75efd6da-a471-4b96-bdbc-99f84479023c.jpg 61,86KB
0 Parsiųsta kartų
Mano naujokas. Žiedas per du delnus.
75efd6da-a471-4b96-bdbc-99f84479023c.jpg 61,86KB
0 Parsiųsta kartų
Mano naujokas. Žiedas per du delnus.
Ingrida, oho koks grožis! Aha, panašūs žiedo struktūra, pilnumu.
Skaičiau, kad bijūnus reikia persodinti kartais, taip krūmas atsinaujina. Vienas maniškių yra jau gal 9 metus vienoj vietoj pasodintas. Pernai buvo tikrai virš 50 žiedų, didelis krūmas. Anksčiau ten buvo gėlynas, dabar vienas pievoj paliktas. Reiks rugpjūtį iškasti. Dalį čia paliksiu, dalį persivešiu į naują vietą, o dalį Sesutei duosiu. Sekmadienį gėlynus tvarkiau, ravėjau. Kad ir atrodo nedaug, bet yra darbo. Aišku, jie išmėtyti, ne vienoj vietoj. Jei vienas būtų, jau būtų nemenkas.
Tokią gražią žiognagę turiu, baigia sunaikinti kažkokie maži kirminukai, lieka tik karkasas, visą minkštą dalį nuėda. Kaži kuo čia nupurkšt reiktų. Gaila, pernai pirkau, šįmet toks kuplus krūmas jau išbujojo. Išrinkti neįmanoma, nes jie į skrotelę sukrenta, neiškrapštyt.
Sveikos. Turėjomešką miestelyje. Visa laimė sėkmingai išėjo. Pas žmones kiemuose apsilankė
O čia mano chebra
20250616_203641.jpg 615,1KB
0 Parsiųsta kartų
Amadeja kokie mieli tavo augintiniai 😍
Su tuo lokiu (o ir briedžiu prieš tai), tai siaubas, pamatėm ant kiek mūsų aplinkos ministerija nesugeba suvadybint tokios mažos problemos. Net pagooglinau kas tas ministras. Tai is vis gyvenime neturėjęs nieko bendro su aplinkosauga