Mano vaikai turi savo teva, jiems antro niekada nereikejo.
Mano diedas daro valgyt man kas vakara ir kava kas ryta.
Nuo pat pradžių taip ar išauklėjai
O dabar mes visos savo ...du pirstus duotume apmyzti
(soriuks, burbancios personazas turi likti burbancios
), kad zinom, jog tie musu vyrai nepasidalino mums nezinant?
Papildyta:
Tai va...gyventi reikia sia diena, nes zmogus planuoja, o Dievas juokiasi.
Vsio, jau siandien mamkose tikrai nepraleisiu tiek laiko kaip vakarTiek darbu nepasidariau. Bebarskindama klavisais blėką karbonadu sudeginau, teko uzsakineti pica vakarienei
Tai nieko nežinom. Bet gyvenant kartu turim kitus privalumus - namus tvarko, remontus daro, valgyt gamina, algą parneša, slaugo kai sergam, pasirūpina kokiais nors mums neįdomiais rūpesčiais. Ir tt. O kokie privalumai iš neįpareigojančiu santykiu? Jokių gi
Kaip Pinot?
Ačiū, kad nepamirštat. Buvo labai blogai nuo paryčių, va tada ir supratau, kas yr tas "kosminis karštis iš plaučių". Iš kurio šaipiausi. Šaltkrėtis, paskui temperatūra, visų galų skausmas. Didesnis spaudimas ir pulsas. Nemalonu.
Bet čia dėl mano jautrumo. Aš ir gripu, jei kartais pasitaikydavo susirgti, kelių pirmų dienų visai negalėdavau prisiminti. Pusiau be sąmonės.
Čia yra tas gerai, kad gali žiūrėt į valandas ir žinai, kad laikina. Nors ir bjauru.
Dar yra temperatūra ir skausmas. Bet tikiuosi, rytoj antroj pusėj dienos bus gerai.
Ačiū, kad nepamirštat. Buvo labai blogai nuo paryčių, va tada ir supratau, kas yr tas "kosminis karštis iš plaučių". Iš kurio šaipiausi. Šaltkrėtis, paskui temperatūra, visų galų skausmas. Didesnis spaudimas ir pulsas. Nemalonu.
Bet čia dėl mano jautrumo. Aš ir gripu, jei kartais pasitaikydavo susirgti, kelių pirmų dienų visai negalėdavau prisiminti. Pusiau be sąmonės.
Čia yra tas gerai, kad gali žiūrėt į valandas ir žinai, kad laikina. Nors ir bjauru.
Dar yra temperatūra ir skausmas. Bet tikiuosi, rytoj antroj pusėj dienos bus gerai.
Jo, zinai, kad tai laikina, ir kad taip galuojasi didele dalis, kartu su tavim skiepa gavusiu.