Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Saintlina, ar įmanoma Lesių nulaikyti jei šalia mergaitė rujoja?
Šiaip tai taip. Ir netgi be pavadžio ) Bet dėl bičių ir medaus nieko nepasakysiu. Nenusimanau. Tiek, kad rapsai neseniai žydi (bent pas mus), tai gal nebūtų spėję prinešt tiek?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 gegužės 2024 - 18:52

Rapsai jau baigia žydėti.  2 sav. žydėjo.

Atsakyti

Šiaip tai taip. Ir netgi be pavadžio ) Bet dėl bičių ir medaus nieko nepasakysiu. Nenusimanau. Tiek, kad rapsai neseniai žydi (bent pas mus), tai gal nebūtų spėję prinešt tiek?

Ir medaus nebuvo turguje, bo rapsai vėlai pražydo :D​ 

Atsakyti

Ir medaus nebuvo turguje, bo rapsai vėlai pražydo :D​ 

Va kame reikalas )))

Atsakyti
https://www.margaski...ensis-sodinukas
Dusia,mūms bitininkams reikia ar ne?
Labai gundo?Toks nematytas medis. ax.gif
Pas mus rapsai jau peržydėjo.
Seilę varvinu į melsves.Turiu vietos po medžiais,auga dviejų rūšių,bet čia kokia kolekcija. bigsmile.gif
Atsakyti

Ingrida,  bais įdomus medis.  Kaip ten su šalčių zonomis? Kažin ar mano kaime išgyvens...

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 05 22, 20:29)
<p>Ingrida,  bais įdomus medis.  Kaip ten su šalčių zonomis? Kažin ar mano kaime išgyvens...</p>

Rašo 5-8 zona.Manau išgyventų? ax.gif
Sakausi,kartu su melsvėmis.Rizikuosiu.Tuo labiau užauga didelis,man patinka. mirksiukas.gif
Ir deja per autobusų stotį tik siunčia.O mūms iš kaimo pasiimti sunku būtų.Paštomatu nesiunčia.Ieškosiu dabar Šviedrio. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas
O jus kaip planuojat sodybu dizaina?
Jau as maniau ,kad baisiai gudriai viska suplanavau,kurgi ne.Vel augalu iskasinejimas,gerai kad bent pas mane jie gerai prigyja.O kai ka ir visai nupjaut reikia.As to labai vengiu vasaros sezonu.Augalai staiga isvesi ,tie kas apacioj turi keliaut kitur.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labas rytas

Sunkiai su tuo planavimu augalų :( vienais metais buvo vazonuose, na 2 metai gal nieko o paskui vargsta augalas, vėl kasi vėl sodini ... pasiteisino atskirti gėlynus na pvz. vadinu senobinis ten šilingės, bijūnai, įvairiaspalviai flioksai ir melsvių "tvorelė" ačiū Dusiai skaidausi vis po truputką. Paskui rožynas, ten česnakai, rožės levandos, kitas ale"rytietikškas" ten japoninis klevas, kadagių, tujų, raugerškių. Dar vienas įvažiavimo ten pušys(formuojamos) mainomos su rutulinėmis tujomis ir šluotelinė hortenzija. Dar vienas prie vandens ten lelijos vandenį ir žemėje ir kažkokių gėlių nepamenu pavadinimo. Paskui dar vienas o ten jau bėda šiemet epymedis užgožė daug gėlių reikia tvarką daryti. Tas atskirimas man padėjo suvaldyti kažkiek, oi dar vieną pamiršau, bet jis jau visai sulaukėjas toks kalniukas ir jau visas užželdintas kadagiais ir žemę dengiančiom gėlėm, ten jau nekišu nosies MB mėgsta praretinti kadagius :) Tai va su iškasimu jau baigiau dabar tik sužiūrėti :)

Geros dienos  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Muka, kiek gėlynų turi, - tikriausiai, labai gražu pas jus, dėl to artimieji ir planuoja ten atostogas.

Šiandien kažkaip tinginys apėmė.

Gražios visoms dienos!

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na tikrai Muka,pas jus turi būti gražu. wub.gif wub.gif wub.gif
Pas mane tik du gėlynai,neskaitant aplink prūdą,ten jau ne gėlynas šiaip apsodinta.Ir tai turiu ką veikti.Noriu kuo daugiau užsodinti,kad mažiau būtų ravėti,šalavijai pasiteisino gavosi toks klimas,žolėms nėra kur bedygti. mirksiukas.gif biggrin.gif Kad tap gaunasi,vieni nužydi,reikia į jų vietą kažko žydinčio.Tulpės,narcizai baigė,dabar čsnakai,po jų turi kažkas žydėti.Sunkiai kalasi lelijos,kardeliai,kas nesudygs į jų vietas laukia dvi dėžės verbenų,vieną dėžę išsodinau.Gražu tie mėlyni debesėliai.O dar marti pernai atvažiavo,reikėjo puokštės draugei nuvežti,suskynė daug daug verbenų,kokia puokštė graži gavosi. wub.gif
Pasiteiso geltonlapės lanksvos,gražu tie geltoni krūmeliai,dabar laukti kad suaugtų. ax.gif
Atsakyti

Mukut, o kokio dydžio tas jūdų sodas, kad tiek gėlynų telpa? Vis sodas sodas, aš ir įsivaizduoju sodą kokį max 20 arų ))) o ten oho koks plotas turi būt, pasirodo.. 

Atsakyti