Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Pas mus nežada taip baisiai. Tikiuosi užteks žvakių 
Atsakyti

Geras čia su tom rūkyto braškėm 😄

Atsakyti

Saintlina, aš tik rūkytą papriką kaip prieskonius ir rūkytas slyvas valgius, braškių nea 😜

Va slyvų norėčiau. Muka kažkada pasakojus, kad Aleksoto turguj būna, bet aš neužmačiau niekad. Kažkada esu pirkus Vilniuj ir kolega vaišinęs yra. Nerealiai skanu.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas :)

Ingrida, ką čia serviruoji? Pienių arbatą ar pienių vyną arbatos puodeliuose :)?

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2025 05 07, 08:52)
<p>Labas rytas smile.gif</p><p>Ingrida, ką čia serviruoji? Pienių arbatą ar pienių vyną arbatos puodeliuose smile.gif?</p>

Kažkur skaičiau,kad geria ir pienių arbatą. mirksiukas.gif
Na ar buvo šalna?
Vakar laiščiau šiek tiek,mačiau serenčiai trečią kartą apšąlo.Jau tikrai nebe pirksiu. ax.gif
Atsakyti

Tai geria, geria, tikriausiai :) į mišinius tai tikrai įeina, geras augalas ir net labai.

Nežinau, į sodą dar nevažiuosim, tikiuosi, kad nenuvirė. Atsikėliau 7 val šįryt, tai Kaune viskas gerai, bet kas buvo prieš auštant, tai nežinau. Reiks MB paklaust.

O serenčiukai neatsigaus? Ar jau visai nuvirė?

Atsakyti

Ingrida, kam tu sodini taip anksti lauke gėliukus, bijančius šalnų?

Atsakyti

Bet tai serenčiai tokio atsparumo gėlė. Ar tik man taip atrodo?

Atsakyti
Saintlina,tulpės baigia peržydėti,dekoratyviniai česnakai dar nesužydi,trūksta spalvų. ax.gif

Laiščiau nuo dūšios,reikėjo patuštinti kubilą,gaila leisti ant žolės.Tai laistydama apžiūrėjau,vienai šilauogei ne žiedai viršūnė nuvirė,lapeliai.Vienos rožės šaka ,nušaldyti lapeliai.Ir atrodo pusiau po medžiu.Bet va paėjo. blink.gif Žydi šiluogės,gaila bus.
Kininiai citrinvyčiai po kelių metų pertraukos sukrovę žiedus,žilakrūmis persodintas,padalintas irgi du su žiedais. ax.gif Na kur viską uždangstysi?Persiko irgi keli žiedukai. rolleyes.gif
Atsakyti

Saintlina, aš tik rūkytą papriką kaip prieskonius ir rūkytas slyvas valgius, braškių nea 😜

Va slyvų norėčiau. Muka kažkada pasakojus, kad Aleksoto turguj būna, bet aš neužmačiau niekad. Kažkada esu pirkus Vilniuj ir kolega vaišinęs yra. Nerealiai skanu.

rūkytų slyvų Vilniuje turgely pirkdavau. Dabar toje vietoje nebėr, kitur neieškojau.

Braškės rūkytos labai neskanu, galit nesigailėt  nevalgiusios ))) 

Atsakyti

Bet tai serenčiai tokio atsparumo gėlė. Ar tik man taip atrodo?

ne šalnoms..

Atsakyti