Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

paragavom agurkus su garstyčiom. mums nepatiko schmoll.gif ne mūsų skonio ax.gif
Atsakyti
Merginos, klausimėlis ax.gif , kur galima rasti maltų garstyčių? Noriu pamėginti pasidaryti agurkų marinuotų su garstyčiomis, bet niekur nerandu maltų garstyčių g.gif
Ieškojau visuose didžiuosiuose prekybos centruose (IKI, RIMI, MAXIMA).
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 09 01, 15:34)
Merginos, klausimėlis ax.gif , kur galima rasti maltų garstyčių? Noriu pamėginti pasidaryti agurkų marinuotų su garstyčiomis, bet niekur nerandu maltų garstyčių  g.gif
Ieškojau visuose didžiuosiuose prekybos centruose (IKI, RIMI, MAXIMA).

bet cia gi jas daro is indeliu (slapiu)
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2008 09 01, 11:29)
paragavom agurkus su garstyčiom. mums nepatiko  schmoll.gif  ne mūsų skonio  ax.gif

Žinok ne jums vieniems. Man šitie agurkai patinka, o daviau paragauti vienai pažystamai, tai jai nepatiko schmoll.gif Šiemet dariau trejų rūšių agurkus, man visai patiko a la Viktoro agurkai ir su garstyčiom patiko ir dar vienu kažkokiu receptu. Žodžiu kiekviena šeimininkė atsirenka pagal save ir savo šeimą.
Atsakyti
Kas auginate agurkus, pasakykit, ar dar auga agurkai. g.gif O gal salnos juos pakando ax.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 09 01, 22:28)
Kas auginate agurkus, pasakykit, ar dar auga agurkai.  g.gif  O gal salnos juos pakando  ax.gif

dar ju yra ir lauke ir siltnamy 4u.gif veliau sodinau tai dar mezga pacios virsunes,bet manau jau neberaugsiu ziemai, nes reik atsivalgyt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutute: 01 rugsėjo 2008 - 20:53
turiu daug dekoratyvinių visokių moliūgėliu.norėčiau paklausti ar galima juos kartu su agurkais marinuoti?ar jie valgomi? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asarele54: 01 rugsėjo 2008 - 20:59
aš kiek žinau tai dekoratyvinių moliūgėlių negalima valgyti book.gif
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 09 01, 16:56)
bet cia gi jas daro is indeliu (slapiu)

Taip, daro iš indelių, bet buvau radusi receptą, kur darosi su maltomis garstyčiomis ir be jokių užpilinėjimų ir nupilinėjimų ax.gif Galvojau pabandysiu kelis slovikiukus dėl įdomumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 09 02, 12:02)
Taip, daro iš indelių, bet buvau radusi receptą, kur darosi su maltomis garstyčiomis ir be jokių užpilinėjimų ir nupilinėjimų  ax.gif Galvojau pabandysiu kelis slovikiukus dėl įdomumo  smile.gif

ai ,nes as kai klausiau ,apie sausas,(nes siek tiek turiu ) tai niekas nezinojo proporciju,del to ir parasiau apie slapias,,,
sorry suklaidinau blush2.gif
Atsakyti
Mano rauginti agurkėliai pagal dziunka nesulaukė žiemos hihihi.gif Jau suvalgėm blush2.gif Neiškentėm blush2.gif Skanūs labai buvo thumbup.gif Reiks dar užsiraugt, bet jau žiemai hihihi.gif Ačiū, dziunka, už receptą 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Owly: 02 rugsėjo 2008 - 17:49
QUOTE(Owly @ 2008 09 02, 18:47)
Mano rauginti agurkėliai pagal dziunka nesulaukė žiemos hihihi.gif  Jau suvalgėm  blush2.gif  Neiškentėm  blush2.gif  Skanūs labai buvo  thumbup.gif  Reiks dar užsiraugt, bet jau žiemai hihihi.gif Ačiū, dziunka, už receptą  4u.gif

man labai malonu ax.gif .....i sveikatele
mano kantriai laukia ziemos. ax.gif
Atsakyti