Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Pas mus visiška sniego apokalipsė. Kelia absoliučiai nevalyti šįryt, snigo visą parą vėl. Kaip jau užkniso, šlykšti žiema 

Pas mus fb irgi labai piktinosi, kad gatvės visai nevalytos. Bet aš vėliau važiavau tai bent pagrindinės jau pravalytos buvo. Aišku, iš kiemo jau nelabai gerai išvažinėt.. o kiemus dar kaži kada valys. Nebent kaimynai patys susiorganoizuotų.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Neužšalėt? Lauke kasdien vis 'smagiau'.

Anidanda, kaip sveikata?

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Neužšalėt? Lauke kasdien vis 'smagiau'.

Anidanda, kaip sveikata?

Dar nesu pilnai pasveikus.

Oras žiaurus, jau nusibodo 

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Laba, Mergučės,

kaip temperatūra pas jus? Ingrida, kaip tavo vamzdžiai?

Aš vis apie tavo namukus pagalvoju. Esu savo kaimuko keliose grupėse, tai matau, kad žmonės labai ieško granulių ir briketų, visur išpirkta. Atsipalaidavo per šiltas žiemas. 

FB mačiau vaizdelį, kaip nuo šalčio sproginėja medžiai, ypač pušys. Neveltui sakydavo, nuo šalčio medžiai pokši, net neįsivaizdavau, kaip tai atrodo realybėje.

Pas mus namuose kaip meškos ausy, su trumpom rankovėm vaikštom, nosies greivinę vis kuo patepu, nes tokia išdžiuvus.

Paukščiam nespėji lesolo pirkt, MB kilogramais tempia maišiokus namo, bet jau pripratinom, tai nepaliksi. Tik prieinu proe lanko, apačioj būrys žvirblių ir zylių alyvose sutupia, na dar varnėnai. Didesniems lesyklėlė nepatogi. Apačioj juos lesina.

Kaip ligošiai? Saintlina, ar paaiškėjo kas nors dėl reabilitacijos? Savo gydytojai sakiau, kad po mėnesio prašysiu siuntimo pas reabilitologę. Tai manau, kad rudeniop antrinę praeisiu, reik jau pastiprint procedūrom save. Proeš trejetą metų buvai dėl nugaros ir peties, o reiktų kasmet. L. daug atostogų turiu, tai išnaudosiu. Kasdien mankštą darau per tris užėjimus, bet reiktų ir masažo, lazerio.

Atsakyti

Mes irgi lesinom pastoviai, bet jau kelios savaitės nebeatskrenda niekas kažkodėl 

Atsakyti

Kaime -25 buvo. Šuniui pėdutės šąla.. ale turiu batukus, maunu kai jau pradeda kojas kilnot.

Jooo, malkos eina kaip turi būt. Gerai kad daug yra. Vakar ir aš per žinias mačiau reportažą, kad trūksta prekyboj tiek briketų, tiek malkų.

Dėl reabilitacijos kol kas nieko papildomai nežinau. Pas šeimistę vasario 10 eisiu. Gal ji išaiškins kaip kas? Bet Valkininkuose jau esu užsirašius bet kuriuo atveju. 

Atsakyti

Mes irgi lesinom pastoviai, bet jau kelios savaitės nebeatskrenda niekas kažkodėl 

Daug kas rašo, jog dingo paukštukai.

Pas mus kaime jų išvis nėr. Mama prisipirkus saulėgrąžų, nieks neatskrenda. 

Atsakyti
Kažkaip į lesyklas nebe skrenda.Dabar jie prie namo atskrenda,pilu per langą saulėgrąžas,grūdus,metu duoną,mėgsta žvirbliai su sėklomis duoną.Išpilu sriubą,tai net daržoves susirenka.Matėme kaip kažkoks apuktšis pasigavo žvirblioką ir sudojo mūms akyse,šabakštyne priešais langą.
Neužšąlo Pou vamzdžiai,laiko,net šuliny nebe užšąla,mb apkasė šulinį sniegu. rolleyes.gif Tik naujame namuke sugebėjo rankeną nulaužti svečiai,tai laikinai sutvarkė,reikės rimčiau tvarkyti po šalčių.
Papildyta:
Apie kurą,baisu.Mane kaip nervuoja,kai pasako roges ruošti vasarą.Kur padėti tiek tonų briketų,palečių malkų.Nežinau angaro kokio reiktų.Juk mūms kiaurus metus reikia kubilus,pirtis kūrenti.Sukasi ratas kiaurus metus.Name mes per sausį sukūrenome toną briketų,per du pečius.Dabar per šalčius ryte atsikeli +12. mirksiukas.gif Grūdinamės,dieną +24-26.

Galėtume eiti miegoti į namuką,tuščia šiandien,bet ten mūms trūksta erdvės,čia geriau name.
Visur giriuosi, nusipirkau presą aliejui spausti,Pou laukiu minčių.Užsisakiau krūvą sėklų.Bandėme jau migdolus,lazdyno riešutus spausti. ax.gif
Atsakyti