
As dedu tik cesnako, kvepianciuju pipiru ir spec. prieskoniu agurku konservavimui

QUOTE(Greta77 @ 2008 08 06, 19:18)
O kaitint stiklainiu su agurkais ir marinatu nereikia kaitint? ar tik uzpili marinatu, uzdarai ir viskas?
QUOTE(Greta77 @ 2008 08 06, 16:06)
Garstycios turi buti is stiklainiuko, kose. As sveciuose tokiu agurkeiliu valgiau, tai vos su sloiku neprarijau
As ir is pradziu issigandau, kad tiek cukraus, bet paemiau ir pabandziau. Marinatas tikrai skanus gavosi 




Reiks pameginti kelis mazus stiklainiukus padaryti.


QUOTE(Greta77 @ 2008 08 06, 19:18)
as ir gundausi pasidaryt tokiu agurkeliu.vis darau pagal savo tradicini 5litram vandens:1st.druskos.1,5st.cukraus,0,5lacto,prieskoniu,viska kaitinu iki 75laipsniu
QUOTE(klaida @ 2008 08 05, 21:12)
O stai mano siu metu agurkeliai. Dazniausiai pjaustau, kad ziema paprasciau butu
Del skonio idedu pomidoriuka ir svoguniuka. Jie priduoda gera skoni marinatui 


O koki marinata uzpili ant supjuastytu toki pat kaip nepjaustytiem

QUOTE(Greta77 @ 2008 07 30, 20:07)
As ir noreciau paklausti
Tuos pirktinius prieskonius dedate i marinata ar tiesiai i sloikus
As dedu i sloikus ir tik tada pilu marinatu. Keli sloikai pabalo, tai visko prisigalvojau. Si karta bandau prieskonius apkaltint 



As visuomet dedu i marinata




beje siuo marinatu uzmarinavau ir kalafiorus, dar i agurku stiklainius dedu cesnako(svoguno nebandziau) pipiriuko, itariu ir paprika taip uzmarinavus stoetu,kelis stiklainius uzmarinavau supjauscius riekutem agurkus viskas puikiai laikosi

Papildyta:
QUOTE(glossi @ 2008 08 01, 11:45)
As taip ir padariau, idejau spec. prieskoniu marinavimui.O tai obuoliu acto kiek pili? 1 l.vandens? Koki puse stiklines? 

na viska pagal celycusu resepta dedu nera skirtumo ar obuoliu ar iprastinis dariau su abiem,gaunasi puikiai

Papildyta:
QUOTE(-lelija- @ 2008 08 05, 15:12)
Sunku issirinkti sau tinkama recepta, idomu kokio skonio tie agurkiukai gaunasi
, man siaip patinka maziau rugstesni, kazin kuris receptas man tiktu 


calycusu receptas manau tau tiktu, gaunasi traskus saldziarugsciai, man labai super, vyras negali valgyt rugsciu produktu bet situos valgo kuo puikiaisiai,ir niekuom nesiskundzia

QUOTE(tatedo @ 2008 08 06, 20:45)
Taip, marinatas toks pats. Pas mane silpnas, tai gaunasi tokie labai mazai marinuoti.
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 06, 20:26)
O kaitint stiklainiu su agurkais ir marinatu nereikia kaitint? ar tik uzpili marinatu, uzdarai ir viskas?
Uzpilu verdanciu marinatu ir sloikus pridengiu dangteliais. Palaikau apie pusvalandi ir nupilu. Marinata vel uzvirinu ir pilu, uzsuku ir dar siltai parai padedu.
na o as bandziau visaip uzpilt nupilt vel uzvirt uzpilt ir uzsukt,bandziau sumest agurkus i marinata minute kita palaikyt isgriebt sukist i stiklainius uzvirt marinata ta pati ir uzpilt ir visiskai paprastai kai nera laiko zaist vina kart uzvirta marina uzpiliu gaunasi visiskai taipat, variantu daug kaip juos uzdaryt,o gaunasi viskas taipat

mergaitės o jus matuojate vandeni kiekvienam agurkų stiklainiui, kad žinotumėt kiek dėti acto cukraus ir TT...
Daleiskim aš prisikimšau ir trilitrius agurku ir po litra, tai kaip man pasidaryti marinato, kiekvienam matuoti atskirai???
Daleiskim aš prisikimšau ir trilitrius agurku ir po litra, tai kaip man pasidaryti marinato, kiekvienam matuoti atskirai???

QUOTE(Diglė @ 2008 08 07, 17:13)
mergaitės o jus matuojate vandeni kiekvienam agurkų stiklainiui, kad žinotumėt kiek dėti acto cukraus ir TT...
Daleiskim aš prisikimšau ir trilitrius agurku ir po litra, tai kaip man pasidaryti marinato, kiekvienam matuoti atskirai???
Daleiskim aš prisikimšau ir trilitrius agurku ir po litra, tai kaip man pasidaryti marinato, kiekvienam matuoti atskirai???

As tai darau taip: pridedu agurku i stiklainius ir pilu paprasta vandeni.Po to ji nupilu kur nors ir pamatuoju . Tada ant to kiekio ir dedu visus produktus ir verdu marinata.Kad nepriruktu, truputi dapilu virsaus, bet po to visalaik buna per daug

QUOTE(glossi @ 2008 08 07, 15:21)
As tai darau taip: pridedu agurku i stiklainius ir pilu paprasta vandeni.Po to ji nupilu kur nors ir pamatuoju . Tada ant to kiekio ir dedu visus produktus ir verdu marinata.Kad nepriruktu, truputi dapilu virsaus, bet po to visalaik buna per daug 

taip ir a6 darau
