Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Mano vaikai turi savo teva, jiems antro niekada nereikejo.

Mano diedas daro valgyt man kas vakara ir kava kas ryta. 

Nuo pat pradžių taip ar išauklėjai  :D​ 

Atsakyti

Ot tu baltaranke, kad tave kur pekla biggrin.gif

Jooo :wub:

Bet va Velyku boba iskepiau.  :D Tai jau ede ede..

Agirdz, kaip Lutute gyvena? 

Atsakyti

Nuo pat pradžių taip ar išauklėjai  :D​ 

Isauklejau, kai mano vaikai is namu isejo. 

Atsakyti

O dabar mes visos savo ...du pirstus duotume apmyzti biggrin.gifbiggrin.gif(soriuks, burbancios personazas turi likti burbancios biggrin.gif), kad zinom, jog tie musu vyrai nepasidalino mums nezinant?
Papildyta:
Tai va...gyventi reikia sia diena, nes zmogus planuoja, o Dievas juokiasi.

Vsio, jau siandien mamkose tikrai nepraleisiu tiek laiko kaip vakar biggrin.gifTiek darbu nepasidariau. Bebarskindama klavisais blėką karbonadu sudeginau, teko uzsakineti pica vakarienei biggrin.gif

Tai nieko nežinom. Bet gyvenant kartu turim kitus privalumus - namus tvarko, remontus daro, valgyt gamina, algą parneša, slaugo kai sergam, pasirūpina kokiais nors mums neįdomiais rūpesčiais. Ir tt. O kokie privalumai iš neįpareigojančiu santykiu? Jokių gi

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 08, 18:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72810617" data-time="1617897539"><div><p>Ot tu baltaranke, kad tave kur pekla vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Jooo wub.gif</p><p>Bet va Velyku boba iskepiau.  biggrin.gif Tai jau ede ede..</p><p>Agirdz, kaip Lutute gyvena? </p>

Gerai gyvena, Sparnus skleidžia, tuoj prazydes, kaip gėlė, tik truputeli laiko reikia. Paplepek pati su ja, gi zinai kur randasi.
Atsakyti

Jau man atrodo geriau butum su exu pasivarcius pataluose be isipareigojimu ir pamacius kas jis toks, nei dabar varga varkdama, nes bais norejqi zenytis ir tureti 'normalius' santykius biggrin.gif
Nu ar ne taip? biggrin.gif

Nei aš lb.norėjau, nei ką, bet tikrai taip  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 08, 16:56)
O dabar mes visos savo ...du pirstus duotume apmyzti  biggrin.gif  biggrin.gif  (soriuks, burbancios personazas turi likti burbancios  biggrin.gif ), kad zinom, jog tie musu vyrai nepasidalino mums nezinant?

Neatsiprašinėk, aš pasikeikiu ir ne kartais. Mėgstu kašę žiūrėt, o tas labai lavina visokius kalbinius įgūdžius smile.gif
Aišku, kad nežinom, ką ten kas dalinasi mums nematant, tikimės, kad savo baravykų nesiuntinėja ir nekaišioja visoms.
Galų gale, net ir sužinojusios apie kokį nuotykį moterys apsvarsto ar verta viską griauti ir tai tik tos šeimos sprendimas. Bet va taip žinant dalintis su dar kokiomis trimis, na jau ne - mažai kas ryžtųsi tokiam gyvenimui.

Galų gale, Burbanti, taviškis iki tokio pakantumo tavo darbui, veiklai lygio užaugo būdamas su tavimi, aišku tokio antro nerastum, nes jam su tavo polėkiu reiktų taikstytis čia ir dabar. Taip ir mes, prisirišam, kartais nusileidžiam, kartais parodom tikrą veidą smile.gif
Atsakyti

Minčių turi kodėl? 🤔

Miegas prie atlapoto lango nuklota nugara  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Kaip Pinot?

Ačiū, kad nepamirštat. Buvo labai blogai nuo paryčių, va tada ir supratau, kas yr tas "kosminis karštis iš plaučių". Iš kurio šaipiausi. Šaltkrėtis, paskui temperatūra, visų galų skausmas. Didesnis spaudimas ir pulsas. Nemalonu.

Bet čia dėl mano jautrumo. Aš ir gripu, jei kartais pasitaikydavo susirgti, kelių pirmų dienų visai negalėdavau prisiminti. Pusiau be sąmonės.

Čia yra tas gerai, kad gali žiūrėt į valandas ir žinai, kad laikina. Nors ir bjauru.

Dar yra temperatūra ir skausmas. Bet tikiuosi, rytoj antroj pusėj dienos bus gerai. :) 

Atsakyti

O ko tas diedas turetu pykt, ka motera nakti dirba? Maniskis tai nepyktu. As ir nepykciau, lai tik dirba :D​ 

Atsakyti

Ačiū, kad nepamirštat. Buvo labai blogai nuo paryčių, va tada ir supratau, kas yr tas "kosminis karštis iš plaučių". Iš kurio šaipiausi. Šaltkrėtis, paskui temperatūra, visų galų skausmas. Didesnis spaudimas ir pulsas. Nemalonu.

Bet čia dėl mano jautrumo. Aš ir gripu, jei kartais pasitaikydavo susirgti, kelių pirmų dienų visai negalėdavau prisiminti. Pusiau be sąmonės.

Čia yra tas gerai, kad gali žiūrėt į valandas ir žinai, kad laikina. Nors ir bjauru.

Dar yra temperatūra ir skausmas. Bet tikiuosi, rytoj antroj pusėj dienos bus gerai. :)

Jo, zinai, kad tai laikina, ir kad taip galuojasi didele dalis, kartu su tavim skiepa gavusiu. 

Atsakyti

Pou, kiek metų tau?

Atsakyti