Aš kažkokių pažeminių nusipirkau taip vadinanų 'ground cover', kad kilimu užklotų teritoriją. Kad išaugo žolė kažkokia su retais smulkiais ziedukais...apie pusmetri I viršų
QUOTE(-burbanti- @ 2023 09 07, 13:08)
Aš kažkokių pažeminių nusipirkau taip vadinanų 'ground cover', kad kilimu užklotų teritoriją. Kad išaugo žolė kažkokia su retais smulkiais ziedukais...apie pusmetri I viršų

Labs iš ryto, karkušos
penktadienis. Pagaliau. Perpiet dar pas šeimos gydytoją nuvarau dėl kraujo tyrimų. Nors vakar reumatologė patvirtino, kad man Laimas
O vakare pas kirpėją eisiu ir kaimukan tada
Labukas
Lutute 🎈Greiciau pasveikt!! Ar tas laimas jau visam lieka? O antra karta uzsikrest galima?
Mb dar i darba isejo, iki pietu padirbs ;) kokia 14h i orouosta jau varysim ;)
As 10 eisiu nagu, dar dovanas supokuot reikia ;) dukterecios menesio pabaigoj, tai nupirkau tokia kvepiancia zvake simboliskai ;) o svogerkos siandien gimke
orouoste nupirksiu tokia pudra( labai jau daug jos naudoja) ir vakar nupirkau macaroonsus- ji labai juos megsta ;) isidesiu popieriu ir orouoste suvyniosiu
Lutute 🎈Greiciau pasveikt!! Ar tas laimas jau visam lieka? O antra karta uzsikrest galima?
As 10 eisiu nagu, dar dovanas supokuot reikia ;) dukterecios menesio pabaigoj, tai nupirkau tokia kvepiancia zvake simboliskai ;) o svogerkos siandien gimke
QUOTE(giega @ 2023 09 08, 11:45)
Ačiū
Ai, vistiek faina kur išlėkt, kad ir į prastesnį orą
kad ir ten visai atsilo
22 rodo ;) nesusalsim
Mano menedzeris zinojo, kad as nedirbu siandien, o ir grafike isbraukta esu, bet siandien jo nera, kitas keicia, o jo grafike esu
tai skambino- klause ar pramiegojau
)
Mano menedzeris zinojo, kad as nedirbu siandien, o ir grafike isbraukta esu, bet siandien jo nera, kitas keicia, o jo grafike esu
QUOTE(giega @ 2023 09 08, 12:26)
kad ir ten visai atsilo
22 rodo ;) nesusalsim
tai skambino- klause ar pramiegojau
)
nu vūsur tas pats bardakas
Jo, senukai megsta papliurpt
buna atvezi siuntini, o man pradeda pasakot istorijas
o laiko as tai neturiu
Nu, kur manikiuristai visi
10h mano app ;)
Nu, kur manikiuristai visi
QUOTE(lututė @ 2023 09 08, 11:18)
Ačiū
Laimas labai sunkiai gydomas. Tai jei nedagydai-lieka, paskiau ėda sąnarius, dar visokių negerumų. Nu pasiklausiu daktarės šiandien. Kiek žinau iš bendro bliūdo - imunitetas laikosi maždaug 4 metus.
Laikykis
Papildyta:
Giega, geros kelionės.
As tai varau I Dartfoerdą- viena moteris pririnko nemažai lietuviškų knygelių, tai vaziuoju paimti. Dar parinksiu koki menesi7ka knygu ir atiduosiu bibliotekoms. Kaip visada - daug žadėjo duoti kazka, o davė tik vienetai.
Blyn, as taip ir nedarjau paziuret tu knygu
ir siandien nebus laiko, o paskui vel pamirsiu ..
Labai ilgai krapstos su pedikiuru, jau virs valandos.. o dar rankos.. planavau 12 jau namie but, jau susivelinsiu..
Labai ilgai krapstos su pedikiuru, jau virs valandos.. o dar rankos.. planavau 12 jau namie but, jau susivelinsiu..
nu o aš iš daktarės. Dar trys siuntimai : onkologas, neurologas, endokrininologas
pasisusiu nuo lakstymo
QUOTE(lututė @ 2023 09 08, 11:27)
nu o aš iš daktarės. Dar trys siuntimai : onkologas, neurologas, endokrininologas
pasisusiu nuo lakstymo 
🎈svarbu siuncia ir tiria viska🎈