Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Kaip dapyp tas lietus...

Atsakyti

Pas mus šiandien jau beveik nebelyja. Bet vakar tai buvo žiauru, prude vanduo kaip pakilo

Atsakyti

Labas rytas.
Lyja,lyja,tebelyja............vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 31 liepos 2025 - 07:35

Labas rytas,

kiek suprantu, šiandien atokvėpis, vėliau vėl lietus Kaune. Pas mus į sodą jau tuoj bus sunku įvažiuoti. Pažliugęs pievos keliukas. Vagose vanduo stovėjo. Bet agurkai jau prasidėjo, kad ir tris kartus atsėjau. Pomidorai tik pas Anytą sirpsta, pas mane kiek vėliau, nes gi ranka savo duoklę paėmė. Bet jau yra dotnuviškių bombinių kekių ant sirpimo ribos. Šįmet atliko daigų, Sesę apdalinau, tai dar puslysvį lauke apsodinau šiltnaminiais. Greičiausiai, kad lietūs uždusins, bet kol kas gražuoliai. Po jais buvo geras krapų derlius. Visur susiraitę, nusmurgę, o po jais pažėriau, užaugo puikūs, sukišau į šaldiklį savaitgalį.

Atsakyti

Mes užvakar jau kecupa virem, nebesuvalgom pomidorų. Bet nebeilgai bus, lapai sukasi, ruduoja, rūkas paveikė turbūt 

Atsakyti

Pas mus lyyyja nuo vakar be perstojo. Bet mieste nieko labai netrukdo tas lietus. Šuo su lietpalčiu vaikšto, aš su skėčiu. Kaime darže tai jau stovi vanduo. Ir rožėms nelabai toks oras - žiedai krenta, nuo ligų vis putkšt reikia.

Pomidorų pas mane pilna, ir skanūs šiemet labai. Bet rankos nekyla virt kažką.. vaikeliukas pagrindinis valgytojas, o jis išvažiuoja..

Nu jau šiandien tai žiauriai liūdna - daiktus kraunasi, vakare išvažiuoja. 

Atsakyti

Saintlina, turėsi naudoti mažesnius puodus, balandėlių naikintojas išvyksta. Jis pusmečiui ar metams? Jei pusmečiui, tai  kaisk puodus, mama, grįžęs spės sunaikinti visą derlių stiklainiuose.

Pas mane svogūnus miltligė užpuolė. Pati kalta, nemėgstu bambioškų ir susodinu tankiau,  o vėliau kiek paretinu. Kiek yra, tiek užteks.

Atsakyti

Pou, pusmečiui numatyta. Jei nesugalvos dar ko nors. 

Kitam kurse sakė į Aziją važiuos.

Atsakyti

Omg, nestabdo jaunimas. Maniškis irgi svajoja apie Aziją. Teks mudviem kentėt 

Atsakyti

Ir gerai, kad nori, kai yra galimybės.

Sunku tėvams, bet vaikams tokios galimybės yra gėris. Pasaulio piliečiai. Aš kai dirbu ir su jaunesne karta, na visai kitokie jie. 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,

Ingrida, gražų paveiksliuką įdėjai :)

Kaip tu jautiesi?

Atsakyti