QUOTE(Luety @ 2023 09 05, 12:16)
QUOTE(Luety @ 2023 09 05, 10:59)
per tv3play. Bet nežinau, ar pas jus rodys.
QUOTE(saintlina @ 2023 09 05, 09:17)
per tv3play. Bet nežinau, ar pas jus rodys.
https://www.facebook...396876325595185
cia jau rodo
JPKLMN
Gaila
na ką čia bepakomentuosi... Bent prisimins ilgai, kaip Ameriką nugalėjo
betgi gaila labai vistiek..
Krepšiniui esu visiškai abejinga😀. Kai mb žiūri, tai kažką biski girdžiu, o šiaip dzin man tie sportai.
Kaip sunku po atostogų dirbt, košmaras, šiandien gal su 40 žmonių reikėjo bendraut, tai visiškai išgėrė man kraują. Ksip reiks užmigt, neįsivaizduoju
Labas rytas,
Išpirko ŽS visus žieminius svogūnus ... Reikės nuvažiuoti iki kitos . Prisireklamavau
Muka , aš pernais sodinau kartu su česnakais. O česnakus pasodinu kada sugalvoju
Ir rugsėjo pabaigoj ir spalio pabaigoj, didelio skirtumo nematau . Kaip laiko turiu . Pagal orą. Rugsėjis šiemet bus šiltesnis už birželį. Kažkokia nesąmonė...
Gražios dienos
Išpirko ŽS visus žieminius svogūnus ... Reikės nuvažiuoti iki kitos . Prisireklamavau
Gražios dienos
Labas rytas,
pas mus tai Taskentas,mirkstam juroj,vanduo siltas,tik bangos dideles,viena blogybe,kad vanduo pareina tik po pietu,o kol vanduo nuejes nera ka veikt prie juros,smarves ir mieste pakanka.

Ingrida,grybai daug geriau uz karscius.Kokie faini,uzpavydejau.
Septyniolika cia siuo metu 8:20,o kazkiek atves tik pirmadieni iki 28
Apie soda negalvoju,kai taip karsta,i pomidorus jau maras atejo,dar nedaug,kur ne kur,bet ir pomidorai jau i pabaiga pas mane.
Nematau Ingridos pusryciu
pas mus tai Taskentas,mirkstam juroj,vanduo siltas,tik bangos dideles,viena blogybe,kad vanduo pareina tik po pietu,o kol vanduo nuejes nera ka veikt prie juros,smarves ir mieste pakanka.

Ingrida,grybai daug geriau uz karscius.Kokie faini,uzpavydejau.
Septyniolika cia siuo metu 8:20,o kazkiek atves tik pirmadieni iki 28
Apie soda negalvoju,kai taip karsta,i pomidorus jau maras atejo,dar nedaug,kur ne kur,bet ir pomidorai jau i pabaiga pas mane.
Nematau Ingridos pusryciu