Flioksų turiu net mėlynų visokių spalvų,man senovinė irgi gėlė.
Laukiu vis dar lietaus,niaukstosi tik kažin ar palis?
Šalavijas tai labai užsisėja, šiemet daug išroviau. Ot nežinojau, galvojau, kad jau visos turit. Nieko, po žydėjimo vėl prisisės, jei kuriai dar reikia - tai garsiai šaukit.
Mačiau lyg levandų daigeliukų keletas buvo, jei Anyta neišravėjo.
Ate, prie progos, aš ir pamiršau Flioksųs augink, jei prisiminsi pavasarį, tai būč dėkinga - labai graži gėlė.
Pentiniumo vieną daigą radau mėtose, persodinau Sesei, nes aš retai kada leidžiu sėkloms subręsti - nukarpau, kad nestyrotų. Reiktų vieną žiedyną palikt, kad užsisėtų.
Šįmet pirkau po daigelį monardų, čiaudulinių kraujažolių, saulenių, kraujalakių, šilagėlių, žiognagių. Jei užsiveis, tai dalinsiuos kokiais metais - dabar dar mažutytės.
Bajorė gražu, ypač mėlyna. Kiek suprantu, taip pat senovinė darželių gėlė.
Va jurginų niekaip neprisijaukinau, Močiutė tiek turėjo daug, o man tokia gal nelabai gėlė... Ir kardeliai. Pamerkti gražu, o va auginti,- nea.
Daugiametį jurginą išsikasiau iš lauko.Pravažiuodama į Ramygalą vis matydavau kelmą,turbūt buvusios sodybos,vieną kartą sustojau ir išsikasiau daigų.Pasisodinau šalia namo,mb naikino visas plotas buvo,neturi prie namo niekas augti,pagal jį.Tai nučiupau daigą,dabar auga gėlyne.
Flioksų turiu net mėlynų visokių spalvų,man senovinė irgi gėlė.
Laukiu vis dar lietaus,niaukstosi tik kažin ar palis?
Nebetikiu, kad lis...