Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Žiūrėsite ev?

Žiūrim :)  su draugėm kartu :) 

Atsakyti

Mes su mb žiūrim prie TV, o sūnus su mano draugės dukra jo kambaryje prie kompo žiūri. Kaži gal patikrinti kaip jie ten žiūri?🤣

Atsakyti

Kaip nori taip žiūri )))

Atsakyti

Kaip nori taip žiūri )))

Tai vat ir netikrinu 😂

Atsakyti

Jaučiu aš šiandien už italus sergu. Na tokia graži klasikinė itališka daina, kažkokia vintazine, Wau. Tik įvaizdis toks savotiškas 🫢

Atsakyti

Bet nelaimės. Nelaimi tokios dainos 

Atsakyti

Spėju. Žiūrovai balsuos už Sauną, komisija už Austriją.

Man švedai ir prancūzė ❤️

Atsakyti

Aha, prancūzė puiki

Atsakyti

Nu ką realiai laimėjo estai😁. Jie daugiausia žiūrovų balsų surinko. Nesuprantu kam čia išvis tų komisiju reikia. Nors man nugalėtojas tikrai liuks  

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Nu ką realiai laimėjo estai😁. Jie daugiausia žiūrovų balsų surinko. Nesuprantu kam čia išvis tų komisiju reikia. Nors man nugalėtojas tikrai liuks  

Kad  suomė daugiausia žiūrovų balsų gavo :) 

Atsakyti

Chat gpt sako kad Izraelis. Mes su sūnumi skaičiavom kad estai, bet matyt nedaklausem normaliai 

2025 metų „Eurovizijos“ dainų konkurse daugiausia žiūrovų balsų (televoto) surinko Izraelis, o antrąją vietą pagal žiūrovų balsus užėmė Estija. Estiją atstovavo reperis Tommy Cash su daina „Espresso Macchiato“, kuri sulaukė didelio žiūrovų palaikymo ir iš viso surinko 356 taškus, užimdamas trečiąją vietą bendroje įskaitoje. Austrija, kurią atstovavo JJ su daina „Wasted Love“, laimėjo konkursą, nors žiūrovų balsavime užėmė ketvirtąją vietą. Tai rodo ryškų skirtumą tarp žiūrovų ir žiuri komisijos nuomonių, tačiau galutinis nugalėtojas buvo nustatytas susumavus abiejų grupių balsus.

Atsakyti