Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas :)

Ingrida, kaip tavo gėlynai gyvena?

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2025 05 20, 09:24)
<p>Labas rytas smile.gif</p><p></p><p>Ingrida, kaip tavo gėlynai gyvena?</p>

Gyvena Pou.
https://grow.decorex...len/salvia.html
Vakar per lietų pasodinau 20 salvijų.Jei bus reikės rytoj dar prisipirkti.Nereikėjo laistyti,vargti.
Niekaip neišsiskleidžia dekoratyviniai česnakai,senovinės bordinės pinavijos. ax.gif
Pridygo iš sėklų gėlių kilimai,reikės kažkada skirstyti.
Kiemas kvepia visas medumi,raugeriškis žydi.O po lietaus dar geresnis kvapas. wub.gif
Ružavas rododendras žydi,du bordiniai skleidžiasi,laukiu azalijų sprogimo.
Rytoj pas šeimos gydytoją,prasilėksiu žemdirbių turgelyje,noriu juodos pušies.Pažiūrėsiu pas mano dieduką gal pigiau? ax.gif
Reikia dar 16 pomidorų.Labai gražūs pomidorų daigai mokvežoje,vakar 10 nusipirkau ir kaina gera ir daigai gražūs. rolleyes.gif Turgelyje pomidorų reikės įdomesnių kokių geltonų,juodų.
Šeštadienį laukiu internetinių draugių,vyno degustacijos. wub.gif
Šiandien sūnaus gimtadienis,34 metukai,nemažai pasiekė
per gyvenimą ne ilgą,šaunuolis. wub.gif
Visos naujienos mano kieme.
Atsakyti

Oi, kiek naujienų ir visos geros! Sveikinimai visai šeimynai su Sūnaus gimimu!

Pas mane taip pat du česnakų bumbulai svyruoja vėjy, bet dar iki galo neprasiskleidė. Pernai tik pasodinau, pirmą kartą žydi. Ir pernykštė naujokė pinavija taip pat su bumbulais, dar neprasiskleidė.

Pas mane pavasarį visuomet šalavijus reikia raut, prisisėja, gajūs labai. Pasisėk, prisidaugink, - labai paprasta. 

Sekmadienį, žiū, pas Sesutę pievoj jų pilna jau pridygo. Pas Sesę labai derlinga žemė užvežta, bet kokia sėkliukė sudygsta ir bujoja. Pas mus sode tai raudonėlis pievoj prisisėja. Ypač toj vietoj, kur šernai buvo išknisę pernai. Tik tiek, kad pievoj neleidžiam žydėti, pakanka ir prie namiuko ploto, kur jie išplito. Dar pievoj paukščiai atnešė paprastų pievos ramunių. Toks gražus kupstas šįmet. Jau nereikėjo net pagaliuko, kad nenupjautų. Pernai taip sergėjau, vis tiek kelis kartus nupjovė MB.

Man pušis vienas gražiausių medžių, kieme prie kito namo tokios įdomios kelios, jau brandžios, labai gražios, spygliai tokiais kutukais auga. Nežinau, kokios ten, bet nuostabiai atrodo.

Atsakyti
Ačiū Pou.

Šalavijų pas mane jau kilimas,tarpai baigiau užsipildyti.Jau paskirščiau tarp rožių naujame gėlyne.Tegul plečiasi.
Pjauname žolę,mb su traktoriuku aš su trimeriu pakėlę,aplink krūmus.
Sulauksiu svečių,eisiu laistyti pomidorų. ax.gif
Kada ravėti gėlynus?Želia,želia.
Atsakyti

Aš tai dar ne tik nespėju, bet ir negaliu pilna jėga. Pavargsta ranka. Tikrai, kad želia. Sako, kad geras grikių lukštų mulčas. Bet aš bijau, kad jį vėjas išnešios. Čia sode jau nieko nekeisiu, bet jei ten darysiu, tai reiks kažką galvot. Kad daugiau džiaugtis, mažiau tarnaut.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti