elektra ir dujos pas mus pabrango dvigubai - ačiū PIŠ, nes ji gi sakė nesikiš, pasisiuskit. Tai tokia tat mūsų "mylima" valdžia.
na...jei gali nuskriaust bejėgį gyvūną-drąsiai gali ir žmogų. Užtat jei žmogus sako, kad nemyli šunų ar katinų - labai įtariai į jį žiūriu. Nu OK, katinų aš irgi nemyliu, bet tik ta prasme, kad charakteriai nesutampa-užtat niekada jų ir neturėjau. Bet šiaip katuliai mane myli ir prisileidžia, ateina "pasižmonėt" , o ir aš ne prieš tuos padlyzas trumpam
elektra ir dujos pas mus pabrango dvigubai - ačiū PIŠ, nes ji gi sakė nesikiš, pasisiuskit. Tai tokia tat mūsų "mylima" valdžia.
Tai kad dabar visose šalyse tas pats. Gi uz visas covid išmokas mes patys dabar sumokesim trigubai.
Pries covid benzinas buvo ar ne £1.24 uz litrą. Dabar jau £1.33.
Musu metinis mokesris 'už orą' (as taip vadinu Council tax
) per 7 metus pasidare dvigubas. JNusipirke nama mokejom 800 i metus, dabar 1600. O atlyginimai ne per nago juodyma nepadidejo. Ai, net nenoriu kalbeti. Geriau ka nors pozityvaus
As, pvz, gal isauginsiu 3-4 saulegrazas siemet, tikekimes...
Pries covid benzinas buvo ar ne £1.24 uz litrą. Dabar jau £1.33.
Musu metinis mokesris 'už orą' (as taip vadinu Council tax
man tai kitos bėdos (nu, neskaitant šitų)... ieškau nuomai mašiniuko. Tai kur pigu - tipo neturi, o kitas atsakė, kad turi brangiau...nu ką darysi, jei jau reikia. Aš tikrai nežadu žudytis per atostogas. Paaukosiu tą 150 eur.
Jooo, viskas tik brangsta..
Lutut, o tie citybee neapsimoka? Mes su juo is Klaipedos i Kauna uz 40e parvarem.. skaitau, kad labai pigiai.. ir po Kauna vazinejom ir kapeikas tik sumokejom.. ten kazkaip skaiciuojas nuvaziuoti kilai, bet jei pasiimi masina ir niekur nevaziuoji, o turi ja pvz palei namus, tai lygtai 25 eurai( bent jau buvo)
Lutut, o tie citybee neapsimoka? Mes su juo is Klaipedos i Kauna uz 40e parvarem.. skaitau, kad labai pigiai.. ir po Kauna vazinejom ir kapeikas tik sumokejom.. ten kazkaip skaiciuojas nuvaziuoti kilai, bet jei pasiimi masina ir niekur nevaziuoji, o turi ja pvz palei namus, tai lygtai 25 eurai( bent jau buvo)
QUOTE(giega @ 2021 06 28, 17:17)
Jooo, viskas tik brangsta..
Nu žinai...man 2 savaitės citybee gaunasi 350 eur. Tai biškį dantis semia...Dargi kuras.
tai deruosi su vienais, nežinau, kaip gausis. 10 dienų pasiimsiu, gausis 150...
QUOTE(lututė @ 2021 06 28, 16:00)
Nu žinai...man 2 savaitės citybee gaunasi 350 eur. Tai biškį dantis semia...Dargi kuras.
Nu ir imk.
QUOTE(-burbanti- @ 2021 06 28, 18:23)
iš principo tai tikriausiai ir imsiu, nes nx man katorgas eit per atostogas...aišku, savaitę patupėsiu be mašinos, bet tiek to. Svarbu tas dienas turėsiu, kai labiausiai reik.
O kiek dienu atostogu? Siaip jo, net ir sav po 25, jau suma susidaro.. jei randi pigiau, tai ir imk
Man tai idomu kiek as sekanciais metaas mokesiu draudimo del trijų taškų
Mb rase, kad neturi tasku.. bet pries 10-11 m nelabai ir tikrino
Dabar vazineja tvarkingai
Jei darytumet tekila party, koki maista ruostumet?
Jei darytumet tekila party, koki maista ruostumet?
atostogos nuo 2 iki 18d...
Tekilos šventei reik meksikietiškų patiekalų, logiška
Tekilos šventei reik meksikietiškų patiekalų, logiška