Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 16, 16:09)
Niekada anksciau nepirkau, pirma karta uzsisakiau atveztiniu prekiu is lietuvos namudininku, kurie dabar masemis viaka veza I Anglija is Lietuvos. Buvau uzsisakius bulviu  svogunu, cesnaku  adzikos, kopustu, vakuotu agurku  pomidoru ir darzoviu misraines po kelwta indeliu.

tai atvežė ar vis dar lauki ? biggrin.gif
bliam, kokia ilga šiandien diena...dirbt tingiu, viskas veliasi. Namo noriu...o dar 40 min tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 09 16, 17:21)
tai atvežė ar vis dar lauki ?  biggrin.gif
bliam, kokia ilga šiandien diena...dirbt tingiu, viskas veliasi. Namo noriu...o dar 40 min  tongue.gif

Ne. Parasiau pries piet, kad nesiruosiu visa diena laukti kada jie teiksis paskambinti. Tai atsiprasinejo. It is too late apologies biggrin.gif
Atsakyti
Oi..korektorius biggrin.gif turejo buti apologise biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 09 16, 20:42)
Oi..korektorius  biggrin.gif  turejo buti apologise  biggrin.gif

lotuliukas.gif nu jasna. Dar iš LT neatvežė. Arba išdūrė tave tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2022 09 16, 20:46)
lotuliukas.gif nu jasna. Dar iš LT neatvežė. Arba išdūrė tave  tongue.gif

Atveze, bet as parasiau, kad atsakau uzsakyma, nes nesiruosi7 sedeti visa diena namie belaukiant ju skambucio. Beveik 12 dienos dar nepaskambine buvo. Gal kam ir mirtinai reikia prekiu is Lietuvos, tai ir laukia kada ponai sugalvos pasirodyti. Pardavejai dazniausiai is vakaro paraso zinutes, kad mol laukit apytiksliai musu tada ir tada, o cia greiciausiai tokio tipo pardavajai, kurie galvoja, kad 'jei jums labai reikia, tai palauksit' biggrin.gif Tokiu bizniai nelabai ir issilaiko.
Atsakyti
Labukas

Burbanti, o pas jus nera arti lietuviniu pardziu?
Atvaziavus i uk, tada tu lietuviniu tikrai mazai buvo, tai kazkaip iskart atpratau smile.gif nu rimtai viska radau angliskose pardese , be to viska norejau nauja ragaut smile.gif is lietuvisku tada tik vegetos reikdavo, nu ir koldunu retkarciais smile.gif

Paskui kai savo parde atsidarem, tada jau daugiau is saves imdacau.. miltus makaronus.. gi neisi i maistine, kai uz savikaina pasiimt gali..
paskui kai pardavem bizni, vel i lietuvines nebeinu smile.gif nu vel man nueko nereik is ten smile.gif

Na ka, tiek laisvu smile.gif ka cia idomaus nuveikus:)
Atsakyti
As nekalbu apie miles makaronus. Kalbu apie darzoves. Parduotuviu darzovės - paemei viena diena ir jau po dvieju dienu viskas suvyto. O ir obuoliu niekada geru nevalgiau is parduotubiu. Nebent slyvu...ir tu tik lenkišku. As gi ne Londone, pas mus nera lietuvisku parduotuviu normaliu
Atsakyti
nu jo. Tikras skonis darosi retenybė rolleyes.gif
Man pardžių obuoliai visi vienodi. Saldūs, praktiškai vieno skonio rolleyes.gif
Atsakyti
Tai perki viena rusi smile.gif
Cia perku Gala obuolius, jie man skaniausi:) panasus i grabstainius smile.gif
O siaip.. nu negyvenkim praeitim smile.gif yra tikrai neblogu dalyku ir dabar smile.gif

Apvarem pardes.. mb persimatavo gal 20 dzinsiu ir nei vieni netiko smile.gif tai per siauri tai per platys, tai noretus kito dydzio o nera smile.gif taip nueko ir nenusipirko smile.gif
Paskui pas teva nuvarem.. vel puse saldytuvo ismeciau.. vel bulku 5 kepalai.. vel surio 3 pakeliai pradeti.. ir dar kazka uzraugines, tu vaisiniu musyciu spieciai.. metem visus vaisius..

Dabar kepam zuvi vakarienei:) reik salotu papjaustyt smile.gif
Atsakyti
nu žinai, vaikystės skoniai patys mieliausi rolleyes.gif
bet sakydama, kad nebėr tikrų skonių - turiu omeny kad nu tikrai jų nebėr, arba labai mažai. Obuoliai kelių rūšių, visi saldūs. Dešros dažniausiai mirkytos. Paukštiena, kokią prisimenu - nė iš tolo nepanaši į dabartinę popierinę. Ir šiaip baisiai daug sintetikos rolleyes.gif

Bet biškį problema su tėvuku. Kaip jis jaučiasi vienas? Ar nelabai dėmesio kreipia?
Svarbu, kad kol kas neprisidaro bėdų. Nes gi būna pasiklysta toki žmonės ir dar visokių bėdų prisidaro rolleyes.gif
Atsakyti
Tu cia man tokia istorija priminei smile.gif kokiu 17-18 nu tik tik videkai atsirado, dar tokie padpolni smile.gif vnz ziurejau filma, kaip dabar atsimenu pavadinima- tu niekados nebebusi jaunas smile.gif jau taip jis man patiko:) kaip jau videku kaseciu nuomos buvo, visa ieskodavau to filmo smile.gif nu ir parnesa mb smile.gif) vaje vaje smile.gif net paciai geda buvo ziuret smile.gif
Taip kad tas vaikystes skonis smile.gif)))

Obuoliai ir turi but saldus smile.gif rugstus tik kepimui smile.gif beje yra uk ir tokiu smile.gif desru mes nelabai valgom.. nu rimtai:) nedarom mes jokiu sumustiniu smile.gif o jei kokiai uzkandai reik, tai greiciau vytintos mesytes padediu smile.gif
Lasiniai ir tik spirguciams smile.gif

Nu kol dar pars kliba, tol neimaim jo pas save.. o paskui ziuresim..
Atsakyti
tai čia viską įpročiai lemia biggrin.gif nu ir skonis aišku. Obuoliai man antaniniai ir alyviniia patinka, o jei skaniausi saldūs - tai cukrinukai, kurių niekur nebėra. Kaimo kaimynka tik turi, tai pernai buvo davusi.
Daug kas pasikeitė ir dabar atrodo juokingai biggrin.gif
Paaugom biggrin.gif
Ruošiamės su systra Birštonan biggrin.gif
Atsakyti