Vaaaa, vaaaa mieliausias pasaulio šunis
Pamaiva ryškiai.
Vaaaa, vaaaa mieliausias pasaulio šunis
Pamaiva ryškiai.
22 tai ne taip ir daug. Mūsiškis apie 30, bet sudėjimas toks, kad atrodo lieknas.
Apie tuos naktinius lojimus, tai prisijuokiam mes dažnai. Kartais dar ima staugti per miegus, tai būna nelabai juokinga, kai vidury nakties pasigirsta toks vilko staugimas. Tik juodvarnių dar trūksta.
O jei loja, tai rimtai garsiai, tik intonacija kitokia, tai suprantam, kad per miegus.
Dar turėjo įprotį pradėt staugt, jei girdi kokią automobilio sireną, greitosios ar policijos, ar šiaip kaimynų signalizacija užkaukia naktį.
Bet įpratom ir susigyvenom.
Oj sirenos tai taip, kažkas tokio, staugia kaip vilkas, ko niekad jokiais kitais atvejais nedaro. Pamenu pirmais metais net filmavom, nes nu toks juokingas vaizdas, ir uodegą lyg vizgina, ir staugia 😁 kažkaip veikia ją tos sirenos.
Sakei vižlo norėtum, aš tai ne. Kelis pažįstu, man jie tokie per daug strakalai nenuoramos, dideliu protu nepasižymintys. Bet gal irgi visokių būna ir man tokius tik teko pažint 😁
Oj sirenos tai taip, kažkas tokio, staugia kaip vilkas, ko niekad jokiais kitais atvejais nedaro. Pamenu pirmais metais net filmavom, nes nu toks juokingas vaizdas, ir uodegą lyg vizgina, ir staugia 😁 kažkaip veikia ją tos sirenos.
Sakei vižlo norėtum, aš tai ne. Kelis pažįstu, man jie tokie per daug strakalai nenuoramos, dideliu protu nepasižymintys. Bet gal irgi visokių būna ir man tokius tik teko pažint 😁
Tai ir maniškiai kurzharai visi buvo nenuoramos. Tik protu skyrėsi. Šitas nelabai protingas, o du ankstesni tai buvo proto bokštai. Matyt, kaip ir žmonės. Kažką galima išugdyt, padresuot, bet to išmanumo neišmokysi niekaip.
Vižlai - mano labai sena svajonė. Bet ne mb.
Bet tai skelbimuose nuo 1000 ir iki virš 2000..
Nu mes už savškę irgi mokėjom 1.200, o mini ir 1 600.
O paskaičiavus vet išlaidas tai jau kokie 3.000 bus manau, nes vis tai tas, tai anas, o kaip vizitas taip 60, 90 eur.
O dar jei maistą priskaičiuot tai ir sklypas gautųsi 😁
Nu bet čia šeimos narys.