Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Priedas  75efd6da-a471-4b96-bdbc-99f84479023c.jpg   61,86KB   0 Parsiųsta kartų

Mano naujokas. Žiedas per du delnus.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pou,kaip kremas,norisi imti šaukštą ir kabinti . wub.gif wub.gif
Taip,dabar visas grožis pinavijų.
Kiek pas mane jau reikia persodinti,užgožia kitos gėlės,ypač mažesnius. ax.gif
Atsakyti
https://www.part.lt/...5e34609b718.jpg
https://www.part.lt/...d5266ee3985.jpg
Panašūs?
Atsakyti

Ingrida, oho koks grožis! Aha, panašūs žiedo struktūra, pilnumu.

Skaičiau, kad bijūnus reikia persodinti kartais, taip krūmas atsinaujina. Vienas maniškių yra jau gal 9 metus vienoj vietoj pasodintas. Pernai buvo tikrai virš 50 žiedų, didelis krūmas. Anksčiau ten buvo gėlynas, dabar vienas pievoj paliktas. Reiks rugpjūtį iškasti. Dalį čia paliksiu, dalį persivešiu į naują vietą, o dalį Sesutei duosiu. Sekmadienį gėlynus tvarkiau, ravėjau. Kad ir atrodo nedaug, bet yra darbo. Aišku, jie išmėtyti, ne vienoj vietoj. Jei vienas būtų, jau būtų nemenkas.

Tokią gražią žiognagę turiu, baigia sunaikinti kažkokie maži kirminukai, lieka tik karkasas, visą minkštą dalį nuėda. Kaži kuo čia nupurkšt reiktų. Gaila, pernai pirkau, šįmet toks kuplus krūmas jau išbujojo. Išrinkti neįmanoma, nes jie į skrotelę sukrenta, neiškrapštyt.

Atsakyti
Mano dvi žiognagės irgi pernai pirktos jau baigia peržydėti.Man jų,bent mano primena gegutės batelius,žiedai.
https://www.part.lt/...28f88b04435.jpg
Šiemet šitas krūmas įspūdingas.
Dabar Snaputis karaliauja ir šalavijų kilimas,pilnas bičių. wub.gif
Važiuojame į miestą,reikia persodinti tris vazonus su našlaitėmis šalia įvažiavimo.Prie namuko susodinau gazanijas,kai saulėta,labai įspūdingi žiedai,bet kai apsiniaukę,užsidarę žiedai.Kiek pas mus tos saulės būna.Tai dabar žiūrėsiu parduotuvėse,ką turi pasiūlyti. ax.gif
Atsakyti

Va su tomis gazanijomis ir mes prašovėme, tik mes kapeliuose sodinom. Ir gerai pastebėjai, šįmet saulės nedaug, tai jos susiskleidusios daugiau. Nepagalvojom apie tai.

Atsakyti

Sveikos. Turėjomešką miestelyje. Visa laimė sėkmingai išėjo. Pas žmones kiemuose apsilankė

O čia mano chebra

Priedas  20250616_203641.jpg   615,1KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Amadeja kokie mieli tavo augintiniai 😍

Su tuo lokiu (o ir briedžiu prieš tai), tai siaubas, pamatėm ant kiek mūsų aplinkos ministerija nesugeba suvadybint tokios mažos problemos. Net pagooglinau kas tas ministras. Tai is vis gyvenime neturėjęs nieko bendro su aplinkosauga 

Atsakyti

Kokie faini ančiokai  :wub:​ 

Atsakyti

Amadėja, kokie faini ančiokai! Mano Sūnus, kai buvo mažas, vadindavo pūkočiukais.

Gerai, kad ta meškai nepasitaikė žmonės kely, ne mašinose, bet tiesiog. Kaži kaip ji būtų sureagavus, visa strese.

Atsakyti

Saintlina, abiejų vienodas įspūdis į ančiukus :)  Nemačiau tavo įrašo :)

Dar norėjau prieš tai tavęs klausti, gal žinai kokį nepiktą trucą nuo kirminukų žiognagei?

Atsakyti

Saintlina, abiejų vienodas įspūdis į ančiukus :)  

Dar norėjau prieš tai tavęs klausti, gal žinai kokį nepiktą trucą nuo kirminukų žiognagei?

)))

Gėles aš Actara purškiu, nes tos liaudiškos man kaip švęstas vanduo atrodo.

Atsakyti