Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Va čia tai aš nustebau.

Net pasitikrinau iš naujo, kas parašė.

Čia žiauru, nes santuokos pradžia kažkokios neištikimybės ir melas. Nu jopapa kaip taip????

Atsakyti

Va čia tai aš nustebau.

Net pasitikrinau iš naujo, kas parašė.

Kodel? ji gi pries mela :) Busima zmona tai nezino apie jaunikio pasik...rvinimus :) Va jei butu pasakes, kad "miela zmonele, eisiu i viesnami su berniukais" jau fu nebebutu :D

Atsakyti

Čia žiauru, nes santuokos pradžia kažkokios neištikimybės ir melas. Nu jopapa kaip taip????

O jeigu atvirai viskas, tokie artimi, pasikalba gi, nieko viens nuo kito neslepia, is anksto apsitaria, abu  zino, kur ir su kuo sves mergvakari/bernvakari, abu toleruoja, juolab tai iprasta pas juos? Tada jau ok?

Atsakyti

Nu ne  :blink:  daugiau.

Įvairiai: įėjimas su viskas įskaičiuota gėrimams +už mergas arba duoda žetonus. 

Nu taip, gal tada 35. Tiesiog nuėjimas pas moterį į jos kambariuką pufe, be gėrimų ir viskas įskaičiuota.

Atsakyti

Sakei, kad tavo ribos labai plačios. Tai kaip netelpa toks dalykas. Gerai, ateis ir prisipažins po visko, netinka? 

Ar svarbiausias  kriterijus dalyvauti tik kartu? Neištikimybė toleruojama tik partnerio akivaizdoje, o jeigu jau už tavo akių, tai jau jopapa?

Atsakyti

Sakei, kad tavo ribos labai plačios. Tai kaip netelpa toks dalykas. Gerai, ateis ir prisipažins po visko, netinka? 

Ar svarbiausias  kriterijus dalyvauti tik kartu? Neištikimybė toleruojama tik partnerio akivaizdoje, o jeigu jau už tavo akių, tai jau jopapa?

vat man sitas irgi nesuvokiama

Atsakyti

Toks netelpa. 

Atsakyti

o santuokos pradzia su neistikimybe spoksant vyrui jau nebe neistikimybe? 

Atsakyti

Nebe

Atsakyti

Mano tai abu vaikai yra pavydekliai, tikiuosi, kad nesugalvos plesti savo ribu. 

Atsakyti

Nebe

:lol:​ 

Atsakyti

O kaip čia taip, nesuprantu?

Atsakyti