Naudotis prostitutės paslaugom ne nusikalstama?
O kas šioje situacijoje prostitutė?
Sakė sakė, kad geriau jau tyliai eitų ir nieko jos nežinotų
Nu aš gal tada kitaip vertinu.
Dabar pvz mb užplauktų, kad reikia jam su dviem mergom.
Ir arba jis tą padarytų slapta su kitom, arba pasakytų "nebegaliu kitaip, man reikia, tai arba pasirašai, arba susirasiu, kas pasirašys". Tai tokiu atveju man irgi geriau jau slapta tą padarytų. Jei išaiškėtų, bent būtų aišku, kas kaltas. O jei iškeltų tokį ultimatumą, tai dar save graužčiau, kad gal reikėjo lipt per save, gal pati kalta. Nors ir nebūčiau kalta, nes tikrai ne visiems norma dulkintis tryse.
Mums dažnai keista tai, ko patys nedarom. Bet žmonės skirtingi.
Man pvz keista ir kai kurie sexualiniai tabu pas žmones. Paskaitai kaip kai kurios forumuose baisisi kokiu oraliniu, analiniu, ar tuo pačiu skirtingu. Na ir juokinga iš tikro. Nes vAt ir laksto vyrai na lieva nuo tokių viskuo pasibaisejusiu paskui
Nu pala, sex su savo vyru yra viena, aš ne apie tai, kad šventa dvasia gyva esu.
Man labai patiko Marcopolo šis parašymas. Labai taikliai.
Mes čia ne davatkos, žinom ir mokam daugiau nei pasakojam....
esmė ta, kad tu bandai prastumti "savo sexualinį gyvenimą" kaip stiprinantį santykius ir dar mus tuo įtikinti.
Gali pasakoti ką tik nori, bet neįtikinsi, kad tai turi teigiamos įtakos subrendusios (bent jau turėtų taip būti) santykiams.
Ir net nepamegintum suprast savo mylimo vyro? Jo motyvų ir jo fantazijų?
pameginciau. Bet jei jos butu tokios, kaip pas Amadejos vyra, tai pasiusciau nx.
Tai savo, o kai jos tavo antros pusės tarkim?
jau atsakiau
Nesupratau? Kada poroje nelieka intymumo?
kai i poros intymuma isiterpia daugiau asmenu
Sakė sakė, kad geriau jau tyliai eitų ir nieko jos nežinotų
Jo, as sakiau. Tikrai man taip simtakart geriau, nei krustis trise.
Kokia pati idiotiskiausia tavo seksualine fantazija?
nesakysiu, nes pakraupsit. Bet ji man gyvent netrukdo, ir igyvendint jos niekada nesiruosiau.