet kokie patarimai jai kaip zasiai vanduo nuo plunksnu. Ji cia raso godas, kitos cia del jos pergyvena, patarimais apdalina, o ji ir toliau varo savo vaga.

Tas taip. 

Atsakyti
Einu as geriau dirbti prie vestuviniu ziedu biggrin.gif daugiau naudos bus biggrin.gif jaaaaaazau jau pirma.
Atsakyti

aciu dievui :D

Atsakyti

nieko grazaus, kai krutine labai maza. Grazu, kai maza. 

Na tai nežinau, kiek maža.

Atsakyti

Amadejos negaila, o va jos sunaus gaila. Na, toks motiniskas instinktas suveike.  As isivaizduoju  bejegi   manipuliatoriu rankose  vaika  ir akys pasruva krauju.

Atsakyti