Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

Nu raunenis suprantu, kad gali skaudeti po sporto, bet nugara... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 17, 17:43)
Nu raunenis suprantu, kad gali skaudeti po sporto, bet nugara... blink.gif

a tu misliji, nugaroj raumenų nėr ? Net ir šiknoj radau po sporto lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kita vertus, kai pradėjau sportuot, irgi skaudėjo. O po kurio laiko pamiršau...iki karantino... blink.gif tai manau, kad reikia vėl persilaužt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 02 17, 17:21)
a tu misliji, nugaroj raumenų nėr ? Net ir šiknoj radau po sporto  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kita vertus, kai pradėjau sportuot, irgi skaudėjo. O po kurio laiko pamiršau...iki karantino...  blink.gif  tai manau, kad reikia vėl persilaužt... ax.gif

As, kai trauma nugaros gavau besportuodama, tai man visai nejuokinga, kai perskaitau tokius dalykus.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 17, 18:22)
As, kai trauma nugaros gavau besportuodama, tai man visai nejuokinga, kai perskaitau tokius dalykus.

Traumos aš neturiu, tik skoliozę juosmeninėje srityje (stuburo iškrypimas), spondiliozę (nyksta kremzlės tarp slankstelių) ir plius dar pamiršau, kaip vadinasi, bet tikrai nieko gero - siaurėja stuburo kanalas. Taigi vienintelis išsigelbėjimas ir vaistas - raumenų stiprinimas ir sportas. O visa kita tai kaip kompresas nabašnikui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 02 17, 17:29)
Traumos aš neturiu, tik skoliozę juosmeninėje srityje (stuburo iškrypimas), spondiliozę (nyksta kremzlės tarp slankstelių) ir plius dar pamiršau, kaip vadinasi, bet tikrai nieko gero - siaurėja stuburo kanalas. Taigi vienintelis išsigelbėjimas ir vaistas - raumenų stiprinimas ir sportas. O visa kita tai kaip kompresas nabašnikui  rolleyes.gif

Eina sau blink.gif
Atsakyti
Žo, kaip ir sakiau - raumenai čia kenčia biggrin.gif Vakar prieš miegą išsimozojau tepaliuku, ir visai neblogai, galėjau miegot. Jei būtų stuburas-šūdą ką tepalas padėtų rolleyes.gif Šiandien reiks pakartot biggrin.gif
Atsikeliu rytais bbž kada, bet gerai - šiandien grindis išsiploviau, kriauklę iššveičiau, viryklę...virtuvėj pradėtas generalinis, liko 2 spintutes iškuopt ir Pinkio dėžes iš po stalo išimt. Vis dar stovėjo, nejudinau unsure.gif
Atsakyti
Labukas

Man sprandas vis nepraeina.. mozoju tepalais, nepadeda.. ner kad skauda, bet vis sumaudzia..

Na ka, einam dirbt per vetra smile.gif svarbu pasikraut, kol nelyja.. nes i pati depa nelabai ivaziuoju, ten didziosios masinos kraunas.. mes maziukai lauke.. nebent istaikysiu koki momenta tarpa..
Atsakyti
Vėjas isisiubuoja pas mus. Laukiu kada nuo stogu prades kraičioti čerpės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 18 vasario 2022 - 11:31
QUOTE(giega @ 2022 02 18, 11:00)
Labukas

Man sprandas vis nepraeina.. mozoju tepalais, nepadeda.. ner kad skauda, bet vis sumaudzia..

Na ka, einam dirbt per vetra smile.gif svarbu pasikraut, kol nelyja.. nes i pati depa nelabai ivaziuoju, ten didziosios masinos kraunas.. mes maziukai lauke.. nebent istaikysiu koki momenta tarpa..

Gal ataugos ? rolleyes.gif Bandei galvą mankštint ? Ta prasme, lenkt į vieną-kitą pusę, sukiot į šonus ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 02 18, 10:15)
Gal ataugos ?  rolleyes.gif Bandei galvą mankštint ? Ta prasme, lenkt į vieną-kitą pusę, sukiot į šonus ? rolleyes.gif

Lankstos ta galva smile.gif sakyciau kur perpute.. nors kai masazus darau, vis pamini sita vieta.. kad rauments kietesni, isitempe.
Atsakyti
nu blyn...kakle daugiau nieko ir nėr-stuburas ir raumenys rolleyes.gif Maž pas daktarą reik nueit rolleyes.gif
Atsakyti
Baik tu, del tiek nei neisiu, nei priims kas smile.gif
Atsakyti