Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Ar zinote, kas yra Wolfskinder(Vilko vaikai) ? 

Atsakyti

Kažkas su Mažąja Lietuva susiję. Berods tai vokiečių vaikai,likę našlaičiais. Bet gal ir nusikalbu

Atsakyti

Kažkas su Mažąja Lietuva susiję. Berods tai vokiečių vaikai,likę našlaičiais. Bet gal ir nusikalbu

Taip. Baisios istorijos...

https://youtu.be/lmbLJshH-SA

Atsakyti
Paskutiniu metu skaičiau knygas apie vilko vaikus, realūs pasakojimai baisu..Ar apie žydus..Saros raktą per naktį perskaičiau.

Ar žiūrėjot kuri serialą Čikotilo?
Atsakyti

As turiu kolege, kurios tevas Vilko vaikas ir uosvis taip pst. Ji mergautine vokiska pavarde turejo, ir dabar kita vokiska turi. 

Atsakyti

Skaičiau daug apie tai.

Atsakyti

Madam pareis veliau, 18 Bal 2021 - 19:51, parašė: Ale neimkit galvon, prie katinų eilė. Negausiu muset...
Jokio katino negaudi? Aš kažkada buvau užėjus prie akropolio į ptieglaudą.kalnai ten tų kačių ir mažų ir didelių. čia šitas, gal išreklamuotas,tai visi ir nori jos.
Atsakyti

Skaičiau daug apie tai.

Toj mano nuorodoj jie patys viska pasakoja, klausau ir negaliu patiket, kaip 6 metu vaikas su 4 metu broliu savarankiskai keliavo ant krovininiu traukiniu stogu ir pan..... 

Atsakyti

Jokio katino negaudi? Aš kažkada buvau užėjus prie akropolio į ptieglaudą.kalnai ten tų kačių ir mažų ir didelių. čia šitas, gal išreklamuotas,tai visi ir nori jos.

Tai bet kokio ir nenoriu. Noriu šio. Nežinau, vakar tokią šabloninę žinutę gavau. Bet ir nėr ko stebėtis, kai pirmą kart ten važiavome, tai visi, mano nusižiūrėti kašarnikai, buvo jau paimti.

Savotiškai džiugu, kad yra tiek gerų žmonių.

Atsakyti

Žiūrėk, Madam, kokia fantastiška ir į tą, kur buvai pasirinkus panaši  :wub: 

Priedas  20210419_081830.png   1,44MB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Piene, labai puiki. Gavau žinutę, kad jau žmonės 8h atvažiuoja. Tai iliuzijų jau neturiu.

Atsakyti

Piene, labai puiki. Gavau žinutę, kad jau žmonės 8h atvažiuoja. Tai iliuzijų jau neturiu.

Atvažiuoja dėl tos, kur tu buvai pasirinkus? 

Atsakyti