Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labu, 

oho, Anidanda, kaip stipriai suraitė tave. Sveik ir išsisveik. Nejuokingas šįmet sezonas.

Saintlina, ką sakė traumatologas?

Atsakyti

Man kaip baisudabar kur nors vaikščioti.Kai reikia į polikliniką ypač.Affidea,stovi mergaitė prie durų ir dalina kaukes.

Nei Affidea, nei Antėjoj nei vienos ksukės nemačiau ) Antėjoj tik antbačius reikia visiems užsidėt.

Atsakyti

Saintlina, ką sakė traumatologas?

Sakė, kad meniskas beveik visai nuplyšęs ir išspaustas lauk. Didžiausias plyšimas iš įmanomų. Nėr kito varianto kaip tik siūt. 

Kadangi mergelės pavyzdys parodė, kad reabilitacijos ieškot po operacijos vėlu, bandau ieškot jau dabar. Ir suprantu kad tamsus miškas.. nesuprantu sistemos. Radau, kad kaime prie mūsų yr sanatorija kardiologinė. Paskambinau, labai apsidžiaugiau kad priima ir po kelio operacijos. Užsirašiau. Sėdžiu patenkinta. Ir pradėjau galvot - o tai ar man paskirs išvis sanatorinę reabilitaciją? Nors man nereik ten gulėt, aš tik procedūroms atvažiuočiau. Nes ten visai šalia. Pradėjau googlint. Ir kaip ir nepriklauso? Bet lyg gali skirt. Bet ne operavęs gydytojas.Na kosmosas kažkoks. Net nžn kur aiškintis.

Atsakyti