Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

aš tai dovanas perku sesei, fliansui, žentui.Nu ir kadangi dar ateina per Kūčias flianso uošviai ir sesuo, tai dar ir tiems. Bendradarbei kokį praktišką niekniekį (šįmet gali tekt pirkt dviem).Nu ir kaimynkai siunčiu kaiman paštu. Jei važiuoju pas uošvienę panašiu metu- tai uošvienei, jos diedui. Mošai , bet jiems visiems tikrai nebrangiai perku, ką sunaudos.

Piešiau tą patį , tik iš priekio. Iš priekio sunkiau ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labs iš ryto,
graži dienelė, penktadienis rolleyes.gif Ryt kirpykla, tortų lipdymas - dienotvarkė kaip ir nustatyta ax.gif
Baisiausiai tingiu dirbt, bet reik šiandien gamybai atiduot virtuvę. Nu kažkaip... ax.gif
Atsakyti
Labukas

Pas tave kaip visada planu pilna:)

Ryt anuke atvaziuos, tai su ta kazka veikt reiks smile.gif lygtai draugai zadejo uzlekt.. nu ziuresim.. paziurejau I Ispanija bilietu, tai uz 100£ zmogui galima syskraidyt.. gal dar nulekt koki savaitgali..
Atsakyti
tai jo. Gaila, kad paroje 24 valandos, o tai dar norėčiau keletu užsiėmimų laisvalaikį praturtint biggrin.gif Dar norėčiau su diedais savigyną lankyt ir galbūt dar kokią kalbą mokytis...savaitėj dienų mažai...Šiandien seniūnijoj buvau, užpildžiau popierius dėl exo išdeklaravimo. Truks apie 20 dienų... rolleyes.gif
Atsakyti
O exas ka nors nusipirko? Neistaske pinigu?

Ir kaip jis tave uzspaudes buvo… Gaila, kai sitaip slopina.. na bet svarbu i gera isejo ;)

Po darbu ;) biski virtuve aptvarkau ir eisiu toliau trinkeliu valyt smile.gif
Atsakyti
Rasiau jau kazkada, kad visos mano drauges, kurios issiskyre su vyrais, yra tuo labai patenkintos biggrin.gif
Atsakyti
nežinau... vasarą dar nebuvo nusipirkęs, nuomavosi butą. Turtingas... rolleyes.gif Motina sakė.
Viskas gi buvo per prastai prieš 1.5 metų, paskolos imt nenorėjo, o paskui viskas staigiai pabrango. Nu ir darbą keitė - o joks bankas paskolos neduoda, jei nepradirbi pusę metų. Spėju, kad "keitė" =girtą pagavo.
Ir manau, kad ne kažką beturi, nes pirko mašiną. Vistiek koki 5000€. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 10 07, 16:04)
Rasiau jau kazkada, kad visos mano drauges, kurios issiskyre su vyrais, yra tuo labai patenkintos  biggrin.gif

Mano irgi smile.gif
Visos taip gyvenimus susitvarke ;)

Lutute, tik nepasimauk ant asaru.. kazkaip nujauciu, kad greitu laiku klupes pries tave.. greiciau isregistruitu is taves…

Na ka, kiema visa nubruzinau. Pilnas kibiras samanu, zoliu.. dar kercheri norejau traukt, bet temt pradejo.. o dabar ir lyja..
Atsakyti
žinok, žinau jį kaip nuluptą. Ambicijos neleis tokio dalyko rolleyes.gif Girdėjau pletkų , kad vienam draugeliui gyrėsi, jog renkasi iš dviejų moterų (nugi gyvent kažkur reik) biggrin.gif Viena tipo bankininkė, kita - dėstytoja...ale vat bėda, kad su vaikais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jei žvengiau susirietus, kai papasakojo. Blyn, kam jau kam, man tokių briedų gali nepasakot. Povas uodegą išskleidė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Butu durnas jei tokiuose metuose dar eitu svetimus vaikus auginti. rolleyes.gif
Atsakyti
Nu bet tokiuose metuose moteri be vaiku irgi sunku rast smile.gif

Atsakyti
QUOTE(giega @ 2022 10 08, 13:30)
Nu bet tokiuose metuose moteri be vaiku irgi sunku rast smile.gif

Nezinau, as, jei buciau vyras biggrin.gif , tikrai jau neziureciau I moteri su vaikais. Pilna moteru be vaiku ar jau su uzaugusiais.
Atsakyti