Is pradziu as irgi sakiau, kad oi kiek prikvarkliuota. Bet kai pamaciau kambario interjere, kazkaip pasikeite nuomone. Bet yra vienas bet - tai turi buti kambario akcentas. Nes jei dar kazkas bus, tai jau bus tikrai pereboras.
Is pradziu as irgi sakiau, kad oi kiek prikvarkliuota. Bet kai pamaciau kambario interjere, kazkaip pasikeite nuomone. Bet yra vienas bet - tai turi buti kambario akcentas. Nes jei dar kazkas bus, tai jau bus tikrai pereboras.
Sutinku, tam tikram interjere jie gali graziai ziuretis. Bet as nepritaikyciau pas save.
Labai atsiprasau, kad uzklausiau
bet labai juokingai persiskaite tavo postas
'Toks vaikiškas pasirodė
soriukas
Nereikia atsiprašinėti, atsipalaiduok. Man nei šilta, nei šalta, kas tau pasirodė.
Pasirinkai savotišką bendravimo stilių, tai pagal jį ir atsakymas. Tiksliau, jo nebuvimas

Papildyta:

</p><p></p><p>Pasirinkai savotišką bendravimo stilių, tai pagal jį ir atsakymas. Tiksliau, jo nebuvimas </p>
Tai man tada dar keisciau darosi kodel tu atsakineji i mano postus? Kam? Atsirado nenumaldomas noras i kazka pirstu pabaksnoti?
Sako 'atsakymo nebuvimas', o niekaip uzsiciaupti negali
Soriukas

Tas iš apskritimų man gražus. Aš irgi nėrus. Išsitraukiau, nes laikau, neišmetu. Kartais smagu pačiupinėti.... Va, mano mažoji gimus vasarą, tai jai nunėriau basutes 😄
Kepuryčių tai gal 20 abi turėjo.

Papildyta:
Tai man tada dar keisciau darosi kodel tu atsakineji i mano postus? Kam? Atsirado nenumaldomas noras i kazka pirstu pabaksnoti?
Sako 'atsakymo nebuvimas', o niekaip uzsiciaupti negali
Soriukas

Burbe, agirdž nebūk vriedina, atėjai į svečius, vesk save kultūringai

Papildyta:
Intemora, kai jautiesi? Jau pamiršai skiepą?
O naujausias mano mezginys tai ciūcei megztinis. Iš merino vilnos, nes savo neturi 😄. Žiemai.

Papildyta:
Intemora, kai jautiesi? Jau pamiršai skiepą?
Nu tu bl...kazkokios nedamigę issidirbines, o as lankstysiuos?

Papildyta:
Oi rodyk, bet kartu su ciūcia

Ui, grazuola bumbulake, sitas mezginys tai graziausias. As saviskei uzsakius buvau pusvilnoni Kaune, ale biski isaugo, nesiojasi tai super.
Burbanti, o tu rimtai nesupranti, kad pirma įžeidi žmogų, ar čia tokia taktika išprovokuot?