Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Burbanti pasakė, kad net ne jos nuomone, o aš ESU vidutinė asmenybė. Bet tai manęs neįžeidė. Nes nieko ji nežino, kokia aš esu. Ji galvoja, kad žino. Siauras labai požiūris. Man tikrai nesvarbu, ką ji ten peza. Skaudžiai kalė, kai apie mano prosenelį išvedžiojo savo kažkokią teoriją. Nu ir sugalvok tu man taip... Nu tikrai va čia tai man skaudėjo. Nes tai žmogus, kuris tikrai kažką gyvenime gero padarė. Yra įrodyta, yra pripažinta, yra aprašyta, apdovanotas po mirties jis ir mano močiutė, jo dukra. Aš jais didžiuojuosi. O čia atėjo kažkokia ir tarsi mėšlinais batais pravarė. Labai negražu. 

Ji tikrai trypia mėšlinom kanopom visur. Kai paskaičiau kitas temas, kiek ji yra visko pašiukšlinus ir visų nekenčiama, tai šitoj temoj   tik žiedeliai. O dar įsivaizduoja kažkokia ypatinga.

Tu nekreipk dėmesio, tu pati žinai, kokia esi, ir kažkoks klaidžiojantis trolis neturėtų sumenkinti nei tavo savivertės, nei tavo vertybių.

:4u:​ 

Atsakyti

Tai aš pagrinde dėl jų ir auginu tuos svogūnų laiškus ant palangės,  o krapų visad yra šaldiklyje, burokėlių marinuotų naminių, tai belieka nepamiršt kefyro nupirkt :D

Be agurkų?  :hmm:​ 

Atsakyti

Amadėja, tu sarkastiškai čia rašai?

Ne. Aš rimtai mąsčiau. 

Ir tai kas buvo palaiikyta kažkokia provokacija dėmesiui pritraukt buvo ne visai tai. 

Tiesiog neįvertinau. 

Aišku, aš visad lyg rašau pakankamai gražia forma, na, ne vulgariai  kažkaip, bet dašilo dėl ko kilo pasipiktinimas. 

Atsakyti

O iki siol nebuvo dasile? Nesupratai, kad tai sokiruoja, glumina? 

Atsakyti

Visiškai sutinku, net jei mano šeimoje tai nepriimtina, ar man nepatinka.
Papildyta:
Aš ir laiškų užsišaldau, labai patogu šaltibarščiams

Vat man nelabai kažkaip tie šaldyti. 

Atsakyti

Be agurkų?  :hmm:​ 
Aj, jo ir agurkų reik nupirkt :D

Išvis man šaltibarščiai tai kažkoks pavasaris 🌞🌷🌞

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 balandžio 2021 - 20:13

O iki siol nebuvo dasile? Nesupratai, kad tai sokiruoja, glumina? 

Man būna po laiko dašyla. 

Kažkaip užvežė...pagavau azartą.

Žoooodžiu

Turėjau apie ką pamąstyt 😃😃😃

Atsakyti

Mano sesė šiandien pasiskiepijo. Nors ir labai dvejojo ir nenorėjo.

Atsakyti

Mano sesė šiandien pasiskiepijo. Nors ir labai dvejojo ir nenorėjo.
Na ir gerai padarė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 balandžio 2021 - 20:20
QUOTE(mona.mona @ 2021 04 15, 20:17)
<p>Mano sesė šiandien pasiskiepijo. Nors ir labai dvejojo ir nenorėjo.</p>

Aš ir nebūčiau skubėjusi, bet laukia kelionė, o saviizoliacijos po jos negalim sau leisti.
Atsakyti

Tu nekreipk dėmesio, tu pati žinai, kokia esi, ir kažkoks klaidžiojantis trolis neturėtų sumenkinti nei tavo savivertės, nei tavo vertybių.

:4u:​ 

:sutinku: Ir tikrai nekirto. 

Apie šaltibarščius ir aš jau mąstau. Bet kad laiškus į šaldiklį galima įdėti ir jiems viskas ok, tikrai nežinojau. Reikės išbandyti.

Atsakyti

As tai laukiu antikunu testo. Nervijuosi, kad gali nebuti... 

Atsakyti