Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 29, 09:10)
Pikta teta užsipuolė mažą mergytę...


o kodėl išvis kažkas kažką turi užsipulti? Tai čia panašu į tą patį valstybės kūrėją )) prisikabint prie ko nors ir baksnot, pešiot, provokuot.
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 29, 07:47)
Aš tai musėt arklys su uždangomis, nes nematau nieko gero biggrin.gif Vakar ir taip, ir anaip galvojau - nu nematau ir tiek. Tai ką man dabar daryt? biggrin.gif


stengtis keisti situaciją smile.gif burt savo partiją, kandidatuot į seimą, mes tave išrinksim ir bandysi daryt, kad būtų geriau smile.gif Gerai sugalvojau? bigsmile.gif
Atsakyti
Kolektyvine gynyba yra geras dalykas.Net jei tai pou grupe gina ja nuo altos.
Jokiu partiju kur nebereikia.Yra tik dvi puses ,kaire ir desine.
Provincijoje daroma viskas,kad zmones is cia dingtu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 29, 10:22)
o kodėl išvis kažkas kažką turi užsipulti? Tai čia panašu į tą patį valstybės kūrėją )) prisikabint prie ko nors ir baksnot, pešiot, provokuot.

Tai čia toks vaizdas paskaičius piešiasi. Bet kaip jau rašiau toliau - nemačiau jokio užsipuolimo.
Na taip, nesame mes idealios. Kiekviena su savo matymais, požiūriu, jautrumu, reagavimu, supratimu ir t.t. Bet tai jei kažkas bakstelėjo, tai dabar kelias dienas reikia visoms baksnotis? Aiškint, kuri ir kur negera teta buvo? Nu nemanau. Bent aš tai nieko baisaus nemačiau. Kad nebuvo idealu ar tobula - nu gal. Ir galvojau, kad greitai viskas baigsis. Net nebandžiau stoti nei į vieną pusę. Bet šiandien neiškenčiau ir pateikiau savo neidealų situacijos matymą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2023 03 29, 08:13)
Aš va galvoju, kažkada bandžiau sodinti agrastus, tai nušienavo kažkas su žoliapjove, tai kitas tupsėjo, bet ir neįsivažiavo niekaip. Užmačiau Lidle, pagalvoju, gal dar kartą bandyt? Man labai skanu juo triaukšti. Pas močiutę buvo įvairiausių, tik miltligė puolė dažnokai. Pamenu, kad Dusia augina, o kaip kitos? Gal dabartinių veislių kažkokie kitokie nei tie senoviniai?


pas mane seniai auga, bet sodinti jau vėliau nei tie visai senoviniai. Penki krūmai, skirtingi. Tai kokie trys labai skanūs ir dideli, tuos nuėdam šviežius. Tamsiai violetiniai, šviesiai ir žali/geltoni. Ir skirtingu laikotarpiu noksta, tai ilgiau sezonas išsitęsia. O du smulkesnėm uogom ir rūgštesni, tuos paleidžiu sultim. Miltligė nepuola, nors kaip ir nieko nedarau.
O dar turiu kažkokius agrasto/serbento hibridus. Tai tie man kažkoks nesusipratimas. Uogytės mažos, rūgštokos, krūmai dygliuoti ir linkę labai daug aukštų šakų auginti. Dažniausiai net nenurenku, palieku paukščiams. Ale ir tie nelabai lesa.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 29, 10:26)
o kodėl išvis kažkas kažką turi užsipulti? Tai čia panašu į tą patį valstybės kūrėją )) prisikabint prie ko nors ir baksnot, pešiot, provokuot.
Papildyta:
stengtis keisti situaciją smile.gif burt savo partiją, kandidatuot į seimą, mes tave išrinksim ir bandysi daryt, kad būtų geriau smile.gif Gerai sugalvojau?  bigsmile.gif

Pirma - kūrimui neturiu lyderio gebėjimų. Antra - politika net ir man ne itin jautriai asmenybei, yra šlykštus ir pernelyg nešvarus reikalas. Trečia - jei kažkokiu būdu atsirasčiau jau egzistuojančioje partijoje, greitai būčiau išpašolvoninta, mat ten būnant reikia mąstyti, kalbėti ir daryti, kaip liepia partija, o man niekada nebus 100 proc., kad pritarčiau, o jei jau nepritarsiu, tai ir nepatylėsiu, ir nepadarysiu, kaip liepta.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 29, 09:31)
Bet tai jei kažkas bakstelėjo, tai dabar kelias dienas reikia visoms baksnotis? Aiškint, kuri ir kur negera teta buvo?


aišku, kad nereikia smile.gif bet tai paskaityk dar kartą ir pažiūrėk, kas vėl iš naujo pradėjo smile.gif

Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 29, 09:37)
jei kažkokiu būdu atsirasčiau jau egzistuojančioje partijoje, greitai būčiau išpašolvoninta, mat ten būnant reikia mąstyti, kalbėti ir daryti, kaip liepia partija, o man niekada nebus 100 proc., kad pritarčiau, o jei jau nepritarsiu, tai ir nepatylėsiu, ir nepadarysiu, kaip liepta.


tai va, būtent todėl tau ir reik savos partijos thumbup.gif Mes už tave balsuosim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2023 03 29, 10:38)
aišku, kad nereikia smile.gif bet tai paskaityk dar kartą ir pažiūrėk, kas vėl iš naujo pradėjo smile.gif

Tu pirmas pradėjai. Ne, tu pirmas!!!
Ir t.t., ir pan. Kažką primena iš senovės laikų biggrin.gif
Neskaitysiu. Koks skirtumas. Kažkas pirmas pradeda, kažkas pirmas užbaigia.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2023 03 29, 10:39)
aišku, kad nereikia smile.gif bet tai paskaityk dar kartą ir pažiūrėk, kas vėl iš naujo pradėjo smile.gif

Papildyta:
tai va, būtent todėl tau ir reik savos partijos thumbup.gif Mes už tave balsuosim  bigsmile.gif

Nu taigi skaityk pirmą punktą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 28, 21:15)
Visada deda iš karto. O plaučius šviestis pagal ją tai darbdavio reikalas - reikia ar ne. Mano darbdavys, t.y. aš vis nusprendžiu, kad reikia. Nes nu reikia. O gal nesišviest?

Sprendžia ne darbdavys.
SAM ministro nutarimas 301. 13 priedas kenkmingi veiksniai ir ką pagal juos turi koks daktaras tikrinti.
1145 nutarimas dėl užkrečiamų ligų. Gaminant maistą vienas iš punktų.
Dar higienos įgūdžiai. Pirmą kartą HB ir H10, veliau peiodiškai H10 persimokai.
Atsakyti
Saintlina,saunu ,kad gyvenimas tau rozem klotas,meile ir harmonija tavo sieloje.Pilna tobulybe.Sveikinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 29 kovo 2023 - 09:44

Pas močiutę augo tie raudoni tokie dryžuoti, pasiutusiai dygliuotomis šakomis, bet labai skanūs - dideli krūmai. O va tie didžiavasiai, mažiau dygūs, bet krūmai nevešlūs. Valktis traukė raudonus. Lidle mačiau tuos raudonus pirkti.

Reiks gal iki Babtų pavažiuot, gal medelyne didesnis pasirinkimas bus.

Raudonus ir baltus serbentus tai tik aš valgau, kiti nebent juodus pakapsi. Apskritai, obuolius ir tuos aš labiausiai valgau. Mes mūsų šeimoj visi obuolių mėgėjai, o va anytos šeimoj obuoliai labiau perdirbti valgomi: obuolienės, pyraguose, džiovinti, saldžios sriubos. Ir mėgsta saldų skonį. O man ir avietės, ir vyšnios, serbentai, mėlynės skanu, citriną galiu valgyt, spanguoles. Man vyšnios skanesnės už trešnes, vyrui, anytai - atvirkščiai.

Merginos, pravažiavom. 

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 28, 19:30)
Tai tipo, galima bet kur? Galvojau, kad tik ten, kur prisirašius unsure.gif
Spaudimą tai aš ir pati namie galiu pasimatuot. Kad jau lupa pinigus, tai tegu tikrina, kas priklauso. Vat būtų tik spaudimą pamatavus ir dar susiraukus, tai tikrai būčiau paklausus, ar tik tiek priklauso už tuos mokamus pinigus. Nes tikrai ne tiek.
O užtrukau tai irgi neilgai - max 10 min.

Galima bet kur, bet jei pagal raidę- jei ne pas savo šeimynistę, turi atsinešt išrašą iš savos apie sveiatos būklę. Tikrinantis daktaras privalo būti išklasęs 40 val darbo medicinos kursą. Be tų valandų neturi teisės tikrint ar žmogus gali dirbti pagal surašytus veiksnius
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2023 03 29, 09:41)
Neskaitysiu.

Nu taigi skaityk pirmą punktą biggrin.gif


neskaityk smile.gif

Tik ir ieškai, kaip išsisukt. O aš tokį gerą planą sugalvojau..
Atsakyti