Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

O Actaros yra pirkti ŽS? Kad lyg nebuvo.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Ančiokai nuostabūs. wub.gif wub.gif
Atsakyti

O Actaros yra pirkti ŽS? Kad lyg nebuvo.

Neee..  nebegalima ja prekiaut. Kaip ir dauguma veiksmingų priemonių. Tik turguj ieškoti. Žalioj stotelėj nebent Karate paruoštą tirpalą su purkštuvu pirkt. Bet jis brangus ir talpos ten gal litras. Žiūrint kiek purkšt reik. Jei daugiau, visai neapsimoka.

Atsakyti

Man tik žiognagę užpuolė . Obelis tai kažkokie kirminai graužia voratinkliuose, bet jų agresyviomis priemonėmis ir nenorėčiau purkšti - ranka nurenkam.

Atsakyti
Labas rytas.
Ryte pas mus buvo +10,baisu.
Atsakyti

Labas rytas,

Ingrida, bet savaitgalis lyg ir neblogas prognozuojamas. Tik lietaus gali būti, bet retai Joninės be lietaus ir būna.

Tinginys nepaleidžia :)

Atsakyti

Šiandien darbe kokia nesąmonė buvo. Atėjo moteris pirkti vieną prekę, kuri pas mane kainuoja 160. Pasakiau kainą, jinai pasiima telefoną ir paklausia chat gpt, kiek ta prekė Europoj kainuoja 😆. Ir jis atsako 100€ ( o realiai tai net didmeninė kaina biski didesnė). Ir toks durnas gincas prasidėjo, aš jai sakau kad chat gpt nusikalba, siūlau patikrint Google, o ta toliau savo varo. Žodžiu, turbūt pilnatis artėja. Sunervino lygioj vietoj 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 19 birželio 2025 - 09:55

Na tai ir tegu klausia chat gpt kur nusipirkt už 100 ir lai ten ir perka. Ar verčia ją kas pas tave pirkt?

Atsakyti

Ryte pas mus buvo +10,baisu.

Pas mus +12 buvo. Man per šilta. Galėjo ir 10 būt )))

Atsakyti

Na tai ir tegu klausia chat gpt kur nusipirkt už 100 ir lai ten ir perka. Ar verčia ją kas pas tave pirkt?

Puikus atsakymas būtų buvęs, kažkaip nepagalvojau taip pasakyt 🤣. Pasimečiau is tikro, pirma karta man taip 

Atsakyti

Labas rytas,

nu kaip vakar rungtynės :) Pabaiga - jėginė :)

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2025 06 19, 12:33)
<p>Na tai ir tegu klausia chat gpt kur nusipirkt už 100 ir lai ten ir perka. Ar verčia ją kas pas tave pirkt?</p><p></p>

Labas rytas.
Tą patį mb pasakė,kai papasakojau. mirksiukas.gif
Saintlina,grybų nebe randi?Galvoju,jei nelis,po pietų bandyti? ax.gif
Atsakyti