Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Nu ir aš pasilabinsiu :)

Pridėta:

Atsakyti

Yra grybų?

Atsakyti

Yra grybų?

Penkis raudonikius radau.  Bet labai sausa ir karšta, nedygs jie toliau. Nebent lis.

Atsakyti

Labas rytas,

eik tu sau. kosmosas su tais grybas. Ingrida, tikriausiai, jau varys į mišką :)

Man reikia pasiskiepyti. Kažkaip užtempiau su skiepu.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Nevarysiu mergaitės dar.Buvau trečiadienį,nei vieno dar neradau.Ketvirtadienį gal pabandysiu.Vakar su mb seserimi ,didžiąja važiavome tryse su dviračiais,aprodžiau vietoves.Tai pušyne radau kazlėką,bet sukirmyjęs. ax.gif Nelabai ir laiko yra.Ravėjimas,laistymas šiandien. mirksiukas.gif Tikiu,kad Žaliosios girioje jau dygsta,per tv3 žinais rodė jau.
Radome vakar karjere labai gerą vietą maudymuisi.Bet dieną ten būna pilna mašinų.Nebent vakare ar savaitgalį? ax.gif
Atsakyti

Savaitgalį ir mes sode kuitėmės. Tai vakar karšta labai buvo, išsipliškinau su palaidine ant petnešėlių, pečius nusvilau. Pasilenkus, net nepajaučiau. Vėliau jau marškinius traukiau.

Aš kol nepasiskiepijus, į mūsų miškus neisiu, ten sunkus miškas, augalijos daug. Prie ežero, Dzūkijoje, tai paslampinėsiu.

Pribarstėm prieš gerą savaitę moliuskocidų, tai šliužų ženkliai sumažėjo. Dar pilna aplink sanitarų, gandrų, matau, kad jie vis lankstosi, matyt šliužus renka. Tai naujų mažiau atšliaužia. Nes užkniso, to darbo, kai nemažas sklypas ir taip daug, o čia dar papildomai jų rinkimas atsirado. Tai jau nerenkam.

Atsakyti

Aš jau spėjau pasiskiepyt. Tiesiog pirisiminus užvažiavau į vaistinę po darbo ir paskiepijo.  Keista tik buvo, kad Antėja nesuvedus į e-sveikatą kada jie skiepijo. Atsidarė vaistininkė e-sveikatą, o ten tik pirmas skiepas įvestas. O aš reikalauju ketvirto )) Na bet atsiskaičiavom. 

Erkių tikrai yra net ir pušynuose. Nuo šuns vakar nuėmiau. 

Atsakyti

Visur jų yra, ir namuose, kieme yra. Gal tik pušyne tokių žolių nėra.

Sakėm, kad su MB eisim šią savaitę. Tik tiek, kad man po skiepo nelabai gerai būna.

Atsakyti

Radome vakar karjere labai gerą vietą maudymuisi.Bet dieną ten būna pilna mašinų.Nebent vakare ar savaitgalį? ax.gif

savaitgalį dar daugiau žmonių turėtų būt. 

Atsakyti

Sakėm, kad su MB eisim šią savaitę. Tik tiek, kad man po skiepo nelabai gerai būna.

tai pasiskaičiuok, kurios dienos ramesnės, kad po skiepo pagulinėt galėtum  :4u: 

Man visiškai jokios reakcijos nebuvo.

Atsakyti

Man būna kelios dalys temperatūros, bet dūrio vieta patinsta, karščiuojanti tokia ir skausminga pasidaro. Bet ne šiaip, o išties skausminga, sunku kišt net į rankovę ranką. Bet man visuomet stiprus atsakas į praktiškai visus skiepus būna.

Atsakyti