Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Ir dar kai paklausi, o kodėl su žmona nebandot, tai atsakymas būna, kad jai sex išvis neįdomu / su ja apie tai neįmanoma kalbėtis, nes ji niekada gyvenime nesutiks, įsižeis, supyks, norės skirtis/ pasiųs gydytis. 

Nes turbūt taip ir būna dažnai 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 12, 20:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pou" data-cid="72812700" data-time="1618256710"><div><p>Greis, čia tik šiaip...

Man tik klausimas iškilo kitas. Na nenoriu aš kažko daryt, tai virš mano įsitikinimų, ar turėčiau aš tai daryt, kad išlaikyčiau vyrą? Tai kodėl vyras negali nulaikyt savo šlangos, jei jis savo moterį myli? Mat jei nesutiksi įgyvendint jo fantazijos, tai jis nueis į kairę? O komfortiška gyvent bijant, kad nueis, jei kažko nenori daryt, nemoki?</p></div></blockquote><p>Jei rimtai, tai tiesiog kalbėtis reiktų ir tiek. Kalbos daro stebūklus. Profolaktiškai kartais. </p><p>Manau ne dėl nesutikimo įgyvendint fantazijas žmonės eina į kairę. Vyrai labiausiai vistik dėl sex stokos, po to jau dėl stokos sex, kokio jie nori, bet yra n visokių variantų poroje ką galima nuveikt, jei žmonės kalbasi. </p><p>Vyrai, kai pasijunta negeidžiami, jie nustoja jaustis vyrais. Tai kerta per EGO ir norisi jiems tą pataisyt. Tai, jei moterys galvoja, kad dėl karto per porą mėn neims jų velnias, tai jos galvoja kvailai, nes velnias gal ir neims, bet galva visokių minčių bus pilna, o proga kadanors pasipainios. </p>

Na nėr čia tokių kvailų, Amadėja. Galų gale, jei normali, sveika moteris ir pas ją su hormonais bei libido ok, tai tikrai ne šneka apie kartą į mėnesį bei misionieriais pozą. Jei poroje santykiai
ne kažką, tai gali duot visas skyles užkaišiot, vis tiek jis išeis.
Aš visai ne apie tai. Aš tik galvoju, kad tik ta moteris, kuri jaučiasi nesaugi, sutiks tenkinti visas vyro fantazijas, kurioms ji šiaip nepasirašytų.
Iš kitos pusės, jei moteris nenori trečio asmens santykiuose, ta prasme svingavimo ar kombinacijų trise, o tam pasirašo vien, kad išlaikyt vyrą, manau, kad vyras pajus tai ir žengs toliau. Fantazijos gali būti begalinės. Tik vieno norai negali dominuoti prieš kito baimę likti be savo partnerio.
Atsakyti

Ir dar kai paklausi, o kodėl su žmona nebandot, tai atsakymas būna, kad jai sex išvis neįdomu / su ja apie tai neįmanoma kalbėtis, nes ji niekada gyvenime nesutiks, įsižeis, supyks, norės skirtis/ pasiųs gydytis. 

Nu dauguma pasiustu  gydytis, jei uzsimanytu grupinio. 

Atsakyti

As zinau, kokiu mano fantaziju jis nepildytu ir net nemanau to reikalaut.

Ir apskritai, kas cia do mada lildyti vienas kito fantazijas?

Fantazija ir yra tik fantazija. 

Matyt tavo fantazijos nėra tau tiek labai svarbios. Būna žmonių, kurie itin seksualus ir jiems tie dalykai gyvenime užima svarbią vietą 

Atsakyti

Ant kiek reikia buti skuduru ir neturet savigarbos, kad sutikt pildyt visokias iskrypusias fantazijas vien todel, kad jis pas kita nenueitu??? 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 12, 21:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Greiskeli" data-cid="72812725" data-time="1618258070"><div><p>As zinau, kokiu mano fantaziju jis nepildytu ir net nemanau to reikalaut.</p><p>Ir apskritai, kas cia do mada lildyti vienas kito fantazijas?</p><p>Fantazija ir yra tik fantazija. </p></div></blockquote><p>Matyt tavo fantazijos nėra tau tiek labai svarbios. Būna žmonių, kurie itin seksualus ir jiems tie dalykai gyvenime užima svarbią vietą </p>

O tai tas neaišku prieš gyvenimą kartu?
Atsakyti

Matyt tavo fantazijos nėra tau tiek labai svarbios. Būna žmonių, kurie itin seksualus ir jiems tie dalykai gyvenime užima svarbią vietą 

Buna. Nuo tokiu reikia begt kur akys nesa, nes ju seksfantazijoms galo nebus, o galu gale vistiek iseis, nes jau bus viskas su tavim isbandyta. 

Atsakyti

Kai yra įsimylėjimas ir rožinis debesis, tokie dalykai net nesvarstomi paprastai. Atrodo juk kad meilė viską išspręs savaime. Va gyvenant kartu išlenda visokie skeletai 😄

Atsakyti

Buna. Nuo tokiu reikia begt kur akys nesa, nes ju seksfantazijoms galo nebus, o galu gale vistiek iseis, nes jau bus viskas su tavim isbandyta. 

Arba neišeis, nes suvoks kad tu viena tokia pasauly, kurį ji priima su visom ydom

Atsakyti

Nezinau, man tai neislindo jokiu skeletu.

O su pirmu vyru visi skeletai lindo dar pries vedybas, tik jauna durna akis uzmerkiau. 

Atsakyti

Arba neišeis, nes suvoks kad tu viena tokia pasauly, kurį ji priima su visom ydom

Tai Amadejos vyras ta ir suprato, todel ir zenytis sutiko. Bet ir jis nezino, kuo tai baigsis. 

Atsakyti

Žinau realų pvz.kai moteris žinojo, kad iki pažinties su ja vyrui lb.patiko grupiniai ir net gang bangai.

Jie šeima. Ji niekam nepasirašo tom temon. Jis kartais susiorganizuoja tų dalykų slapta.

Aš manau moterys mąsto kažksip taip: kai vyras mylės ją, kai jie sukurs šeimą, tai automatiškai jam taps nebeįdomu. Kas ir būna, bet...ribotą laiką, nes aprimus aistroms išlenda tie velniai galvoj paviršių. 

Atsakyti