Labas rytas.
Šiandien ryte ir man mb sakė - kaip tu netingi? )) +4 pas mus rodė šeštą ryto. Pavaikščiojom su šuniu. Grybų gerokai mažiau, bet žmonių iki aštuonių jau oho kiek privažiavo. Bet mes po mišką ir nelandžiojom, keliukais prasiėjom. Linksma šuniui, atsigavo tokiu oru, energijos pilnas. Laksto, žaidžia
Bulves nukasėm. Net jei kasdien cepelinus darytume, iki pavasario tiek suėst be šansų.
Kas dirba, kas ale pramogauja. Latvijoje mes. Trenk turas žygyje. 27 km yra reikalų mano metuose, pora paskutinių km kaip visada sunkiausia. Nedaug mūsų metų žmonių eina tiek daug. Džiaugiuosi savim... jei galima.
Sveikinu įveikus Šaunuoliai! Kiek laiko ėjot?
Mačiau anonsus to žygio. Bet nepasirašau aš tokiems. Nueit nueičiau, bet po to kas šunį vedžios kol mano kojytės atsigaus ? )) užtenka man kasdien po perpus mažiau
Pagrindinis ėjimas mišku ir pelkėmis, mediniai takai sudėti. Kokie 4 km buvo žvyrkelio, per miškus ir kaimelį. Ir dar kažkiek pajūriu ėjome. Skauda kojas , bet kokį desėtką km dar nueičiau. Labai daug žmonių einančių. Aš antrą kartą gyvenime ėjau. Pirmą kartą 14 km.
Pradėjom po 10 ryto, baigėm apie 4. Ištvermė yra reikalingiausia. Skauda beveik visiems tas kojas. Visi pavargsta... bet eina. Kaip visada, pabaiga yra sunki... pirmus septynis nepajauti kaip nueini. O paskutiniai du atrodo amžinybė.
Saintlina, jūs su Lesiumi treniruoti tai lengvai nueitumėt. Su šunimis nemažai buvo. Mažiukus netgi nešė, pavargsta.
Trenkturai yra faini, lb gražius įdomius maršrutus jie parenka. Esam ėję gal kokius 6-7 žygius, po 20-26 km, tai visi nuostabūs. Šuo mūsų visus nuėjo savom kojom, nors buvom pasiruošę nešt, bet mūsų nuostabai jis dar lengviau nueina, nei mes. Iki 15 km man asmeniškai yra komfortas, 20 dar nieko, o virš 20 jau biski kančia 😄. Nesuvokiu kaip žmonės 50 nueina per dieną 😱
Sveikinu įveikus
Šaunuoliai! Kiek laiko ėjot?
Mačiau anonsus to žygio. Bet nepasirašau aš tokiems. Nueit nueičiau, bet po to kas šunį vedžios kol mano kojytės atsigaus ? )) užtenka man kasdien po perpus mažiau
Jei kasdien vaikštai po keliolika km, tikrai nebūtų tau bėdos su kojom po trenkturo. Pavargę raumenys kokias 2 d jaučiasi, bet gali judėt normaliai tikrai