Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas. Kaip Ingrida tavo temperatūra?

Įdomu kur Saintlina dingus. Galėtų papasakot kaip jie apgyvendinimo Suomijoj vaikui ieško. Ar juos ten aprūpina erasmus? Kur apgyvendina? Nes aš vis dar vargstu Vilniuj su paieškom. Penktadienį vėl varysim kelių variantų pažiūrėti. 

Dar domiuosi išperkamaja nuoma. Gal kuri susidūrus?

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2025 07 28, 21:21)
<p>Labas. Kaip Ingrida tavo temperatūra?

Dar žema,nebe 34,bet 35.8.35.2,vakare ir 36.2 pakyla.Rytoj važiuoju crb darytis nuo ryto,matysime,kaip mano tas baltymas. ax.gif
Atsakyti

Įdomu kur Saintlina dingus. Galėtų papasakot kaip jie apgyvendinimo Suomijoj vaikui ieško. Ar juos ten aprūpina erasmus?

Labas! Neaptūpina. Jis pats susirado kažkokį butą, dviese gyvens. Bet kas antras, visai neaišku.. 

Dabar su daiktais galvosopis. Daug nepasiims, teks ten pirktis. Neįsivaizduoju kas tam bute bus. Patalynė, pvz? Iš čia nesitemps, teks ten ieškotis. Siūlėm nuvežt jį su daiktais, tai nenori. Važiuos pats. Ir išvažiuoja jau ketvirtadienį.. man jau dabar verkt norisi 😢

Atsakyti

Vaje Saintlina, kaip suprantu tave, laikykis.  Man tai jau kelis mėnesius nerimas nuolatinis,  bet vis tikiuosi gal įprasiu, kai išvažiuos.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Saintlina,taip anksti išvažiuoja?
Atsakyti

Saintlina,taip anksti išvažiuoja?
Ugu.. anksti ten prasideda, o dar kiek anksčiau nori būt, kad apsižiūrėt. Jau penktadienį kažkoks pažintinis susitikimas.

O ir butą nuomoja nuo mėnesio 1-os dienos..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: [b!]Šiandien[/b!], 07:52