QUOTE(ate42 @ 2022 04 10, 07:31)
Aa, kur šunių padėjai? Atėjau paniurkyt, nerandu.
Per kur fotkes kelt???
Ex, va tokie:
https://www.part.lt/...adffbea3682.jpg
https://www.part.lt/...5f4e1794193.jpg
Tik, atsiprašau, pas mus vis dar statybos...
Papildyta:
O ką daryyyyt?
Laba ryta,
Ate ,gerai keli,tik reik nukopint ta,kur raso forumui eilute ir ipeistint i atsakyma.
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 10, 07:55)
<p>Labos. Braškių sodinsiu 60 daigų. Visas uogas valgau kas pas mane užauga... skaniausi tai agrastai

. Antroje vietoje trešnės. O tada tik braškės. Braskes ir tresnes reikia dengti. Kitų uogų nepuola paukščiai. Pou suprantu kaip Tu pavargai. Man taip kas pavasarį būdavo. Šiemet pasportavusi kai beris po kaimą lakstau. Ir dar dirbčiau jei naktis neateitų. Kasiau ir spygliuočius trešiau vakar. Tuos mažesnius. O jų pas mus apie 40 MB prisodinęs... ir veislinių ir neveislinių. Kas mane praaugę neskaičiuoju, jiems jau trąšų nereikia. Šunis bais failas. Greitai užaugo

. Luety dėl kojos

Ieškok pagalbos iš šalies. Akupunktūra ar manualinė terapija, o paskui kai nurims uždegimas sportas. Tik patarineju... pati viską žinai.</p>
Koja istyriau,kas man,turbut,nesu 100% tikra,bet atrodo,kad bus taip.As labai ilga laika turiu sutrinta stuburo slanksteli netoli kryzkaulio,va jis man ir veikia.Nejauciau,kol sportavau ir svoris buvo geras,o dabar visi tie sss faktoriai yra,tai ryte,kol neistampau stuburo pratimais,nepaeinu,po to manksta kojom,ju tampymas,tada jau galiu vaiksciot.Bet po maza zingsneli viskas gereja.Nereik noret staigiai pagerejimo,pasiziuriu vis i pasa.
Nors vakar sode daug dirbau,daug vaiksciojau,nakti jau skaudejo is sono kazkur,tempe.Senatve.
MUka , as keliais negaliu,neatsistoju.Atsimenu dar jaunystej,visi kasa bulbas keliais ikrite i vagas(cia kai dar traktoriais nekase),o as uzpakali pastacius.Reiskia jau man nuo jaunystes tas toks sindromas skaudanciu kelenu formavosi.Budavo atsiklaupiu,tai ne darbas,nemoku taip.O MB nupirkau po kelenais tokia minksta lentele is plastikiniu trubeliu,jis negali atsidziaugt,visur puola ant keliu,ja pasikisa ir laimingas,nes neskauda tada.
Alta,grozis tavo ciucikas,tokia prikimsta judanti bandele.
Ex,saunuoliu saunuole.Tu atostogose?
Su Verbom visas!!