Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis ir TV

QUOTE(Vilena_snow @ 2009 08 08, 11:34)
O as pastebejau, kad mano maziukui filmai ir laidos, kur ramiai sneka (pvz. per discovery ar n.geografic) nelabai rupi, karts nuo karto uzmeta aki, o paskui toliau zaidzia. Bet jau kai pradeda reklama rodyt ...  doh.gif  ziuri, kaip uzhipnotizuotas.. Sugalvojau bent jau garsa isjunginet (kad pirmi jo pasakyti zodziai nebutu is reklamu  hihihi.gif ), tai tikrai dingsta jam visas susidomejimas, vel pradeda zaisti  thumbup.gif

QUOTE(guge123 @ 2009 09 13, 21:01)
turiu ir as tokia beda...kai tv ijungtas ir rodo koki filma ar dar ka nors,tai puse bedos,na bet kaip paleidzia reklama...fsio vaiko neber,nebereguoja i nieka,nei kaip vadinu pas save,nei kai sakau negalima..tai tenka isjungti smile.gif

Va va ir pas mus panasi situacija. Siaip TV yra nereikalingas, idomiau yra zaisliukai, bet kai tik reklama doh.gif Tai viskas...nesvarbu kur besedetu,is karto pasisuka i garsa. Visa persikreips, bet vis tiek stengsisakis ibesti akis i ekrana. Bet as kazkaip del sito ne dramatizuoju labai.
O del to kad kalbet prades velai, tai tik tokiu atveju bus tiesa, jei is viso su vaiku nesikalbesi, o pasodinsi pries TV, kad jis i ji spoksotu. Reikia kuo dazniau ir daugiau su vaiku bendrauti ir dazniau knygutes skaityti, va tada vaikutis tikrai prabils anksti.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 09 16, 01:01)
Va va ir pas mus panasi situacija. Siaip TV yra nereikalingas, idomiau yra zaisliukai, bet kai tik reklama  doh.gif Tai viskas...nesvarbu kur besedetu,is karto pasisuka i garsa. Visa persikreips, bet vis tiek stengsisakis ibesti akis i ekrana. Bet as kazkaip del sito ne dramatizuoju labai.
O del to kad kalbet prades velai, tai tik tokiu atveju bus tiesa, jei is viso su vaiku nesikalbesi, o pasodinsi pries TV, kad jis i ji spoksotu. Reikia kuo dazniau ir daugiau su vaiku bendrauti ir dazniau knygutes skaityti, va tada vaikutis tikrai prabils anksti.

sutinku, taip ir darom, laukiam pirmo zodelio. Bet ta reklamaaaa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 09 16, 00:01)
Va va ir pas mus panasi situacija. Siaip TV yra nereikalingas, idomiau yra zaisliukai, bet kai tik reklama  doh.gif Tai viskas...nesvarbu kur besedetu,is karto pasisuka i garsa. Visa persikreips, bet vis tiek stengsisakis ibesti akis i ekrana. Bet as kazkaip del sito ne dramatizuoju labai.

drinks_cheers.gif
Šiaip TV pas mus jungiamas tik vakare, prieš einant miegoti, bet mažas taip priprato spoksoti, kad kai visai nejungiam pradeda protestuoti. doh.gif O dėl kalbėjimo visai sutinku, su vaiku šnekėti reikia, ir telikas čia ne prie ko.
Atsakyti
O kas del regos, manau irgi sunku sutikti. Juk dabar beveik visuose namuose LCD tv, o jie nemirguliuoja, tai turetu ir regejimo negadint. Beto, vaikas gi jo neziuri visa diena, jei ten uzmes aki 5 minutem manau nieko nenutiks blogo. Siaip gi rupestingi tevai net vyresniems vaikams neleidzia ilgai prie tv uzsibut, ka jau kalbeti apie kudikius. Va dar pastebejau toki dalika, kai skaitau savo mazei pasakas, visuomet laikau knyga taip, kad ji matytu ka as skaitau, kad matytu paveikslelius. Ir va dabar kaai as atverciu knyga, ji baksnoja i paveiksliukus ir kazka labai intensyviai man pasakoja savo kalba biggrin.gif Labai jau graziai skamba, lyg ji man pasaka sektu wub.gif
Atsakyti
turiu ir as tokia beda mano mazyle labai megsta ziureti televizoriu,bei buti kartu su teveliu prie kompiuterio, manau tikrai tai yra negerai bet nezinau kaip jai sy pomegi atkratyti schmoll.gif
Atsakyti
Mano mazyliui PC ir TV - tai ogogo kaip patinka...traukia kaip medutis meskuti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Edit_a @ 2009 09 23, 21:42)
Mano mazyliui PC ir TV - tai ogogo kaip patinka...traukia kaip medutis meskuti  blink.gif

vat vat tas pats ir pas mus. tik ijungk is kart galva suka i ta puse doh.gif
Atsakyti
mum jau 7 menesiukai,ir kazkodel tv jau jokio susidomejimo nebeliko,nebent i kokia triuksmingesne reklama rupi paspoksot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 09 16, 00:01)

Mano didzioji kol maza buvo ziuredavo, ne taip, kad persisukdavo i telika, bet pastebedavo, o dabar visai neidomus jai - net filmukus ir tuos kazkaip nelabai ziuri g.gif O mazoji kol kas TV domisi, nedraudziu, nes tas demesys sutelktas tik pora minuciu - greit pavargsta.
Atsakyti
o mums visiškai nesvarbu reklama ar ne reklama, žiūrim akis išsprogdinę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dinokis @ 2009 09 26, 18:32)
o mums visiškai nesvarbu reklama ar ne reklama, žiūrim akis išsprogdinę doh.gif

Musu maziuke ir gi labai megsta uzmest aki i televizoriu.nemanau kad labai kenkia,o ir vaikui labai idomu ir ramesne buna 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
musiskis ziuri i bet ka ar reklama ar seip bele ka rodo blush2.gif
Atsakyti