Ar zinote, kas yra Wolfskinder(Vilko vaikai) ?
Kažkas su Mažąja Lietuva susiję. Berods tai vokiečių vaikai,likę našlaičiais. Bet gal ir nusikalbu
Kažkas su Mažąja Lietuva susiję. Berods tai vokiečių vaikai,likę našlaičiais. Bet gal ir nusikalbu
Taip. Baisios istorijos...
Ar žiūrėjot kuri serialą Čikotilo?
As turiu kolege, kurios tevas Vilko vaikas ir uosvis taip pst. Ji mergautine vokiska pavarde turejo, ir dabar kita vokiska turi.
Skaičiau daug apie tai.
Madam pareis veliau, 18 Bal 2021 - 19:51, parašė: Ale neimkit galvon, prie katinų eilė. Negausiu muset...Jokio katino negaudi? Aš kažkada buvau užėjus prie akropolio į ptieglaudą.kalnai ten tų kačių ir mažų ir didelių. čia šitas, gal išreklamuotas,tai visi ir nori jos.
Skaičiau daug apie tai.
Toj mano nuorodoj jie patys viska pasakoja, klausau ir negaliu patiket, kaip 6 metu vaikas su 4 metu broliu savarankiskai keliavo ant krovininiu traukiniu stogu ir pan.....
Jokio katino negaudi? Aš kažkada buvau užėjus prie akropolio į ptieglaudą.kalnai ten tų kačių ir mažų ir didelių. čia šitas, gal išreklamuotas,tai visi ir nori jos.
Tai bet kokio ir nenoriu. Noriu šio. Nežinau, vakar tokią šabloninę žinutę gavau. Bet ir nėr ko stebėtis, kai pirmą kart ten važiavome, tai visi, mano nusižiūrėti kašarnikai, buvo jau paimti.
Savotiškai džiugu, kad yra tiek gerų žmonių.
Žiūrėk, Madam, kokia fantastiška ir į tą, kur buvai pasirinkus panaši
20210419_081830.png 1,44MB
0 Parsiųsta kartų
Piene, labai puiki. Gavau žinutę, kad jau žmonės 8h atvažiuoja. Tai iliuzijų jau neturiu.
Piene, labai puiki. Gavau žinutę, kad jau žmonės 8h atvažiuoja. Tai iliuzijų jau neturiu.
Atvažiuoja dėl tos, kur tu buvai pasirinkus?