Nafik. Neprasideciau tikrai su tokiu
Nežinau, Mona....Dabar tai pūslės, bet kai jos sprogs, bus labai skausminga. Įkalbėk tu jį kažkaip daktarų nepabrokyt. Nesuprasi tų vyrų - ar čia mano, kad kentėt taip didvyriška, ar paprasčiausiai bijo. Bet tai daktaras ir gal apart putų kažką patartų ir nuo skausmo išrašytų. Galų gale kaip jis dirbs, nedarbingumą gaus.
Tiesa, o kieno kaltė? Ar kažkuri pusė nepaisė darbų saugos, ar tiesiog nelaimingas atsitikimas?
Aš tai manau kad monos vyras yra ne mažas vaikas ir pats gali spręsti dėl gydytojo, priėmimo ir pan
Nu aš suprantu,kad visi žmonės nusilepno laimės,bet karynka ar tu būsi laiminga su tokiu😃.
Nafik. Neprasideciau tikrai su tokiu
Ligoninėj gulėjęs sakė jau snokai, prieš keletą metų, nuolat leidžiasi kaokokį Xeplioną lyg ir dar tabletes geria esant poreikiui.
Nu jo, sudėtingai kažkaip.
O tai tik tą vieną žodį iš diagnozės žinai? Gal yra kokių kitų diagnozių su šiuo žodžiu?
jei tikrai tokia, tai nevertėtų gyvenimo apsisunkinti?

Is viso to sauso bla bla bla galiu papasakoti is gyvenimo apie regos holiucinacijas. Per tokia viena uzejuaia holiuc8nacija vienas veikejas, kuri pazystu asmeniskai, isgyvenes normaliai seimoje 17 metu, bande nuzudyti zmona, ispjauti vaikus ir pats pasikarti.
Nu aš suprantu,kad visi žmonės nusilepno laimės,bet karynka ar tu būsi laiminga su tokiu😃.
Pirmos eilutės nesupratau, ką parašei. Nežinau, iš kur man žinot, gal nelabai.
Tu man papasakok kam tau reikalingas psichinis ligonis? Papasakok taip, kad as patikeciau. Buvusiu psichiniu ligoniu nebuna, kaip ir narkomanu.
Ligoninėj gulėjęs sakė jau snokai, prieš keletą metų, nuolat leidžiasi kaokokį Xeplioną lyg ir dar tabletes geria esant poreikiui.
O tu neturi gyvenime daugiau kuo rūpintis? Nes psichinis ligonis namie yra lb lb sunki našta
Karynka., 09 Bal 2021 - 20:20, parašė: Pirmos eilutės nesupratau, ką parašei. Nežinau, iš kur man žinot, gal nelabai.Nu negalima nurašyt žmogaus,visi mes nusipelnom būt laimingi.😃😃😃
Pats kaltas, kas kitas. Skubėjo, nes turėjo tą dieną pabaigt, dirbo gal 12 valandų, be pietų, be poilsio. Nu ir kažkur ne ten kažką pajungė, tada suprato, bandė greit atjungt, bet buvo vėlu ir ten tas freonas pradėjo šaudyt iš to vamzdžio (ar kažką kito daryt, nelabai aš apie tą freoną ir kitas dujas suprantu, kaip ten būna).
Supratau, kad antro pasimatymo nebus. Būčiu tai žinojus anksčiau, nebūčiau ir į pirmą ėjus. Blec.