Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Stebiuosi tik Nausėdos procentu. 

Aš tai Vaitkaus procentu stebiuosi. Ir ne tik stebiuosi, jis mane neramina.

Atsakyti

Labas rytas. Mes su sūnumi Vokietijoj kelioms dienoms. Atvykau darbo reikalais, bet tuo pačiu nutariau vaikui parodyt biski berlyno. Koks gražus miestas tokiu metų laiku. Žalias žalias, darg parkų, pasivaikščiojimų takų juose. Vakar parke sutikom kiškių šeimyną su 3 vaikais, visai ne baikštus,gali stebėt per kelis metrus. Oras tobulas, tikra vasara, ir kažkodėl nėra uodų. 

Atsakyti

Cia tos kas su vaiku filmais familiarios.

aš labai familiari :) dar pieninį dantį turiu, tai iš vaikystės niekaip negaliu išaugt ))) 

Atsakyti

Anidanda, smagu jums :) gero laiko  :wub:​ 

Atsakyti

Del dievo Pou,kai magnetas veikia ,reikia kiek imanoma gelezi kraujyje maskuot,juoda duona su rugusiu pienu ,kopustu raugalo.

Man migreną iššaukė stresas, o pablogino audros. Dėl tam tikro pobūdžio streso, migrena garantuota, jau pastebėjau - kai tik negaliu nieko išspręsti, tada organizmas muša mane už savigraužą.

Negaliu nieko vartot iš tavo išvardytų po tulžies pūslės pašalinimo. O taip mėgau. Čia kita pora kaliošų. Reikia suvaldyti stresą ir surišti tulžį. Pirmąs banguojantis reikalas pas mane, turiu taškų, kur nemoku, o kitą greičiausiai reiks vaistų pagalba, jei ir paskutinis tyrimas parodys, kad čia bėda, nes jau pavargau nuo tų viduriavimų ir vaikščiojimo kaip nėščia, - būč jaunesnė, eičiau visur be eilės ir gaučiau atsisėsti.

Paskutiniai metai su operacijomis ir galų gale neurotoksinai visai primušė mane. Tik tiek, kad nesijaučiu nelaiminga :), nors Vyras sakė, kad gal turėčiau :)

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 05 13, 10:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kavasucitrina" data-cid="73148341" data-time="1715584870"><div><p>Nors klausei ne manęs, bet įkišiu trigrašį. Nežinia, kuris būtų padaręs ar nei vienas nepadaręs. O va dėl šitų dviejų jau kaip ir žinia.

</p></div></blockquote><p>Šimonytė kaip prezidentė kur kas mažiau būtų pridarius nei kad būdama dabartinėse pareigose )) tiesiog įgaliojimų pritrūktų. Anyway aš už ją nebalsavau ir nebalsuosiu. </p><p>Prezidentas už vidaus politiką neatsakingas, taip kad nei sveikatos apsaugai, nei pensininkams, nei švietimui nei vienas iš jų jokių permainų nepadarytų ir nepadarys.</p>

Užsienio politikoj galima ne mažiau pridirbt nei vidaus. O su jos požiūriu į žmones, į valstybę tai labai tikėtina, kad padirbėtų neblogai.
Atsakyti
Mukute, tikiuosi greitai atsigausi 4u.gif
Nemielas gyvenimas su skausmais.
Aš dar geriu dvejus lašiukus gydytoja parašytus. Gal gerai veikia? Vienas geras dalykas pastebėtas, visai nenoriu valgyti . Ko pasekoje žieminis lašinukas patirpo ir dubcė lenda į vasarinius šortus smile.gif
Kad ponas G tiek surinko , tai natūralu . Lietuviai visada myli skriaudžiamus. Pasirodo ne tiek daug žmoniu tiki delpiuku ir televizija...
Ponas G - Adamakus projektas. Atmintis gera, pamenu, kaip išeidamas siūlė.
Panelė Š kitos panelės prezidentės projektas.
Buvusi prezidentė buvo stipriai susipykusi su artimiausiu kaimynu Lenkija. Bet visiems buvo tobula prezidentė. Kaip pateiksi . Nepasakosiu , kiek nelaimiu užsienio politikoje buvo pridirbusi...
Kiek LT talibų galima suskaičiuoti - sudėti panelės ir Vaitkaus rinkikus. Bus apie 30 pr. Normali visuomelė. Tiek žmonių yra kiekvienoje visuomenėje tikinčių ... Kaip pasakė - tai darysiu.
O va ko Tapinas pykosi su Vėgele tai nesupratau ? Abu labu toki ...
Algirdas Stasys Vėgėlė ir Laimonas Tapinas taigi abudu tarybų valdžios nomenklatūrininkai , ruporai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Aš eisiu balsuoti . Nes tie 30 procentų talibų tikrai balsuos. O jei mažas aktyvumas, buna visada šikna.
Atsakyti
Mergaitės kiek kainuoja medelyne šilauogė? Ermitaže mačiau po 2,99 Eur vazone sodinukas. Man pasirodė gera kaina.
Veislės :
Chandler
Brigitta
Duke
Nelson.
Gal kažkurią auginat ?
Tegul paauga kažkiek vazone, paskui paruoščiau duobes ir susodinčiau. MB žemių atvežtų...

Saintlina , jei karas reikia imti pačią naujausią ir šustriausią mašiną iš salono smile.gif Bent kelis mėnesius ponia.
Aš irgi ieškau kito mašiniuko. Markė mano turima tinka, noriu automato. Ir kad aukštesnė būtų. Kelias pažiūrėjau , nei viena nelipo ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 13 gegužės 2024 - 12:07

Gal kažkurią auginat ?


Aš irgi ieškau kito mašiniuko. Markė mano turima tinka, noriu automato. Ir kad aukštesnė būtų. Kelias pažiūrėjau , nei viena nelipo ...

Chanlder ir Duke turiu. Abi patinka. Duke labai didelės uogos. Nors ir Chandlerio didelės. Abejos saldžios. Duke ankstyvesnė, Chandleris vėlyvesnė.

Dėl mašinos - pritariu tiek dėl aukščio, tiek dėl automato. Į žemas net nežiūriu, žiauriai nebepatogu įlipt/išlipt.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 05 13, 12:57)

Chanlder ir Duke turiu. Abi patinka. Duke labai didelės uogos. Nors ir Chandlerio didelės. Abejos saldžios. Duke ankstyvesnė, Chandleris vėlyvesnė.</p><p></p><p>Dėl mašinos - pritariu tiek dėl aukščio, tiek dėl automato. Į žemas net nežiūriu, žiauriai nebepatogu įlipt/išlipt.

Dėkui 4u.gif wub.gif
Atsakyti

Velnias, kažkas užpuolė mano ramunes pasėtas per savaitgalį. Tokie išėsti lapukai iki skaidrumo minkšta dalis ir juodi taškučiai skaidriuose lapų lopinėliuose. Kas per zaraza? Kuo mušt? Erkutė kokia nors?

Nesiseka su ramunėmis. Dusia, ir tau žadėjau :(

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2024 05 13, 11:52)
Užsienio politikoj galima ne mažiau pridirbt nei vidaus. O su jos požiūriu į žmones, į valstybę tai labai tikėtina, kad padirbėtų neblogai.

O tai paskelbtas karas kinijai ir kitiems ,nesiskaito? Ai nebesuprantu as nieko.Laukiu Kolciako.Arba Alexandro didziojo.
Pas mus dar dvi savaites daugiau +20C neprognozuoja.Cia tas reiskia ,kad vaikstom su paltais .
Bet is teigiamu dalyku- uzaugs burokeliai ,morkos,bulves,antrakart bus braskiu ,antrakart bus didysis roziu zydejimas.
O is neigiamau tik maudytis juroje salta.
Atsakyti